FIV Dr. ALBU DRAGOS 23
Raspunsuri - Pagina 16
aristica spune:
mariuca eu la factor v leiden sunt curatica-curatica, homocisteina beton, NK-urile, la fel, proteinele C si S -o.k...deci am doar doua balarii, ca-i criza IA in martie daca ovulez pe stanga siiiii, cred ca asa va fi, ca la ovulatia asta n-am simtit nimic p-acolo, deci sper sa fi fost pe dreapta (la monitorizarile pt eco, ovulam 2, 3 luni pe stanga, apoi o luna pe dreapta...ceva de genul asta, ca dreapta e cu endometrioza). Momentan ma asteapta un weekend la munte, pe partie, apoi un ciclos, niste hormonale de ziua 3 si maciuca lui albu, abia dupa ziua femeii - un cadou minunat, nu?
Dar ia sa te intreb, daca tot te-am prins. Tu parca ai facut IA dubla cu Albu, asa-i? Cum a decurs? Te-ai dus cu hormonalele la dosar, ai facut eco prin ziua 5, 6, ai luat niste menopur pentru un numar ceva mai mare de foliculi, ai fost la 2-3 monitorizari prin zilele 9-14, ai facut pregnyl/ovitrelle, ai mai facut o monitorizare inainte de a baga spermtozoizii pregatiti, apoi a doua zi, ai mai facut o inseminare?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
amacuba spune:
aristica soro ne unim fortele ca ai intuit bine.deja am facut ceva legaturi si astept azi un raspuns ca sa vad clar ce stadiu este la aceasta proble.legat de inseminare dubla, am facut si eu cu albu, am avut stimulare destul de puternicuta dar nu s-a prins.e cam acelasi procedeu ca la fiv numai ca nu exista partea cu recolaare outze.a doua zi te cheama iar pentru inseminare si gata.
auzi, apropo de endometrioza, ai mai facut ceva, in sensul mai iei ceva naturiste?ti-a zis albu ca asta ar fi una din cauze pentru care nu ti-a reusit fiv?pupici
maria81 spune:
aristica
imi pare rau ca nu iti pot raspunde la intrebari pt ca eu nu am facut IA dubla ci simpla, noi am prestat dupa IA simpla la recomandarea dl. dr., care nu a vrut sa facem IA dubla din simplul motiv ca sotul sta bine la gigei. Eu as fi preferat IA dubla decat prestat dar asta e.
si eu sper sa raman cu aceste mutatii sa nu ma mai pricopsesc cu inca una (cum ar fi PAI pe care oricum o sa o fac luna viitoare)
ama asa te vreau o luptatoare
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
aristica spune:
pai, ce sa-i fac? NIMIC am sot dulce (adica are diabet tip 2) si mancam legume multe crude sau pe gratar, carne pe gratar sau la cuptor, mult peste si salate de fructe. Cum eu urasc lactatele, nu ma ating de ele, beau muuulte lichide. La eco nu se vedea nimic in neregula pe dreapta, trompa parea curatica (asta era invaluita la laparo de endometrioza, dar a curatat-o). Endometrioza este primul motiv pentru care nu-s gravida, urmata indeaproape de pututlica sotului si, pe ultimul loc vin mutatiile. Doi defecti, soro, doi defecti
maria - mai bine afli toate balariile alea, din timp...eu m-am cam saturat de "prestati intre zilele x si y, preponderent dimineata"...asta-i deja relatie din interes, deci musai IA dubla
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
maria81 spune:
aristica bataita.......pt. cuvantul "defecti"....... sunt convinsa ca Doamne Doamne o sa ne binecuvanteze si pe noi cu bebei frumosi si sanatosi, poate pana acum nu a fost momentul potrivit, dar....o sa vina cat mai curand acest moment
sunt de acord cu tine in ceea ce priveste IA dubla.
referitor la mutatii si eu am zis la fel, macar stiu despre ce este vb. o sa imi fac si mutatiile FVL ca sa vad exact despre ce gena este vb si in ce stare este.
oricum albu a zis ca din momentul in care raman trebuie sa fac neaparat clexane de 0.4
pupici la toate fetele
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
aristica spune:
Nu da soro cu rosii dupa mine, ca daca ai o masina defecta, n-o arunci, o repari...deci prefer sa fim "defecti" si sa mergem la service
Pai se de unde stie ALbu ca-ti trebuie clexane de 0,4 si nu de 0,6 sau de 0,8? Du-te la Uscateasca de la Fundeni, ca ea e hematoloaga, ALbu-i doar cu dodoascele...Ete asta vorbeam acum vreo juma' de ora cu adrianaady - omu' nu le stie pe toate...
mirela2 spune:
ama le merge foarte bine cu ele,sarumana multumim frumos
ne mai trebuie...........sa nu dai cu pietre
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
mikaia spune:
helpppp, nu gasesc clexane la mine acasa, in bucuresti unde gasesc,la pharma life nu au am sunat eu azi si nu au.......
pufunos spune:
buna seara!astazi am aflat de voi,de acest forum!sunt pacienta relativ proaspata a doctorului albu si m-as bucura daca imi permiteti sa postez si eu in ,,casuta''voastra!
Arabella34 spune:
Buna,dragele mele:)Iata-ma si pe mine prin zona.Mikaia,clexane de 0.4 si 0.6 are in Berceni unde stau eu la o farmacie de cartier pe B.dul Alex.Obregia.Offfff,fetelor,chiar ne da statul acei 2000 de euro?oare,sa fie adevarat?Va rog din suflet tineti-ma si pe mine la curent....asa,si cum spuneam,am reanceput munca,am mai luat jumatate de norma in plus,deci muncesc non stop aproape(doar tre' sa fac copil,nu?-si bebe nu vine decat platit).Azi mi-am recoltat restul de analize inclusiv PAI-ul,sa vedem ce mai am,mai nou.Asa e,fetelor,vom continua cu IA pana ne vine rau sau mai bine zis pana reusim.Eu mai am o sansa cu un FET cu 3 embrioni congelati,dar cine poate garanta o sarcina???.Va pupic pe toate ,multa bafta la fetele care sunt ''in focuri'' si bebei sanatosi si mancaciosi gravidutelor .
Arabella,34 ani,2IA la MED NEW LIFE,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV1 la MEDLIFE cu DR.Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt si 3 zile,urmeaza FET.