Pufi 2010 (218 ) -LMA Sara! LMA Bogdan!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salutari!

Sunt nerecuperata, dar simt nevoia sa spun cuiva ce ma macina....

Una din colegele mele de facultate a murit azi....ma simt neputincioasa, revoltata, doare ca naiba....la 27 de ani a rapus-o o boala crunta, una din cele mai urate boli pe care le-am vazut in viata mea, sclerodermia sistemica....

Dumnezeu sa te ierte, Marta....

Ne vom aminti mereu de veselia, energia si zambetul tau...

Scuze de off topic...trebuia sa descarc undeva din "sac" ca plezneste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Doamne, Bea...ce pove tu acolo...offff, saracul Ivanel, si saraca de tine....
Iris face la fel....oare sa-i iasa masele?...ca nici pe mine nu ma lasa sa ma uit...am vazut in geam, cand tzipa, ca are gingiile albe, umflate rau...offf, ce ne mai asteapta...

Ieri dupa-amiaza si acum, dimi...cate o ora m-am chinuit s-o adorm...apa, papa, lapte, pe picioare, in brate, cu gel, fara gel de dinti...e grele.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

daaaaaaa...............stiu
si eu intr-o seara pe dansul ploii de la indieni l-am adormit

banuiesc ca la inceput e si mai nasol pentru ei, pentru ca durerea trebuie sa fie mult mai mare deact cea de la dinti, si ei nu au simtit pana acum, si ii enerveaza foarte tare,,,,,,si pana se obisnuiesc si asa..........dar problema e ca si dureaza,...........ca maselele astea nu stiu 3 saU 4 colti au si fiecare colt e ca si un dinte.............de fiecare data merge burta moale, se roseste curuletzu..........este cand face febra,.......

dar na..........il doare..........

si numa acum in sec asta nu are nimic.rade se joaca, in secunda urmatoare urla si da din picioare!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Salutari!

Una din colegele mele de facultate a murit azi....ma simt neputincioasa, revoltata, doare ca naiba....la 27 de ani a rapus-o o boala crunta, una din cele mai urate boli pe care le-am vazut in viata mea, sclerodermia sistemica....

mami de fetita finuta

Pacat..era foarte tanara. Dumnezeu sa o ierte...

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Salutari!

mami de fetita finuta

Dumnezeu s-o odihneasca...prea tanara s-a dus....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Salutari!

mami de fetita finuta

condoleante.........
si unchiul meu ceva scleroza a avut, e cea mai urata, te duce in juma de an...si doare ca naiba..........

lasa, saraca in loc sa se chiunuie si sa sufere de dureri interminabile , mai bine asa a plecat la Domnul si e acolo intre ingerasi...........

pacat.intr-adeevar...........
dar nu avem ce face........
daca ne nastem, trebuie sa si murim, insa cum si cand numai Dumnezeu stie................

sper sa te poti linistit un pic, pentru maia...........
ai grija de tine!!!!!!!!!!
of offfffff

Mergi la inceput

noi am fost afara..........
e frig, sufla si vantul.........
i-am dat lapte.........si sper saa doarma
ma duc.........
l-am lasat un pic sngurel, dar vad ca nu protesteaza..........
ma duc sa vad ce smechereste, si poate adoarme........

Mergi la inceput

gata............
ma duc poate adorm si eu............

tare bine face la frumusete un somn de amiaza............
si ma simt mai ok si nu mai sunt chiar asa de obo.si reactionez mai bine la isteriile lui fiu-meu........

mno va tzuc........
daca mi-a intrat indemn tre sa mergem la zalau la kufl, sa luam lapte praf.........ca nu mai am.......

daca nu nu stiu........musai sa iau cumva.........

si tare bine mi-ar mai prinde o iesire....

aveti grija de voi!!!!!!!!!
pupici

alex ma bucur ca Y mai bine.......
doamne ajuta!!!!
ai grija de el, da???????????????

p.s. azi noapte nu am papat nik.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Salutari!

mami de fetita finuta

Crunt!
Dumnezeu sa o odihneasca!
Sigur DD a avut alte planuri pentru ea. A plecat cu siguranta la mai bine, numai ca o sa i se simta lipsa aici. Stiu ca e infantil , dar eu una asa imi place sa gandesc

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Yannis doarme, m-am intors sa va zic

Deci d-ra asta la care am fost ieri e foarte draguta si dulce si l-a luat cu binishorul si l-a controlat peste peste tot:

dinti: caninii sunt f inflamati si dau sa iasa

putza: mi-a zis ca "aici mai avem putine aderente" am uitat sa intreb cce inseamna asta, e decalotat? nu e decalotat? dar intreb la vizita urmatoare.

L-a cantarit si masurat: 74.5 cm si 9.100 kg (avea 9.300-9.400 inainte de febra, transpiratii si nemancare)

Cand mi-a prescris tratamentul m-a intrebat la fiecare pas el cum ia? ce ia? inghite? la ce reactioneaza mai repede, ce i-am mai dat, ce ii place? imi oferea solutii unde si cum sa ii administrez medicamentele sa nu il stresam.
Pentru ca i-am zis ca abia ii dau Nurofenu' si Eferalganu' ca mai ales Eferalganul nu-l inghite deloc, mi-a zis sa ii dau Panadol Baby in loc de eferalgan ca e mai bun la gust si daca e asa rau de inghitit medicamente si nu vrea nici ceai nici medicamentu il lapte sa nu il mai chinuim cu saruri de rehidratare, dar sa ii dau o gura de apa la 5 minute musai!
I-am zis ca tot weekendul l-am spalat la fund ca mi-a facut si 7 scaune pe zi!! si ca acum face 4-5 scaune si mai moi asa , apoi, intr-un alt context, m-am plans ca de cand e asa cu gatul Yannis nu mai inghite nici macar lapte , dar afurisitu' mic papa pufuleti mi-a zis ca e chiar indicat sa le dam pufuleti si biscuiti sarati atunci cand au scaune din astea multe si moi si cand transpira pentru ca in perioadele astea ei pierd foarte multe saruri din corp.

M-am plans ca de cand am venit din Grecia nu prea se mai omoara cu mancarea si a spus ca daca dupa ce se face bine nu-si revine cu pofta de mancare si are probleme cu apetitul sa ii facem niste analize de sange sa vedem poate ii lipseste ceva (ptr ca lipsurile gen fier etc ii afecteaza pofta de mancare) si atunci suplimentam cu vitamine.

Cu alte cuvinte m-a linistit si m-a lamurit frumos!
Si nici nu am platit ca a acoperit asigurarea.
Mai mergem la ea.

Scuze de carnat, dar poate va vor folosi vreodata anumite informatii din cele de ma sus.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Yannis doarme, m-am intors sa va zic

Deci d-ra asta la care am fost ieri e foarte draguta si dulce si l-a luat cu binishorul si l-a controlat peste peste tot:

dinti: caninii sunt f inflamati si dau sa iasa

putza: mi-a zis ca "aici mai avem putine aderente" am uitat sa intreb cce inseamna asta, e decalotat? nu e decalotat? dar intreb la vizita urmatoare.

L-a cantarit si masurat: 74.5 cm si 9.100 kg (avea 9.300-9.400 inainte de febra, transpiratii si nemancare)

Cand mi-a prescris tratamentul m-a intrebat la fiecare pas el cum ia? ce ia? inghite? la ce reactioneaza mai repede, ce i-am mai dat, ce ii place? imi oferea solutii unde si cum sa ii administrez medicamentele sa nu il stresam.
Pentru ca i-am zis ca abia ii dau Nurofenu' si Eferalganu' ca mai ales Eferalganul nu-l inghite deloc, mi-a zis sa ii dau Panadol Baby in loc de eferalgan ca e mai bun la gust si daca e asa rau de inghitit medicamente si nu vrea nici ceai nici medicamentu il lapte sa nu il mai chinuim cu saruri de rehidratare, dar sa ii dau o gura de apa la 5 minute musai!
I-am zis ca tot weekendul l-am spalat la fund ca mi-a facut si 7 scaune pe zi!! si ca acum face 4-5 scaune si mai moi asa , apoi, intr-un alt context, m-am plans ca de cand e asa cu gatul Yannis nu mai inghite nici macar lapte , dar afurisitu' mic papa pufuleti mi-a zis ca e chiar indicat sa le dam pufuleti si biscuiti sarati atunci cand au scaune din astea multe si moi si cand transpira pentru ca in perioadele astea ei pierd foarte multe saruri din corp.

M-am plans ca de cand am venit din Grecia nu prea se mai omoara cu mancarea si a spus ca daca dupa ce se face bine nu-si revine cu pofta de mancare si are probleme cu apetitul sa ii facem niste analize de sange sa vedem poate ii lipseste ceva (ptr ca lipsurile gen fier etc ii afecteaza pofta de mancare) si atunci suplimentam cu vitamine.

Cu alte cuvinte m-a linistit si m-a lamurit frumos!
Si nici nu am platit ca a acoperit asigurarea.
Mai mergem la ea.

Scuze de carnat, dar poate va vor folosi vreodata anumite informatii din cele de ma sus.

de Yannis

Chiar ca foarte draguta dna dr...si foarte lamuritoare si cuprinzatoare sfaturile...am bagat si eu la ..cutiuta..
Pupam Yannis-ul, sa se faca repede bine!

Mergi la inceput