Fluturasi de mart-apr 2011(146)-Bravo gimihaela!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

simona si cer tetina pt bebelusi de o-3 luni? din ce material? Multumesc!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

da, cea mai mica tetina.
Eu am luat din latex. oricum, depinde si de bb ce prefera. Matei nu a vrut silicon deloc deloc...daca cu latex mai tragea de 2-3 ori, cu silicon n-a vrut deloc.

Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Catank, eu am luat din farmacie 2 biberoane de 260ml Philips, de la Avent, cu 0%BPA.Am inteles ca sunt foarte bune si nu am dat mult pe ele...cam 60 lei si scrie ca sunt Anticolici

Ally , Eduard 33 sapt bebe

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Ei vad ca au aparut clujencele !Foarte bine ca eram si eu invidioasa pe fetele de la Bucuresti si Pitesti ca se intalnesc, si eu cu cine. Deci cred ca la primavara-vara, dupa ce putem scoate bebei afara, ne intalnim fetele nu ?
Da Giulia are foarte multe paciente, de aia is asa un pic mai cu morcovior in fundic sa nu cumva sa fie la vreo cezariana sau sa intervina ceva sa nu poata sa aiba grija de mine ca si mor, altfel e un doctor foarte bun, si vine cand este chemat. Ar fi bine si daca s-ar putea dedubla .
Giulia nu mi-ai spus unde te duci la gimnastica.Oricum eu mai am foarte putin asa ca nu stiu daca mai are rost. Am mai facut si acasa singura cu inspiratie de pe youtube.

Feli cu Miriam in burtica 37 +
AMR 3S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Catank, eu am luat din farmacie 2 biberoane de 260ml Philips, de la Avent, cu 0%BPA.Am inteles ca sunt foarte bune si nu am dat mult pe ele...cam 60 lei si scrie ca sunt Anticolici

AMR 7 saptamani!!!

da, teoretic aticolici
sper sa nu le folosesti decat pt apa sau ceai pe timp de vara

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 6 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Am pus poze cu elefantelul.

Mada ai si vazut . Ce 'hackera' esti . Mi se pare ca burtica a crescut mult de acum 3 sapt.

Mada stii ca eu nasc la Bv si de acolo pana la GL sunt cam 4 ore si multe tipe care au facut cezariana mi-au zis sa-mi iau sticla sa-mi dea LP de la spital ca lor le-a venit greu lapticul. Eu sper sa n-am nevoie si sa fiu eu Milka sa ii dau (mm ce-as manca niste cioco cu portocala- Heidi)...dar mi-am luat sa fie si i-am luat si suzi, desi toti zic ca nu e bine sa traga din ea, eyu sunt moarta dupa bebici cu suzi, ma topesc si sigur o data sigur ii dau

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

multumesc fetelor pentru felicitari. Greutatea ca greutatea vb cu sotul nu stiu cat e de reala, dar pana nasc sigursigur o sa aiba cel putin 3 kg. Important e ca tot e bine. [/flo]

mandreeac si eu am inceput sa merg greu din cauza burtii, eu am si coloana curbata si ma trage burta in fata (e si mare am sa pun poze)..cam naspa ..Azi am urcat in Victoriei cateva scari si m-au luat toate caldurile. De aplecat din fericire ma mai aplec..

Cami pe 19 voi pleca acasa. Timpp de un an ne mutam in Gl, sotul se transfera temporar cu munca(firma lui are PL in Galati ) si eu dupa un an trebuie sa ma intorc teoretic la munca in Bucuresti..mai vedem pana atunci.

dinora77 off mititica de tine prin ce chin imi inchipui ca ai trecut.

Catank eu i-am luat chicco de 150 ml. tetina trebuie sa fie din silicon (asa am citit pana in 6 luni) si plasticul sa scrie 0 BPA (sa nu aiba bisfenol A) Cele de sticla au dezavantajul ca se sparg. Am inteles ca la stclele Chicco tb sa cumperi doar tetine Chicco ca alea se potrivesc...eu am luat deja si sper sa am laptic si sa-l folosesc doar cand ies din spital pana ajung acasa dupa 4 ore..sa am in ce sa-i dau ca eu cu cezariana nu o sa am asa repede.

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Cele de sticla sunt mai grele, asta ar fi o problema, dar rezista mai bine sterilizarilor. Mie nu mi s-a spart nci unul. AM avut la primul ...Oricum eu am multe avent din plastic. Sida, sa ai grija la bpa

Simona, mami de baieti David, Matei si 37 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

felicitas, nu cred ca tb sa te ingrijorezi in privinta doctorului, in sensul ca daca este intr-o cezariana cand nasti tu. o cezariana dureaza maxim 1 ora, nasterea normala dureaza mult mai mult, mai ales prima.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 6 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Burtici, ceream si eu ajutor pt alegerea unui biberon sa am in spital. Ce sa iau? de care? ce tip de tetina?

Plec in seara asta la cumparaturi sa iau si cadou finutului ca il sarbatorim...si as vrea sa-mi iau si biberonul plus diverse. Ajung pe la farmacii.. La sensiblu am sanse sa gasesc biberon bun?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

fetele tot ziceau de avent bpa free... nu stiu sati zic eu la maria am avut nuk...de sticla si de plastic.. oricum alea de plastic tb sa fie bpa free

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza,

Deci, am mancat 2 felii de paine PRAJITA cu Nutella si nu va zic ce show am in burtica...mi rupe coastele.

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

un gris cu lapte si cu dulceata de capsuni vrea cineva???

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 10 zile !!!!

Mergi la inceput