FIV Dr. ALBU DRAGOS 23

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica si Ella eu am facut fiv la dr greci, si daca ma uit la unele preturi practicate la clinicile din Romania ( de ex la dr Tutunaru, sau la alta clinica unde ajungi si la 3000 euro) nu mi se par asa scumpi. Fiv simplu este 97 mil iar cel cu ICSI 125 mil, cu mentiunea ca in acest pret intra toate monitorizarile, analizele la sange, tot).
Asa ca la un simplu calcul daca aduni cit costa fivul la Medlife, adaugi monitorizarea si analizele de sange, nu mai pare o diferenta asa de mare, nu? Plus ca nu exista nici o comparatie intre experienta acestor doctori si experienta doctorilor din Romania, oricare ar fi ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

doamna mea draga si speciala sti povestea cu andrologul de ieri??? tot el mi-a zis ca la greci e scump. Hai ca intru sa te bat la cap pe mess, ca-i vineri si nu te mai "vad" pana luni

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Zuzica mica draga andrologul tau se pricepe el la "outzele" sotului, dar mai are multe de invatat despre fivuri... da, nu este un pret mic mai ales cand nu ai banii astia si strangi luni de zile, ani intregi, dar eu personal pot spune ca a meritat fiecare banut dat , desi eu nu am fost un caz fericit cu reusita.
Te astept la vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Ella, eu am facut 2 FIVuri la Gynera, si m-a ajuns fiecare, cu tot cu medicatie, la circa 4000 de euro. Nu mi se pare ieftin!
Iar la Viena, la Goldenes Kreuz, FIV a fost 2600 euro, la care mi s-a facut reducere 600 de euro, iar medicamentele luate majoritatea din Ungaria, circa 800 de euro. La care se adauga un minunat BETA MAREEEE!!!!ceea ce iti doresc si tie!

De greci nu stiu ce sa spun, dar e un forum numai despre clinica asta, au reusite destule, si fetele sint tare multumite...

si sa faci alegerea norocoasa!
Gabi+33
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru detalii. Week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

roxana eu am pus 3embrioni la primul fiv facut la unguri, dar cu rugaminti si insitente, plus ca a trebuit sa dau cu subsemnatul ca mi asum riscurile unei sarcini multiple

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

legat de procedura IMSI, se face si la noi in tara
cel putin clinica lui Tutnaru dispune de aparatura necesara acestei proceduri
noi am facut acolo o spermograma cu Imsi si dr Matei ne a aratat in ce constaaceasta procedura, ne a poftit in laborator

acum nush ce succes are clinica lui Tutu, eu n as fi facut fiv acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mire eu am fost sambata la o intalnire a fetelor care se lupta sa convinga guvernul sa dea banutii pentru fiv, au si lista completa a clinicilor autorizate din tara care fac fiv, a procedurilor si a doctorilor si nici macar una nu are IMSI. Pentru IMSI este nevoie de un microscop ultra-performant si, din pacate nu exista asa ceva la noi in tara.
Asta e a lui tutunaru: http://./clinici-preturi/preturi-fiv/genesys-fertility-center/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

mire eu am fost sambata la o intalnire a fetelor care se lupta sa convinga guvernul sa dea banutii pentru fiv, au si lista completa a clinicilor autorizate din tara care fac fiv, a procedurilor si a doctorilor si nici macar una nu are IMSI. Pentru IMSI este nevoie de un microscop ultra-performant si, din pacate nu exista asa ceva la noi in tara.
Asta e a lui tutunaru: http://./clinici-preturi/preturi-fiv/genesys-fertility-center/

stiu ce presupune IMSI
si Tutunaru si madam Matei au spus ca au asa ceva
plus ca Tutu spunea ca face si PGD
ca nu le a declarat e treaba lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

artistica si in ce stadiu s-a ajuns cu banii pt. fiv se da sau nu se da,daca s-ar da mi-as face si eu un dosar desii nu stiu ce actte imi trebuie si ce conditii dar poate ne mai ti la curent

Mergi la inceput