FIV Dr. ALBU DRAGOS 23
Raspunsuri - Pagina 14
amacuba spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica ...si ma enerveaza ca nu merge site-ul medlife si vreau sa vad daca mi-a iesit PAI-ul, iar laboratotul n-are acces la rezultatele analizelor...of, of vreau sa stiu din timp daca iau clexane si tre' sa umblu dupa scrisoare medicala, apoi la medicul de familie, apoi prin farmacii sa-l iau compensat...apoi ma ajunge merionalul din urma, ete cum ma crizez eu total aiurea MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
aristica ce e sora PAI? o noua analiza de trombofilii?
inna08 spune:
Alilumi,ce valori ai avut la estradiol si progesteron la a doua monitorizare?
Ama,pup.
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
alilumi spune:
Aristica,
saru'mana de informatii! cu capul in nori (sau in "valuri" ca tot vorbeam de mal)cum sunt, in loc de estradiol, am intrebat de estrogen. cat despre foliculi... hm (doamne, greu e cu cititu' in hartiile medicale) se pare ca 6 pe unul, 7 pe altul... endometru' 3.49... estradiol 17, progesteron 0.1.(dar asta acum ceva zile, inainte sa-mi mareasca doza de menopur).
Ama, cred ca ti-am raspuns si tie la intrebare...
mikaia spune:
ce fac fetele? gata azi m=am injectat singurica pt prima data/ la fivul trecut am fost la asistente pt injectii asa ca de data asta am luat taurul de coarne. sper sa fie cu noroc de la DD pt ceea ce mi=am propus.
care vine vineri la medlife? eu am la opt jumate prog. ne vedem acolo da?
mirela2 spune:
ama pupici mamicule
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
simonia spune:
aristica, care e relatia intre estradiol si nr. de foliculi?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
mirela2 spune:
citat din mesajul lui simonia aristica, care e relatia intre estradiol si nr. de foliculi? LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit |
cu cat estradiolul e mai mare cu atat foliculii sunt mai multi
simonia spune:
da, dar din moment ce ii vezi la eco, de ce sa mai faci analiza lui din sange? trebuie sa fie o relatie
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
mirela2 spune:
citat din mesajul lui simonia da, dar din moment ce ii vezi la eco, de ce sa mai faci analiza lui din sange? trebuie sa fie o relatie LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit |
uneori nu se vad toti foliculii la eco
si de asta se cere si analiza de sange
ca daca estradiolul este foarte mare poate arata o hiperstimulare care cere intreruperea tratamentului