FIV Dr. ALBU DRAGOS 23
Raspunsuri - Pagina 21
camemar spune:
Buna fetelor,
Ne am intors si noi de la doctor cu vesti proaspete...Avem ( 3 ) la putator , toti cu activitate cardiaca si ok pt moment...Ne am cam socat si acum avem alt stres, sa fie totul bine pana la capat...
Bafta fetelor in focuri si sarcina usoara la gravidute!!!
lyly_mar spune:
aaaaa......sa iti traiasca! sa duci cu bine sarcina pana la capat!
domn dr ce a zis? ca el are experinta la nastere de tripleti?
ai grija de tine,odihneste-te,nu fa efort deloc si gandeste-te ca tu si bebeii sunteti pe primul loc!
Citat: |
citat din mesajul lui camemar Buna fetelor, Ne am intors si noi de la doctor cu vesti proaspete...Avem ( 3 ) la putator , toti cu activitate cardiaca si ok pt moment...Ne am cam socat si acum avem alt stres, sa fie totul bine pana la capat... Bafta fetelor in focuri si sarcina usoara la gravidute!!! |
lyly_mar spune:
bafta multa fetelor care sunt in focuri!
simonia ,special pt tine,cum stai cu foliculii?
samira33 spune:
wowwww camemar,tripleti!!!felicitari!!!
sa va ajute DD sa fie totul ok pana la final.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
camemar spune:
Lyly, Samira, Flo multumesc mult pt urari , sa speram ca va fi bine pana la capat...Dr White ne a sugerat sa ne gandim la varianta embrioreductiei, dar nu prea cred ca o sa fie o optiune pt noi...
Eu in rest ma simt bine, am greturi dar nu am vomitat, nu am dureri, dar am niste insomnii groaznice , ma trezesc de pe la 2 si stau treaza cu orele si cand tb sa ma trezesc la 7 pt serviciu mor de somn
In rest mergem cu speranta inainte si om vedea ce o sa fie...
alilumi spune:
camemar,
felicitari!!!!
sa fiti sanatosi cu totii, sarcina usoara si o nastere si mai usoara! ce minune!
toate fetele!
corry_28 spune:
Camemar, Doamne, TREI!!!!
Felicitari, sarcina usoara si bebelusi sanatosi.
Poti sa intrebi doctorul pana la ce varsta a sarcinii se poate face aceasta embrioreductie.Pentru ca stii, este foarte posibil sa se opreasca din evolutie unul, asa de la sine si sa nu mai fie nevoie sa apelezi la aceasta metoda controversata.
Oricum, inarmeaza-te cu rabdare si curaj.Succes mult
Un si o pentru toate doamnele!
14+cu si
tinuta78 spune:
felicitari camemar,
O sa fie si sarcina grea si greutatile cu 3 copilasi dupa, dar...., si bucuriile vor fi X 3.
Asa a fost voia Domnului si daca va vrea tot EL BUNUL, vor fi sanatosi toti 3. Tu trebuie doar sa te odihnesti, sa iei medicatia recomandata, iar grija pentru voi 4, e pe EL.
si cati mai multi , pentru toate fetele care au fost astazi la eco. N-am vazut de mult asa aglomeratie.
camemar spune:
Fetelor multumesc mult pt cuvintele de incurajare
Acum mergem inainte cu incredere si sa ne rugam sa fie bine ...
fetele