Fluturasi de mart-apr 2011(146)-Bravo gimihaela!!!
Raspunsuri - Pagina 17
marin_ioana spune:
multumesc!
intrebam si eu in cazul in care sunt mamici care au mai nascut, eram si eu curioasa de o parere. iti doresc nastere usoara!
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ Am pus poze cu elefantelul. Mada ai si vazut . Ce 'hackera' esti Mada stii ca eu nasc la Bv si de acolo pana la GL sunt cam 4 ore si multe tipe care au facut cezariana mi-au zis sa-mi iau sticla sa-mi dea LP de la spital ca lor le-a venit greu lapticul. Eu sper sa n-am nevoie si sa fiu eu Milka sa ii dau (mm ce-as manca niste cioco cu portocala- Heidi)...dar mi-am luat sa fie si i-am luat si suzi, desi toti zic ca nu e bine sa traga din ea, eyu sunt moarta dupa bebici cu suzi, ma topesc si sigur o data sigur ii dau ------------------------------------------------------------------------------------------ 36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel ![]() Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen ![]() AMR - 3 saptamani! Ana-Maria |
dorinut@, si eu i-am dat suzeta, indemnata de asistentele din spital. lui Cristi nu i-a placut deloc, dar era buna cand era agitat si nu reusea sa adoarma. Decat sa-l obisnuiesc sa adoarma in brate, mai bine adormea cu suzeta. A renuntat singur (adik a refuzat categoric) pe la 4 luni.

si burtica, da, e mult mai bombata

Cam asa era si la mine cu Cristi. Pun acusi o pozica de la 40 de sapt cu cristi, ca sa vezi
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 6 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi un gris cu lapte si cu dulceata de capsuni vrea cineva??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 10 zile !!!!![]() |
io, io

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 6 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
catank 

distractie placuta. asa este cu cola, nu-i buna deloc dar recunosc ca mai iau si eu cate o gura mica doar daca mi-e pofta tare, tare
[:
S-a intamplat minunea mult asteptata
37+
AMR 2 sapt!!!

dorinut@ spune:
Mada chiar ca e diferenta intre burtica de fata si cea de baiat. Burtica de la Cristi seamana la forma cu a mea. La fete e mai rotunda buerta la baieti mai tuguiata parca. 
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
giuliaa spune:
Sorinam eu nu cunosc, dar daca ai citit ca este cineva, eu zic sa mergi sa il intrebi.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
29s+
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi un gris cu lapte si cu dulceata de capsuni vrea cineva??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 10 zile !!!!![]() |
daaaa eu

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
sorinam spune:
giuliaa unde am citit nu dadea numele dr. I-am trimis un mesaj, poate imi raspunde
sorina
mami de
Tudor 4 ani , un ingeras
ian 2010 (16 sapt), si acum
32+
ailed_dota spune:
v-am zis ca am gasit niste gemuri de care am si eu voie?( cantarit la gram evident)
sunt unul de prune ca ala de topoloveni, si unele de zmeura
, afine sau alte fructe facute doar din fructe fierte dupa o veche reteta frantuzeasca, bine costa de te rup... dar la cate gramutze am eu voie imi ajunge o gramada un borcanel

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11

ai si vazut . Ce 'hackera' esti 
maxim 10 zile !!!!