Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)
Raspunsuri - Pagina 19
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi ral_eli, andreeacc, hugs! Pai daca ma innebunea copila, ce sa fac? Mai zic si io ce pot ca m-am scrantit rau de tot. ralucaspm, si rotarixul e in lista vaccinurilor obligatorii? Sau tot optional? Am luat si noi carut nou, supertare! Cum faceti diversificarea? Cu fructe sau cu cereale? De cand? Adi, mami de ana si ioachim |
5-6 luni, depinde cat de pofticios e copilul Eu vreu sa incep cu supa de pui de tara (la inceput ii voi da doar zeama cu legume blenduite din supa).
crisuletzul spune:
Beatrice... Infacolul are aceasi compozitie ca si colieful? Nu as crede ....
Si mie mi-a dat doctorita debridat dar imi este mila sa ii dau
Imi spunea ca pot sa ii dau la alegere debridat sau probiotice! Am ales probiotice si deocamdata totul e ok! Nu mai vomita dar inca ne luptan cu durerile dw burtica!
Voua vi se intampla ca bebeii sa fie agitati la san? Si din cand in cand o apuca plansul din senin.... Tot ma gandesc ca mai atipeste si se sperie....
As da orice ca sa am eu durerile ei!
sugubina spune:
citat din mesajul lui ralucaspm Anymona si eu ramasesem cu mai putin lapte decat vroia Nicholas si vreo 3 nopti am scos din congelator. Am luat apoi niste capsule cu o planta numita fenugreek si m-a ajutat f mult. Luam 3x3/zi. Poate se gaseste si in Bucuresti. Bafta ! Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas |
nu o fi fenicul? planta?
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
anymona spune:
citat din mesajul lui kokorinusha am o mie de nervi!!!am aflat ca in ziua botezului mai sunt inca 3bebei DEOCAMDATA!!!!!!!!bunnnnn pana aici nimic de zis dar cu cristelnita mea cum ramane????sa o fac si sa fie inca trei pe acolo????care cum i-o fi norocul???daca bebe o sa fie botezat in cristelnita cu flori roz???? MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010) |
Stai linistita koko. Dc sunt la ore diferite vei avea timp destul sa pui aranjamentul tau. Stiu ca astea pt cristelnita se scot si se pun foarte usor. Dc sunt in acelasi timp e mai nasol, dar consoleaza-te cu faptul ca din pct de ved religios cica e mai bine. Se pare ca botezul colectiv este mai bine primit. Nici Isus nu a mers singur la botez. Cel putin asa mi-a explicat si mie un preot mai demult.
Si tot referitor la botez, se pare ca, la fel ca dr, si preotii astia au facut facultati diferite. Am ajuns la concluzia asta cand am vz ca sunteti destul de multe aici cu botezul pe 26.02. Prietena mea, pe a carei fetita o botez pe 27.02, a vrut initial tot pe 26 ca sa fie sambata, dar preotul a refuzat-o pe motiv ca atunci este sambata mortilor/moshii de iarna si cica nu e bine sa faci botez in aceasta zi
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
citat din mesajul lui adipapazi ral_eli, andreeacc, hugs! Pai daca ma innebunea copila, ce sa fac? Mai zic si io ce pot ca m-am scrantit rau de tot. ralucaspm, si rotarixul e in lista vaccinurilor obligatorii? Sau tot optional? Am luat si noi carut nou, supertare! Cum faceti diversificarea? Cu fructe sau cu cereale? De cand? Adi, mami de ana si ioachim |
sa stapaniti sanatosi noul carut si sa aveti parte numai de plimbari placute!!!
Noi vom incepe diversificarea pe la 7 luni probabil cu legume. Ma gandesc chiar sa incercam autodiversificarea / blw. Inca ma documentez....
anymona spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Beatrice... Infacolul are aceasi compozitie ca si colieful? Nu as crede .... Si mie mi-a dat doctorita debridat dar imi este mila sa ii dau Imi spunea ca pot sa ii dau la alegere debridat sau probiotice! Am ales probiotice si deocamdata totul e ok! Nu mai vomita dar inca ne luptan cu durerile dw burtica! Voua vi se intampla ca bebeii sa fie agitati la san? Si din cand in cand o apuca plansul din senin.... Tot ma gandesc ca mai atipeste si se sperie.... As da orice ca sa am eu durerile ei! Kitty, de pisicutza Eva!!! !!! 10 decembrie 2010 !!! |
Si Robert are momente cand este foarte agitat la san. Mai ales la mesele de seara. Se incordeaza, plange, da din picioare....
Asa este...infacolul si colieful sunt total diferite. Insa infacolul, sab simplexul, espumisanul au aceeasi substanta activa simeticona. Deci sunt cam acelasi lucru.
Colieful e cu totul altceva. contine enzima lactaza care face laptele mai usor de digerat
danaint spune:
M-am intors de la un botez, ne-am distrat bine!!
Fetelor,mi-am facut analizele pt nutritionista, si mi-a iesit TSH super mare, la capitolul tiroida!! Help, cele care sunteti in cunostiinta de cauza! Citesc ca exista o hipotiroida tranzitorie, la 3-6 luni dupa nastere. M-asincadra. A patit careva? HELP!! Pana luni cand ajung la un dr mai e, si sunt ingrijorata! E ok sa alaptez??
douradoudou spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anymona
Si Robert are momente cand este foarte agitat la san. Mai ales la mesele de seara. Se incordeaza, plange, da din picioare.... Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
si noi la fel..tot seara...eu credeam ca e din cauza mea pt ca sunt cam stresata in ultimul timp...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
crisuletzul spune:
Din aceasta cauza am ales sa o tin pe colief pana trec colicii si pe probiotice pana ne rezolvam problema cu digestia.... Debridatul mi se pare prea toxic(este doar o parere)! Probabil daca se ajunge la mai rau, apelez la el!
Doura, la inceput si eu am crezut ca eu sunt de vina de Eva e agitata la san.... Probabil chiar sunt! Atat incerc sa nu imi arat supararile si ma straduiesc sa nu ma las afectata tocmai pt ea!
De multe ori ma chinui sa ii bag sanul in gura si dupa ce il apuca se agita cu el in gura pana trage cateva inghitituri! Dar cu tipatul din senin am zis ca imi va ceda inima o data!
Apropo, poate ati mai discutat : folositi perini pentru alaptat? Sunteti multumite? De care folositi?
simona-maris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sugubina
nu o fi fenicul? planta? sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
Fenugreek in romaneste Schinduf. Sunt si la noi pastile. Pe Kellymom am vazut ca se spune ca planta e puternic galactogena.
http://www.shopindex.ro/cauta.php?q=schinduf+&x=30&y=35
http://www.kellymom.com/herbal/milksupply/fenugreek.html