FIV Dr. ALBU DRAGOS 23
Raspunsuri - Pagina 19
flo.flo spune:
fetele, am si eu nevoi de putin ajutor:
la prima monitorizare am estradiol <10 si progesteron 0.2 - sunt bune valorile astea? estradiolul nu este cam mic??
multam fain
simonia spune:
aristica, esti superba, multumesc
flo, nu stiu ce sa-ti spun, eu am avut estrogenul 16 si progesteronul 0,1
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
aristica spune:
flo ai rabdare, ca estradiolul o sa creasca odata cu foliculii, iar progesteronul e o.k.
simonia de 8 martie, vei fi mamica
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
simonia spune:
cam devreme 8 martie, nu stiu ce sa zic, aristica
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
alilumi spune:
simonia,
da, am punctia tot pe 28 iar pe 25 ultimul set de analize... pana-n punctie bineanteles
in alta ordine de idei fetelor, dragelor,
am fost ieri la dr. si m-am linistit. sunt ok. adica am vreo 7 "maricei" si restul asa si asa... pe langa asta, burtica cam vanata pe alocuri , balonata usor, dar sufar orice, orice pentru niste ochishori (ca ai mei neaparat)!!!
flo,
nu-ti face probleme, ca asa mi-am facut si eu. noroc cu aristica si mirela, si altele, care m-au linistit si le multumesc mult si din suflet! au avut dreptate, suntem pe maini bune si nu e cazul sa ne panicam. eu la prima monitorizare am avut Estradiol 17 si Progesteron <0.1, apoi a crescut incet dar sigur la 26 si 0.2, iar cele din urma, nu le pot accesa pe site... deci, va trebui sa am rabdare pana vineri, sa le ridic personal.
acum, ce-o vrea si DD!pe toate!
simonia spune:
alilumi, activeaza PM ca sa vorbim mai multe
maripet spune:
Buna fetele. Nu am mai intrat de mult. Cand sa incep si eu tratamentul, am refacut secretia si culturile de col si mi-a iesit enterobacter spp.
Stiti cumva ce este asta si cam ce tratament de ia.
M-am programat "cu japca " maine la dl dr , dar as vrea sa stiu mai multe despre acest lucru
alilumi spune:
simonia
activat PM!
cat despre menopur si mie imi mai trebuie vreo 6, si da, cred ca se dau si la bucata. azi sau maine voi sti sigur, dupa ce va umbla dupa el sotul meu (desi am gasit de fiecare data ce am avut nevoie - "soatza" meu lucreaza in Bucuresti si cam ai de unde sa ale(r)gi)
flo.flo spune:
Multumesc fetele!
Am sa vad ce zice dr vineri. sper sa fie ok.
Asa imi pusesem in gand sa nu mai intreb nimic nimic si sa ma las pe mana lui fara sa-l bombardez cu intrebari. Dar nu m-am putut abtine
simonia spune:
de aseara, pieptul a inceput sa fie sensibil, ca la o ovulatie naturala. asa e normal? sau creste mult progesteronul?
pana acum nu a crescut deloc