FIV Dr. ALBU DRAGOS 23

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

ma gandeam sa incep ceva cu aloe vera.poate de la flp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

...si ma enerveaza ca nu merge site-ul medlife si vreau sa vad daca mi-a iesit PAI-ul, iar laboratotul n-are acces la rezultatele analizelor...of, of vreau sa stiu din timp daca iau clexane si tre' sa umblu dupa scrisoare medicala, apoi la medicul de familie, apoi prin farmacii sa-l iau compensat...apoi ma ajunge merionalul din urma, ete cum ma crizez eu total aiurea

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

aristica ce e sora PAI? o noua analiza de trombofilii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Alilumi,ce valori ai avut la estradiol si progesteron la a doua monitorizare?
Ama,pup.

Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Aristica,
saru'mana de informatii! cu capul in nori (sau in "valuri" ca tot vorbeam de mal)cum sunt, in loc de estradiol, am intrebat de estrogen. cat despre foliculi... hm (doamne, greu e cu cititu' in hartiile medicale) se pare ca 6 pe unul, 7 pe altul... endometru' 3.49... estradiol 17, progesteron 0.1.(dar asta acum ceva zile, inainte sa-mi mareasca doza de menopur).
Ama, cred ca ti-am raspuns si tie la intrebare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

ce fac fetele? gata azi m=am injectat singurica pt prima data/ la fivul trecut am fost la asistente pt injectii asa ca de data asta am luat taurul de coarne. sper sa fie cu noroc de la DD pt ceea ce mi=am propus.
care vine vineri la medlife? eu am la opt jumate prog. ne vedem acolo da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ama pupici mamicule

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

aristica, care e relatia intre estradiol si nr. de foliculi?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonia

aristica, care e relatia intre estradiol si nr. de foliculi?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

cu cat estradiolul e mai mare cu atat foliculii sunt mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

da, dar din moment ce ii vezi la eco, de ce sa mai faci analiza lui din sange? trebuie sa fie o relatie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonia

da, dar din moment ce ii vezi la eco, de ce sa mai faci analiza lui din sange? trebuie sa fie o relatie

uneori nu se vad toti foliculii la eco
si de asta se cere si analiza de sange
ca daca estradiolul este foarte mare poate arata o hiperstimulare care cere intreruperea tratamentului

Mergi la inceput