FIV Dr. ALBU DRAGOS 23
Raspunsuri - Pagina 13
aristica spune:
ALTESAprin aprilie sper sa se stie si ce acte sunt necesare. Momentan propunerea este in stadiul Hotarare de Guvern, deci se aloca banutii. Este un pas urias, este pubic, deci nu prea mai era guvernul asta cum sa dea inapoi. Asteptam....
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
flo.flo spune:
fetele, AJUTOR!!
Trebuie sa incep miercuri puregon si nu mai au la famacie la Medlife
Aveti idee unde il pot gasi
si o saptamana fumoasa!
tinuta78 spune:
flo, am cautat pe net la farmaciile Dona si se pare ca au de 50 la farmacia de la Sincai (sector4), de 100 nu este decat prin alexandria, iar de 300 spun ca este disponibil doar la comanda.Poti intra pe situl lor. Mie cei de la Dona mi s-au parut foarte parolisti pe vremea cand cautam dipherelin pentru tratamentul endometriozei.
Bafta,
flo.flo spune:
Multumesc tinuta - am sunat intre timp la farmacie la medlife si au primit
ti-am trimis pm
alilumi spune:
fetelor, o saptamana frumoasa!
mie mi s-a marit de cateva zile doza de menopur (de la 2 la 3)... ma simt bine... chiar sunt ingrijorata ca ma simt bine. adica, sa nu ma intelegeti gresit, ma asteptam sa "simt ovarele lucrand"... in fine, oi fi eu mai "silentioasa" desi balonata sunt.
spuneti-mi si mie va rog, la ce valori trebuie sa creasca progesteronul si estrogenul, si la ce dimensiuni ar trebui sa ajunga dragalashii de foliculi (cu aproximatia de rigoare desigur). am impresia ca nu stau prea bine la vreun capitol (dar maine am a treia monitorizare iar ultima vine repejor, tot sapt. asta pe 25)...
sper sa fie totul ok si sa nu ma innec tocmai... la mal!
mii de multumiri,
aristica spune:
alilumi ar fi frumos ca progesteronul, in ziua in care faci pregnylul, sa nu treaca de 1. Deci il vei vedea progresiv:0,5 - 0,6 -0,7, etc. (se poate merge si pana la 1,5, dar Albu il prefera la max. 1)
Estrogenul? pai depinde de cati foliculi ai
Succes pe mai departe si renunta la gadurile de genul "ai sa te ineci ca tiganul la mal", ca esti pe maini bune, esti sub supraveghere medicala, deci n-o sa se intample nimic aiurea pe langa/in uter...doar in capsorul tau se petrec lucruri misterioase Citeste ceva haios, cauta nume de bebici, profita de sot cat mai poti si alunga gandurile astea
amacuba spune:
buna fetelor si pupici la toate
mire, aristica, rica va pup fetele
eu n-am mai scris de mult dar sunt langa voi si va citesc.
n-am mai facut nimic de la esecul meu, nici nu stiu ce sa fac in continuare.ma gandesc ca daca mai fac un fiv si endometrioza asta actioneaza iar in sesns negativ..
felicitari tuturor celor care au reusit si bafta celor care sunt in focuri.
aristica soro sper sa vorbim intr-o zi ca pe mess n-am apucat pana acum
aristica spune:
ama mama ei de endometrioza! eu tot incerc sa-i dau una in cap...una = o sarcina
aristica spune:
...si ma enerveaza ca nu merge site-ul medlife si vreau sa vad daca mi-a iesit PAI-ul, iar laboratotul n-are acces la rezultatele analizelor...of, of vreau sa stiu din timp daca iau clexane si tre' sa umblu dupa scrisoare medicala, apoi la medicul de familie, apoi prin farmacii sa-l iau compensat...apoi ma ajunge merionalul din urma, ete cum ma crizez eu total aiurea
amacuba spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica ama mama ei de endometrioza! eu tot incerc sa-i dau una in cap...una = o sarcina MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
aristico am incercat soro tot ce se putea in materie de naturiste.de fapt nici nu stiu unde e localizata si ce stadiu e.dar cred ca asta e singurul motiv pentru care nu se intampla.