Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 3
valentina_22 spune:
Rox, sa-ti traiasca Alexandra, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Yaia spune:
Cu intarziere si scuzele de rigoare
LA MULTI ANI, Alexandra! Sa aduni multi ani langa cei 7 pe care deja ii ai si sa fie toti sanatosi si senini ca privirea ta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Yaia, multa sanatate Alexiei , offf, mititica...Imi plac foarte mult pozele de la piscina, sunt deosebite ! ![]() |
Multumim!
Din pacate, cred ca tratamentul nu e bun. Ieri a fost la gradinita, dupa ce alaltaieri nu a mai facut deloc febra si ieri pe la 3 m-au sunat de la gradinita sa merg sa o iau ca avea 39,3. Acasa i-am pus supozitor Panadol si a scazut febra cam intr-o ora. Noaptea a fost ok, s-a mai trezit si nu avea febra, dar dimineata la 7 cand s-a trezit de tot, avea 40,1, dupa ce la ora 5 si ceva era ok. Si e pe antibiotic! Ma innebuneste cu e ok si brusc face un 39-40 febra. Azi la 13:30 merg inapoi la medic, ceva nu-i in ordine.
Evident ca de la siropuri a facut si kk moale, ca iaurt nu prea vrea. Va trebui sa-i dau un probiotic...
Multumim de vizionare si compliment!

Bine ca au scapat fetele de boala, sper sa stea sanatoase cat mai mult timp!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui adriana30 Yaya sa-si faca efectul antibioticul si sa treaca otita. am trecut si noi prin otita. |
Multumim!

Deocamdata nu merge, probabil o sa-l schimbam...
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, sanatate Alexiei, draga de ea, ce suparatoare trebuie sa fie otita asta ![]() |
Cred ca pentru ea si mai suparatoare e febra mare care vine si pleaca! Multumim!
Bine ca sunt sanatoase fetele si misunatoare, asta e cel mai important!===============================================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Erina,...Poate ar fi bine sa renunti pur si simplu la biberon |
Unde mai pui ca e posibil ca, laptele fiind mai putin, sa manance mai bine...
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Yaia, ti-am zis ce mult imi plac pozele din bazin ? Sunt deosebite... ce bine ca aveti posibilitatea sa-i duceti pe copii acolo ! Eheee, se apropie si la voi despartirea de bebelusie , nu mai stiu |
Da, Luy, mi-ai zis!
Imediat se face anul! De Craciun am luat papusa, dar nu Baby Born sau New Born sau cum s-o numi, ci una normala, mai colorata si cu nasturi si snururi care am crezut ca o sa o atraga. Sta biata papusa uitata intr-un cos cu jucarii, nebagata in seama si trista! Alexia prefera sa plimbe masini si sa zboare avioane, ambele facute foarte bine, ca un baietel adevarat.
luy spune:
Of, Yaia, imi pare rau ca Alexia nu-i bine
. Pupici multi pe urechiusa pisicutei
, sper sa-i dati de capat cat mai repede !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Yaia spune:
Multumim, mami de Ochioase delicioase!

, nu mai stiu