FIV Dr. ALBU DRAGOS 23
Raspunsuri - Pagina 10
alilumi spune:
tinutza,
toate speram ca F.I.V.-ul in curs (primul ori nu)... sa fie si ultimul.
chiar ma gandeam ca imi este si rusine sa ma lamentez pe aici, dupa cate am parcurs pe acest site cu luptatoarele pe care le-ai amintit si tu.
sa dea DD sa auzim numai de bine unele de la altele!
aristica spune:
roxana din pacate IMSI nu se face NICAIERI IN ROMANIA! P-ICSI este trecut la cei de la Gynera, dar am luat legatura cu ei si, dupa doua fiv-uri cu ICSI, desi ar fi fost normal sa ni se recomande P-ICSI, ne-au recomandat tot ICSI. Asa ca iata intrebarea unui cuplu trecut prin destule in ce priveste infertilitatea: Daca aveti posibilitatea de a efectua P-ICSI, de ce n-o faceti? Canci raspuns....deci, noi credem ca nici Gynera nu are aceasta posibilitate si nici n-am vazut pe niciun forum pe cineva care sa fi beneficiat de acest tratament. Daca vreti IMSI - cauta clinicile din Viena.
mikaia diphe se face subcutantat (sub piele), deci se poate face in mana, picior, burta. De ce se face, de obicei, in burta? Pentru ca are actiune rapida si exacta in locul unde se urmareste actiunea sa.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
alina.barbu spune:
Este de foarte mare ajutor tot ce scrie fiecare pe forum. Eu, care sunt nou venita aici si sunt in prima etapa pt primul FIV (pastile), am senzatia ca ce citesc din experientele voastre ma pregateste cat de cat pentru ce va urma.
Am emotii foarte mari, dar incerc sa fiu pozitiva.
Eu am prima ecografie pe 4 martie. Sper sa ma intalnesc cu una dintre voi atunci.
O zi frumoasa tuturor!
alilumi spune:
fetelor, am si eu nelamurire de "dummy"!
trebuie sa incep menopur (75ui). am 10 de facut, pana pe data de 25 inclusiv (conform retetei), 150 ui/zi. Asta inseamna o injectie odata (75 FSH cu 75 LH), nu?
Ca mi-am bagat nasul pe net si am vazut ca in multe cazuri se recomanda 2 injectii deodata (adica doza dubla) si m-am confuzat singura (ce-si face omu' cu mana lui, lucru manual se cheama!).
banuiesc ca doza difera de la caz la caz, dar as vrea o opinie... daca nu, diseara fug la clinica, sa mi-o faca pe prima acolo...
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alilumi fetelor, am si eu nelamurire de "dummy"! trebuie sa incep menopur (75ui). am 10 de facut, pana pe data de 25 inclusiv (conform retetei), 150 ui/zi. Asta inseamna o injectie odata (75 FSH cu 75 LH), nu? Ca mi-am bagat nasul pe net si am vazut ca in multe cazuri se recomanda 2 injectii deodata (adica doza dubla) si m-am confuzat singura (ce-si face omu' cu mana lui, lucru manual se cheama!). banuiesc ca doza difera de la caz la caz, dar as vrea o opinie... daca nu, diseara fug la clinica, sa mi-o faca pe prima acolo... |
daca doza e de 150 asta inseamna ca faci doua fiole de 75 diluate intr o singura fiola de ser.
pup si bafta
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
alilumi spune:
saru'mana mirela!
tocmai de-asta m-am panicat... dar o doza menopur contine 75 ui FSH + 75 ui LH (exact asa scrie pe fiola) deci, = 150 ui (adica doza recomandata pe reteta). acum m-am uitat cu atentie (serul e separat)! si apoi, m-am gandit ca daca ar fi fost sa-mi fac doua doze odata cu una de ser sau fiecare cu serul ei, mi-ar fi dat pe reteta 20 de fiole (ca si in cazul diphereline-19 si clexane-10).
sunt o mare gasculitza! se vede ca am emotii cat casa! multumesc inca o data! ce rushinik imi e!
tinuta78 spune:
alilumi, tu de ce faci clexan?
Vezi ce bine ca ai intrebat de menopur..., asa am aflat si noi ca putem folosi o singura fiola de ser si dureaza mai putin injectarea.
samira33 spune:
fetelor noi...puteti sa va dizolvati si 3 prafuri intr-un ser.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
alilumi spune:
tinuta,
fac clexane... pentru ca face parte din schema mea de tratament f.i.v.
cat despre menopur (si orice altceva), trebuie sa fim atente la doza recomandata. cred ca cel mai bine este sa intrebam totusi doctorul/asistenta, ca sa fim sigure: odata pentru ca doza si tratamentul in sine poate diferi de la caz la caz, si apoi,pentru confortul nostru psihic.
asa ca, sa nu faci ca mine, sa intrebi dinainte sa incepi!
mikaia spune:
cate suntem
cum ne recunoastem? eu sunt din craiova. voi?
nici nu mai stiu cum sa fac dipherlinul, sincer, data trecuta l-am facut in mana, doctorasul a spus ca unde vreau, dar de data asta il fac si eu in burta. eu nu mi-l fac singura, nu pot am o tipa care mi le face pe toate.clexanul tot in burta se face? si ora sa inteleg ca voi le-ati facut fix la aceeasi ora? eu cu o abatere de 30 - 60 minute asa le-am facut data trecuta. nu cred ca este importanta ora fixa.