FIV Dr. ALBU DRAGOS 23

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Felicitari Camemar!.Nici prin gand sa nu-ti treaca ideea embrioreductiei...e periculos si cu un procent mare de avort spontan dupa...Corry are dreptate,daca se opreste un embrion in evolutie,cazul tau e rezolvat.Roaga-te si pt noi celelalte crestine sa reusim macar cu 1.Ai grija de tine ,fara efort si fara prea mult stress.I-ati un medical eventual.Va pup pe toate doamnele si domnisoarele!
Arabella,34 ani,2IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt.a 2-a nereusita,FIV 1la Medlife cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in ev.la 8 sapt si 3 zile;urmeaza FET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari camemar
lyly, stau binisor, astazi as putea conta pe 2-3 foliculi, ce gasim luni in ei, mai vedem!

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Fetelor, vad ca sunteti in focuri, nu gluma.
Succes tuturor! Noua Albu ne-a zis sa incercam cateva luni natural, deocamdata. Mai stii...
Oricum va urmaresc si va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

inna, cand m-am intors, nu te-am mai gasit, apoi am plecat! unde ai disparut?
alilumi, tu?
ne intalnim luni, toate trei la punctie?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

fetelor, dragelor,
la mine s-a amanat punctia pentru marti (1 Martie!!!)...
azi e ultima zi de injectii, am repetat si progesteronul... maine seara pregnylul ...
oare cum s-or desfasura lucrurile la punctie ? poate ne spune cineva si noua, celor mai "novice"...

am niste emotii cat... casa... (Casa Poporului).

pe toate si va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor
intai felicitari cami
fetele care sunt in focuri multa bafta
si aveti capitol nou sa l umpleti cu super vesti
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161662

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput