FIV Dr. ALBU DRAGOS 23
Raspunsuri - Pagina 22
Arabella34 spune:
Felicitari Camemar!.Nici prin gand sa nu-ti treaca ideea embrioreductiei...e periculos si cu un procent mare de avort spontan dupa...Corry are dreptate,daca se opreste un embrion in evolutie,cazul tau e rezolvat.Roaga-te si pt noi celelalte crestine sa reusim macar cu 1.Ai grija de tine ,fara efort si fara prea mult stress.I-ati un medical eventual.Va pup pe toate doamnele si domnisoarele!
Arabella,34 ani,2IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt.a 2-a nereusita,FIV 1la Medlife cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in ev.la 8 sapt si 3 zile;urmeaza FET.
simonia spune:
felicitari camemar
lyly, stau binisor, astazi as putea conta pe 2-3 foliculi, ce gasim luni in ei, mai vedem!
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
speranta2 spune:
Fetelor, vad ca sunteti in focuri, nu gluma.
Succes tuturor! Noua Albu ne-a zis sa incercam cateva luni natural, deocamdata. Mai stii...
Oricum va urmaresc si va tin pumnii.
simonia spune:
inna, cand m-am intors, nu te-am mai gasit, apoi am plecat! unde ai disparut?
alilumi, tu?
ne intalnim luni, toate trei la punctie?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
alilumi spune:
fetelor, dragelor,
la mine s-a amanat punctia pentru marti (1 Martie!!!)...
azi e ultima zi de injectii, am repetat si progesteronul... maine seara pregnylul ...
oare cum s-or desfasura lucrurile la punctie ? poate ne spune cineva si noua, celor mai "novice"...
am niste emotii cat... casa... (Casa Poporului).
pe toate si va tin pumnii!
mirela2 spune:
buna fetelor
intai felicitari cami
fetele care sunt in focuri multa bafta
si aveti capitol nou sa l umpleti cu super vesti
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161662
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)