Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 9
greyeras spune:
aoleu Yaia pai la -29 grade ma bagam la hibernat, nu ieseam din casa pt nimic si eu care credeam ca am avut o iarna foarte geroasa :((.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
luy spune:
Offf, iar copilasi bolnaviori ?
Sanatate multa, Alexandra si Andrei, Cristi si Adelina !
Noi iar am ajuns la urgenta de dimineata, am observat sambata ca i-au aparut Irinei cateva punctisoare rosii pe corp dar am pus-o pe seama faptului ca vineri seara am fost vreo ora si jumatate la mall si cand am ajuns acasa am constatat ca transpirase. Aseara, cand s-a intors sotul de la serviciu si a luat-o pe Iri din patut a vazut ca era rosie sub ochisori, iar cand i-am desfacut pijamaua era plina de puncte rosii pe burtica, iar in unele zone erau si pete rosii. I-am sunat pe cei de la clinica si pt ca era destul de tarziu, 19.45, ne-au facut programare la medicul de garda la urgente pt azi dimineata.
Se pare ca este o reactie alergica, probabil la ceva ce am mancat eu ( dar zau ca n-am mancat nimic diferit
), pt ca nu am schimbat detergentul de rufe, sa poata fi pusa pe seama acestui fapt. I-a facut o injectie cu dexamed, acum i-au disparut, dar e cam agitata si plangacioasa, clar o supara ceva
. Momentan doarme, de aceea am reusit sa intru si eu pe forum.
Mda, vorba unei dr cu care ne-am intalnit la clinica :'sa nu fie saptamana in care sa nu veniti' 
Vaccinurile le-am amanat pt martea viitoare. 
Voiam sa va intreb daca stiti ceva de Farmacia Tei, nu inteleg de ce au preturile atat de mici comparativ cu marile lanturi Sensiblu, Helpnet. Vreau sa cumpar Infanrix ipv hib si Rotarix, iar diferenta de pret fata de Sensiblu este de 130 ron in total pt cele 2 vaccinuri.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Yaia, nici nu-mi pot imagina cum e la -29 grade
( si nici nu vreau
)
carpatina
tot zic ca-ti scriu mail si uite ca n-am reusit 
Gabriela, spor la treaba ! Nu-i prea liniste in casa ?
Ce frumos ca va ganditi la vacanta ...
Mara, multumim de complimente 
Cu parere de rau, eu nu pot ajunge vineri la intalnire. Mi-ar fi placut mult sa va vad, dar ramane pe alta data
.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
Buna.
Greyerash, sanatate frumoasei cu ochi minunati!!! Cit despre opaduchi am auzit si la scoli cu staif...
Luiza. Noi am facut Infantix hexa la Sanador cu 250 roni. Pe site-ul farmaciei Dona il afisau la 280. Nu stiu de ce diferenta asta. Despre farmacia aceea nu stiu nimic.
Sper sa nu fie alte probleme la Irina sa o poti vaccina.
Yaia, sa ne spui daca au scos intradevar copiii afara la temperatura aia!!! E incredibil!!! Brrr...
Teodora, eu credeam ca e marti intilnirea. Daca e vineri e OK pot veni chiar mai inspre 17...
Luiza, intilnirea e peste o luna, multe se pot schimba. Sper sa ne vedem.

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Yaia spune:
E-he, fetele babii, cum e la -29? Frig. Dar dupa o saptamana de -29, ti se pare ca s-a incalzit in dimineata cand sunt -15 si astepti primavara.
Sanatate sa fie, ca in rest le-om duce pe toate!
Luy, Greyeras, sanatate fetelor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia E-he, fetele babii, cum e la -29? Frig. Dar dupa o saptamana de -29, ti se pare ca s-a incalzit in dimineata cand sunt -15 si astepti primavara. |

Roxana_G spune:
Greyeras si Luy, multa sanatate fetelor!
Luy, seamana a alergie ce zici acolo. Dar ai grija mare ca asta e in valuri, chiar si dupa dexa mai pot reveni.
Gabriela77 spune:
Luiza, sanatate Irinei frumoasa cu ochi albastri! Saracuta...Sunt asa urate alergiile astea...Sarei i-am facut si testele si nu i-a iesit la nimic, nu am mai avut demult vreun episod
Greieras, chiar ma intrebam ce o fi cu voi, of, ca nu sunt vesti bune, sanatate cretulinei dulci!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
greyeras spune:
Multa sanatate Irina! Imi pare rau Luy de intamplare, sper sa nu mai revina.
Nici eu nu stiu de unde asa mare dif intre farmacii, dar am mai obs acest lucru.
Mai Teo acum vazui dc intalnire pe 4! Sper sa pot ajunge.
Multam fetelor pentru gandurile bune!
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)