FIV Dr. ALBU DRAGOS 23

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaia

helpppp, nu gasesc clexane la mine acasa, in bucuresti unde gasesc,la pharma life nu au am sunat eu azi si nu au.......

clexane are la farmacia de la piata vitan, farmacia ana maria

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

pufunos bine ai venit, normal ca te primim in cuibusorul nostru

arabella34 asa este nimeni nu iti poate garanta o sarcina cu embrioni congelati,dar eu zic ca e o sansa de care trebuie sa profiti

aristica sigur ca o sa merg si la doamna Uscatescu, am fost si pana sa fac FIV si a fost de acord cu doza stabilita de dr. Albu.
din momentul in care o sa fiu graviduta o sa merg la dansa dupa fiecare eco.

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Multumesc mult Sami,Lumi,Honeys,Maria.
Afara de doamna Uscatescu de la Fundeni,la Medlife ati fost la vreun hematolog in care sa ai si incredere?

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Mie dr.Albu mi-a dat Clexane de 0,4; femibion 1; acid folic 5 mg.

Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

inna08 tu ce planuri de viitor mai ai?.....referitor la bebe

spuneti-mi si mie va rog pt laparoscopie trebuie sa stai 2 zile internata? si cum te simti dupa? m-au cam luat emotiile...

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Maria luptam in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Maria, Ama, Arabella, Lumi, Mirela, Inna - pupici fetelor, ma bucur sa va vad din nou active.
Maria eu n-am facut cu dl Albu, dar eu am plecat in aceeasi zi acasa. Am avut unele dureri, dar nu nasoale.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Buna fetele ,va citesc zi de zi cu mare interes ,si sunt alturi de voi,vreau sa va spun ca mi-am facut programare pe 21 martie (nefiind din BUCURESTI am zis sa se mai incalzeasca vremea daca tot ne punem pe drumuri),sper sa ma lamuresc si eu de ce nu mai ramin ,in urma analizelor sper sa mi se puna si mie un diagnostic si poate fac fiv ,inseminare ,orice numai bebe sa vina.Mai are cineva programare pe 21 martie .....eu sunt la ora 12.

Mergi la inceput

inna parca tu ai facut laparoscopie cu albu? sau ma insel?

Mergi la inceput

Maria am facut doar histeroscopie.

Mergi la inceput