FIV Dr. ALBU DRAGOS 23

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

poate asa o fi, multumesc

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

neata fetelor va pup pe toate

amacuba bine ai revenit, cred ca trebuie sa ne mobilizam si noi
inna

aristica referitor la FIV, stii cumva daca e adevarat ca statul va deconta doar primul FIV? eu asa am inteles(sa stiu daca sper si eu la un FIV platit de stat), iar referitor la clexane se deconteaza si daca nu esti gravida?
refetitor la PAI cred ca o sa il fac si eu in martie cand o sa merg la dl. dr., ca sa scap de-o grija sau sa imi i-au o grija in plus.....om vedea

mirela sa iti traiasca ingerasii

ma bucur tare mult ca s-au intors fetele care m-au sustinut in perioadele grele

va pup

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Nu se deconteaza "primul FIV", ci se deconteaza "UN FIV", din pacate nu se deconteaza absolut tot, adica medicamentele, testarile hormonale, dar se vor da in jur de 2.000 euro. Si eu astept plafonul. Mai e putin de asteptat, cam o luna si aflam detaliile. Insa, ceea ce e sigur, e ca "ceva" va fi suportat de stat.

PAI-ul nu e ceva nou la trombofilii (vezi pagina de la Synevo pentru detalii). Din pacate actioneaza asupra sarcinilor, oprindu-le in evolutie in primele saptamani, sau, dupa caz, in ultimul trimestru al sarcinii.

simonia-Mire ti-a zis bine cu estradiolul:1. daca trece de 2.000 faci hiperstimulare - dar la tine nu e cazul, ca tu nu ai rezerva ovariana sa obtii 20 de foliculi, tie-ti trebuie 5 (zic si eu din burta), da "sanatosi", 2. Iti indica numarul de foliculi, 3. iti indica daca sunt plini/maturi(ca asa degeaba se vad 5 foliculi babani la eco, daca la punctie te trezesti ca toti erau goi), dar, la tine iar nu e cazul, ca ai vazut ce mandrete de embrion ai obtinut la unguri, deci sigur ai sa raspunzi bine la stimulare.

...si na belea ca azi merge situle medlife, dar nu poti vedea analizele...mama ei de informatie online

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

aristica
am inteles acum, sunt ffff buni si astia 2000 de euro

te rog sa ne tii si pe noi la curent

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

pupici fetele
maria,inna mi-era dor de voi
fetele o sa ma interesez si eu la sanatate sa vad despre ce e vorba, ca la noi e greu cand statul trebuie sa suporte ceva
mire cum au suportat bebeii alea?

fetele care sunteti in focuri spor la treaba si va tin pumnii

mariuxca trebuie sa ne mobilizam soro dar crede ma ca nu stiu de unde s-o apuc

Mergi la inceput

amacuba ma bucur ca ai revenit
zilele astea chiar aveam de gand sa te sun, ca nu mai stiam nimic de tine
imi era dor de voi toate (aristica, inna, lumimar, honeys......... cele care am fost in focuri in aceeasi perioada)

cele care sunteti in focuri bafta multa
cele care sunteti insarcinate sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

legat de suportarea de catre stat a costurilor unui FIV

deocamdata este proiect de lege,
termen de prezentare in guvern este sept 2011
a facut parte si din programul legislativ 2010

n-am sunat inca la sanatate, ce v-am scris este din programul legislativ 2011.cum aflu va instiintez
pupici fetele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ama - tu lucrezi cumva la stat?...ca poate ne unim in informatii.
Maria - din pacate, am schimbat semnatura, dar, ma gandesc ca se putea si mai rau, asa ca tatelele-n sus, parantezele descracanate si spre IA cu noi

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

aristica stai bine
te urmez la schimbat semnatura, eu sunt putin mai bogata

de luna asta incepi cu IA?
bafta multa sa de-a Domnul sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Fetelor, cum a spus si Babyblue, noi suntem aici.
Va urmarim din umbra, si suntem pregatite sa va sustinem.
De abia astept sa scot majoretele.
Mult succes
Camemar, ce faci?Cum te mai simti?Ai fost la eco?
Alexa, Speranta,Rica, Didi, nu mai spuneti nimicuta?
Babyblue, Mirela

14+cu si

Mergi la inceput