Pufi 2010 (218 ) -LMA Sara! LMA Bogdan!
Raspunsuri - Pagina 17
Beatrice1982 spune:
arween ma bucur ca ai scris.............pupam pe Darius!!!
sper sa iti fim de ajutor si sa va scapam un pic de probleme........
stii tu cum e zicala aia..problemele nu vin singure, cand vien, vine cu carul din pacate..............
asa ca lasa ca dumnezeu e sus si grijeste de fiecare......
voi sa fiti sanatosi....
ma duc la urlaciosul meu..........
ca are oroare cand ma vede la calculator.......
revin cand o adomri la amiaza........
dece...........nu stiu sa mai incerci si da-i si in timpul zilei sa vezi ce si cum..
pana la urma va trebui sa accepte, ca n-o muri de foame.........
ai grija de voi!!!!!!!!!!!
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Nikole...nici iris nu prea accepta sa bea mai nimic in afara de lp... La noi a functionat o chestie: apa din pahar normal, dupa ce a vazut-o pe sora-sa cum bea. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
salutari fetele
si teo tot asa bea apa,din pahar.
niciodata nu avrut din biberon.
Acum mai bea si din cana cu cioc
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu neata!bune cafelele la multi ani bogdan la multi ani sara bine ai revenit arwen....sa ne dai pls contsanatate lui darius...restul se rezolva cumva...el sa fie bine imi pare rau ca va chinuiti cu bibede la noi sa aveti rabdare o zi frumnoasa pentru toata lumea! Raulica |
Bubu, am reusit sa-mi deau seama cu cine seamana Raulica. Adica alura lui asa, imi inspira un personaj de desene animat, dar nu localizam. Am reusit. parca este o veverita din cele 2, Chip & Dale
Sa nu te superi, dar asa imi sugereaza cioculetzul lui.
Cristi de Xela imi mai pare dintrun desen, dar nu focalizez inca. Mai scanam creierul.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
ana_g spune:
'neata!
arwen, de asta suntem aici. ala mic sa fie sanatos pana la urma, ca restu.....
dece si celelalte fete, dati-i si peste zi bibe, sa se invete cu el, cum zice tomaca, in timp o sa se familiarizeze si o sa-l accepte. si eu m-am vazut cu sacii in caruta cand am vazut ca stefan accepta LV din biberon, dar tot la tzatza adoarme....si cand se mai trezeste peste noapte, tot la tzatza....ca as incerca un bibe cu apa/ceai, dar asta presupune sa ma ridic, sa-l ridic si pe el putin....asa e mai comod....cumva, desi ma doare spatele si am sholdurile amortite.
si eu am constatat ca ii ies 2 masele, jos, in acelasi timp cu 2 incisivi laterali tot de jos. cascada niagara la gura lui. totusi, fata de ce povesteste bea sau de ce zicea simpli, e destul de rezonabil. are momente cand nu ii convine nimic, nici pe jos, nici in brate, nici aia, nici aia...azi noapte a fost marait intr-una, cu plansete in somn.........
o zi faina sa aveti! afara s-a mai racit, dar macar e soare!
_
mama lui Stefan, pui scump
bubu_bu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Bubu, am reusit sa-mi deau seama cu cine seamana Raulica. Adica alura lui asa, imi inspira un personaj de desene animat, dar nu localizam. Am reusit. parca este o veverita din cele 2, Chip & Dale Sa nu te superi, dar asa imi sugereaza cioculetzul lui. Cristi de Xela imi mai pare dintrun desen, dar nu focalizez inca. Mai scanam creierul. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
hi hi cum sa ma supar...erau desenele mele preferate......aveam antena parabolica si le vedeam nemtesti....eram innebunita dupa ele......si imi amintesc cu drag momentele craciunului din copilarie ca ma uitam la desenele cu astia 2 si la ei era craciunul...erau pe un brad frumos cu globuri
brrr bea ce zici tu acolosaracul ivanelsa treaca repede perioada asta
alexutzzza spune:
Neatza si de la noi
pentru urari si ca ati intrebat de noi
Suntem mai bine, nu am mai facut febra, luam panadol, nurofen si tantum verde si mami il alearga cu apa prin casa ptr ca a zis dr-a de la CMU sa ii dau o gura de apa la fiecare 5 minute ca asa tin febra departe de el.
Super ok d-ra la care am nimerit ieri
L-a consultat f atent.
diagnosticul e de faringo-amigdalita acuta virala
. nu antibiotic
Ne facem bine
fug ca plange si are gatul flacara si nu vreau sa il lasa sa il faca mai rau ca nu mananca nimic. Ieri toata ziua cu chiu cu vai 160 ml de aptamil
de Yannis
ioana_fota spune:
Buna dimineata.
SARA
BOGDAN
Alexutzza multa sanatate lui Yannis
Bea offf lu ivanel sa scape repede de dureri si tie sa faci fata.
mamidepuiuti spune:
neata buna
arwenmulta sanatate lui darius
bea.....saracutzul ivanel
ana_g si la voi masele? si la iris de sorina?wowwwww alex are 2 dinti
si norutza mea e cu maselutele......
alexutzzza multa sanatate lui yannis
decenuelamamico...eu vreau sa-l intzarc,dar nu ma pot hotari sa-i dau lp...parca astept sa-mi spuna el ca ar fi cazul...
o zi minunata la toata lumea!
mami de Alex si Radu
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Neatza si de la noi pentru urari si ca ati intrebat de noi Suntem mai bine, nu am mai facut febra, luam panadol, nurofen si tantum verde si mami il alearga cu apa prin casa ptr ca a zis dr-a de la CMU sa ii dau o gura de apa la fiecare 5 minute ca asa tin febra departe de el. Super ok d-ra la care am nimerit ieri L-a consultat f atent. diagnosticul e de faringo-amigdalita acuta virala . nu antibiotic Ne facem bine fug ca plange si are gatul flacara si nu vreau sa il lasa sa il faca mai rau ca nu mananca nimic. Ieri toata ziua cu chiu cu vai 160 ml de aptamil de Yannis |
Bine ca nu-i de antibiotic. Sa treaca usor.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
nyny spune:
Bea ma bucur ca te-ai mai linistit . Bine ca ai aflat cauza. Daca ii dai panadol, nurofen se mai linistesete, nu? Hai ca mai are putin si scapa
Sorina si David are zile cand este foarte nervos, agitat. La fel se vede si la el gingia alba la maselute ...dar eu nu cred ca vor iesi curand. Eu tot pun pe seama rasfatului pentru ca se linisteste instant cand il ridic la geam si ii arat cateii sau cand il tin in brate etc
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei