FIV Dr. ALBU DRAGOS 23
Raspunsuri - Pagina 20
aristica spune:
simonia nu-i devreme, ca vei fi "mamica" inca de la ET
mari nu stiu ce-i cu bacteria ta, dar cu niste ovule sau antibiotic, sigur se rezolva. Bine ca te-ai programat la doctor, sa-ti dea tratamentul imediat ce-ai depistat balaria
flo, ali salutari de pe baricadele IA
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
simonia cred ca tu tinzi spre Pamela Anderson ...baywatch o sa fie la punctia ta...la mine s-au umflat "dansele" doar de la progesteronul injectabil, ca nici ala intravaginal nu le prea punea in "crestere"...oi fi tu mai cu mot...eu zic sa-ti iubesti soata cat mai poti ca de maine are interdictia la iubareala (ca te apropii de punctie si omul se duce la muls), apoi de la punctie pana la beta si inca vreo 2 luni dupa beta (ca sa nu deranjezi bebicul) nu mai pupa saracul nimic...si daca tot esti Pamela Anderson
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
maria81 spune:
neata fetelor va pup pe toate
flo mi se pare normal sa il intrebi pe dr. tot ce iti trece prin minte ca sa te linistesti si sa nu te stresezi cu chestii minore, in perioada asta trebuie sa fii relaxata
bafta multa celor care sunt in focuri, va tin pumnii. Doamne ajuta
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
simonia spune:
bine aristica, dar marti la analize era 0,1 si acum depaseste recordul la sarituri in inaltime?
daca eram mai cu mot, ramaneam insarcinata natural, sau la primul fiv.
motul la care te referi tu, nu prea este in favoarea mea!
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia bine aristica, dar marti la analize era 0,1 si acum depaseste recordul la sarituri in inaltime? daca eram mai cu mot, ramaneam insarcinata natural, sau la primul fiv. motul la care te referi tu, nu prea este in favoarea mea! |
doamna dar de unde sti tu cat e progesteronul azi? Ca pare a fi doar o banuiala, pusa pe seama doamnelor tzatzele. lasa-le sa se umfla si sa se sensibilizeze cat or vrea ele si gandeste-te asa:
Daca-ti trec numai idei traznite prin cap, deranjezi hipotalamusul, care percepe tot procedeul ca pe un rau venit din exterior si ii transmite hipofizei sa lupte cu acest rau, lasand ovarele sa lucreze total aiurea, cum or putea ele, in loc sa se concentreze sa raspunda la hormonii introdusi in organism. Deci: gandeste pozitiv, relaxeaza-te, lasa-ti organismul sa lucreze in voie, si pe domnul doctor sa castige o paine cinstita, ca d-aia a facut facultate
Ar trebui sa te pui pe crosetat sosoni de prunci si sa asculti Luis Prima...sa vezi ce bine-ti prinde
flo.flo spune:
Fetele, maine avem intalnire: deci cine mai vine? Tinuta, Mikaia, Alumil? eu sper sa ajung pe la 7.30-07.45 ...
simonia spune:
si eu ajung, dar dupa ora 8.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
valy27 spune:
Salutare fetelor.Bafta celor in focuri, felicitari celor care nu s-au dat batute si au reusit. N-am mai scris demult,dar va urmaresc.
Astept si eu "mila statului".Poate vor da drumul la proiect pana de Paste!!!
Ce ziceti?Pupici la toate.
alilumi spune:
fetelor, dragelor,
maine ajung si eu pe la 07... ca sunt "programata" pe la 07.30...
ieri abia asteptam sa "scap"(de lungul sir al injectiilor bineanteles) si azi realizez ca abia acum incepe "circul de stat". mai, mai ca as prefera injectiile la ce urmeaza... (sa nu ma credeti! si eu, vorbesc numai prostii ca iepurasul prin padure... precum in banc).
Bancul:
Īntr-o zi se plimba iepurasul prin padure si se īntilneste cu vulpea.
- Buna, ce mai faci, iepurasule?
- O, bine, vulpeo, ma simt excelent, sīnt īntr-o forma grozava, daca ma īntilnesc cu ursul, īi dau cīteva labe de-l nenorocesc, praf īl fac.
- Extraordinar.
Mai merge el ceva, se īntilneste cu lupul.
- Cum o mai duci, iepurasule?
- Nemaipomenit, ma simt excelent, sīnt īntr-o forma grozava, daca ma īntīlnesc cu ursul, īi dau cīteva labe de-l nenorocesc, praf īl fac.
- Uluitor.
Mai merge cīt mai merge, iata ca vine chiar ursul.
- Hai salut, iepurasule, am auzit ca-ti merge nemaipomenit, ce mai faci?
- Ce sa fac, nene ursule, ia, ma plimb si eu prin padure si vorbesc prostii...
pe toate
Arabella34 spune:
Buna fetele,iata-ma si pe mine din nou pe aici!Am si eu o intrebare:a mai avut cineva val.homocisteinei de 3.70umeoli/l?Daca da,ce e de facut,ca nu mai am rabdare pana-mi ies toate mutatiile sa ma programez la dr?Super banc,sunteti toate niste dulci!pupicei.
Arabella,34 ani(inca)2IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV 1 la Medlife cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt.si 3 zile,urmeaza FET.