Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Sashenka, multa sanatate puilor!
Kitty,si Evei ii dorim sanatate! Eu stiam ca diagnosticul de reflux se pune dupa analize mai amanuntite. Sa nu papi citrice, fructe mai putine, si din alimentele iritante, ca ar putea sa ii irite si ei stomacelul. Pupam fetele!
Fetelor care aveti probleme cu pielea bebeilor, am si eu o sugestie. Tarate de grau/ secara. Bobita al meu a avut o chestie urata pe fatuca, numai pe o parte, rosie, uscata s iesita asa in relief ca o pata mare. Am incercat muuuuuulte creme din comert, uleiuri, etc...si pana la urma pediatra a zis sa ii dau Fucidin. Nu am vrut, avand in vedere compozitia lui destul de periculoasa, dar am trecut pe tarate de grau. S-a rezolvat, e drept in timp (2 sapt), dar acum are un ten perfect
In alta ordine de idei am descoperit reteta de inmultire a lapticului,daca va mai amintiti ma obseda ca nu-i ajunge, si vreo 3 saptamani ii dadeam seara la culcare un bibe cu lp,altfel nu adormea, exact ca bebele Anymonei. Acum o cutie de Galactogyl pe sapt, pastile Nutrinatal, metaclopramid 3 pe zi, si bineinteles nelipsitul ceai.Si ma mulg noaptea la 2 -3 ore, si uneori si ziua de 2-3 ori.Am inceput sa pun in frigider, si am si biberonul de seara.
Sugubina, scuze de raspuns tardiv. MA intrebai cat scot cu mulsul la 2 ore...cam 80 ml, recordul a fost de 120.
Va pup pe toate si va doresc un weekend linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sashenka si ai nostri au avut asa: Nicholas bronsiolita, Iorgos mucusori -> otita, Ioanna -amigdalita => Nicholas in spital, Ioanna si Iorgos antibiotic. Cu 2 zile inainte sa i se termine antibioticul lui Iorgos a mai luat un virus => iar mucusori cu carul.

Siuta, Nicholas s-a facut f f rau azi noapte, i s-a crapat pielicica de la o urechiuse si un obrajor si a curs un lichis galben care a murdarit, cearceaf, sac de dormit, hainute, etc. Am sunat la dr. si acum ii dam cu o alifie cu antibiotic si cortizon.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Marta, mersi ! O sa fac si eu vinetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ral_eli, andreeacc, hugs! Pai daca ma innebunea copila, ce sa fac? Mai zic si io ce pot ca m-am scrantit rau de tot.

ralucaspm, si rotarixul e in lista vaccinurilor obligatorii? Sau tot optional?

Am luat si noi carut nou, supertare!

Cum faceti diversificarea? Cu fructe sau cu cereale? De cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sashenka, cum sunt pastilele Motherlove?Uff, mi-e asa ciuda, altele se relacteaza si eu......!Bravo, Simona Maris!
Simionique, s-a dat comanda pt servetele, confetti?
AnaO, Miruna, Ratusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Syl, ce mai faci?cum e fara...?E ok? Te-a afectat in vreun fel?
TinkerBell, astept sa-mi raspunzi pe PM!

Abia astept sa ne vedem la primavara cu bebeii in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

am o mie de nervi!!!am aflat ca in ziua botezului mai sunt inca 3bebei DEOCAMDATA!!!!!!!!bunnnnn pana aici nimic de zis dar cu cristelnita mea cum ramane????sa o fac si sa fie inca trei pe acolo????care cum i-o fi norocul???daca bebe o sa fie botezat in cristelnita cu flori roz????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Anymona si eu ramasesem cu mai putin lapte decat vroia Nicholas si vreo 3 nopti am scos din congelator. Am luat apoi niste capsule cu o planta numita fenugreek si m-a ajutat f mult. Luam 3x3/zi. Poate se gaseste si in Bucuresti. Bafta !

am cautat acum pe net si nu se gasesc in rom :(. Merci.
Bag in continuare galafor si ceai de chimen, fenicul si anason.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

am o mie de nervi!!!am aflat ca in ziua botezului mai sunt inca 3bebei DEOCAMDATA!!!!!!!!bunnnnn pana aici nimic de zis dar cu cristelnita mea cum ramane????sa o fac si sa fie inca trei pe acolo????care cum i-o fi norocul???daca bebe o sa fie botezat in cristelnita cu flori roz????

MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010)

Banuiesc ca fiecare bebe va fi programat la o anumita ora. Asa ca inainte sa inceapa slujba pt voi, decorezi tu cristelnita cum vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

kokorinusha, intreaba preotul cum va fi!

Mergi la inceput