FIV Dr. ALBU DRAGOS 23
Raspunsuri - Pagina 11
simonia spune:
treceti-ma si pe mine, fiv 1 nereusit in ungaria, fiv 2 in curs. dar mi-e tare teama de ziua cand voi spune ca nu am reusit nici acum, si voi fi incurajata cu "data viitoare sigur va fi bine" doare tare mult, nu cat esecul, dar doare .
alilumi, doza de stimulare se hotaraste tinand seama de multe chestii; varsta, rezerva ovariana, cati foliculi antrali vede la consultatie, si daca ti-a spus 75 ui de menopur, asa sa socotesti, nu 75 fsh+75 lh.
si eu voi fi pe 25.
bafta tuturor
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
samira33 spune:
simonia,multa bafta.
nu stiam ca faci FIV la dr.A
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
roxana33 spune:
Aristica,unde ati facut cele 2 FIV-uri cu ICSI?Nu stim ce sa facem,plus ca abia pe la sfarsitul verii facem iar FIV.Spre exemplu,la Budapest,chiar daca eu aveam 9 embrioni,mi-au pus numai 2.Restul i-au congelat,dar la embriotransfer nu au supravietuit.Ma gandesc sa nu fie asa si-n Austria.Voiam sa-mi puna 3-4,ca sa am mai multe sanse.Unul din motivele ptr care in Ungaria pun 2 embrioni,e ca ii lasa sa ajunga in stadiul de blastocist,adica 5 zile,deci au mai multe sanse sa se dezvolte si nu vor sa existe riscul,ptr.paciente,sa aiba o sarcina cu prea multi embrioni.Alt motiv ar fi ca e singurul doctor,care in afara de tratamentul de sustinere cu Utrogestan(Progesteron) mi-a recomandat si Clexane.Si al treilea motiv,dar nu cel din urma ,ar fi ca d-nul dr.Albu pare mai implicat decat altii in problemele pacientelor lui.Deocamdata astept restul de analize si apoi programare la d-nul dr. si sa vad ce ma sfatuieste.
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
aristica spune:
roxana primul a fost la Genesys Fertility Center unde am avut si congelati (deci doua et), al doilea la Medlife unde n-am mai avut ce congela (deci un et).
In Budapesta mai e un motiv pentru care ai avut doar doi embrioni transferati: Legislatia lor!
Dupa cele 3 IA vom mai face un fiv la albu sau in viena...e cale lunga pana acolo, deci inca tatonam un doctor de oute, caruia, tocmai mi-am amintit, am uitat sa-i trimit mail cu numele unei clinici care face IMSI. Cand imi va raspunde (adica luni-marti) trage-ma de maneca sa-ti zic ce mi-a raspuns. Noi vom alege clinica in functie de embriolog si androlog, ca aici e buba mare in cazul nostru.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
Ella2010 spune:
Aristica, cum ti s-au parut clinica Biogenesis si medicii greci? Eu oscilez intre ei si Gynera, dupa ce am fost la Medlife. Merci mult.
mikaia spune:
imi spune si mie daca ma duc la sala in timpul tratamentului o fi ceva rau? data trecuta am fost cuminte, nu am facut sala si nici nu am alergat, am facut doar plimbari lungi, atat, dar acum as vrea sa merg la sala de fitness. oare am voie? stiti?
babyblue spune:
fetelor, am trecut scurt sa va incurajez, pe toate care sunteti in focuri acum!!! va tin pumnii si sunt alaturi de voi!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
13+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
roxana33 spune:
Aristica,multumesc ptr.raspuns.Nu stiam ca in Ungaria nici legislatia nu permite mai mult de 2.Intelesesem ca abia dupa nu mai stiu cati ani puneau 3.Nu ne-au spus nimic de legislatie.Si la noi ar fi o problema cu teratospermia sotului,mai ales ca noi stiam pana acum ca e normospermie,asa ne-au zis si la Budapesta si la Giulesti.Din cauza asta nu stim ce sa facem,daca sa ramanem la Medlife sau nu.Problema e ca as fi vrut un tratament de sustinere in plus de progesteron.Te mai intreb marti.
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
aristica spune:
Ella - nu e biogenesisul cu greci, ci e al lui Tutunaru - la greci stiu ca se facea pe loturi si ca e foarte scump, deci mai gandeste-te inainte de a-i alege.
roxana - samiruta cred ca stie cand se pun mai mult de 2 embrioni, dar cel putin Kovacs, din ce-am citit eu pe la fete, nu risca cu mai multi. Acum nu zic ca nu exista cazuri legate de varsta sau diverse antecedente, cand se fac exceptii...
aristica spune:
...si teratos in greaca veche inseamna monstru, ceea ce inseamna doar forma si structura alterate, deci pentru ICSi nu-s probleme, ca n-are si oligo-, zoo-, daca se misca, inainteaza, sunt relativ ok la numar, ai de unde sa faci fivuri.