Disneyland Paris -4-
Raspunsuri - Pagina 7
Minnie spune:
Fetelor a stat cineva la hotel Elysee val d"Europe?E linga Disney,noi am rezervat 2 nopti ,cu 3 intrari in parc ,518 Euro.
Vreun hotel bun in zona Port Mailot,stiti cumva?Noi am fi vrut ceva Etap sau Ibis,dar nu gasim in zona.Daca aveti idee de ceva ,va rog scriti.Noi mergem la inceputul lui mai.
Multumesc mult
lavi02 spune:
Noi plecam de pe Otopeni si cred ca vom merge cu autobuzul.
Pentru Baneasa sunt mai multe autobuze, nu numai liniile speciale ci si linii obisnuite. Sau puteti lua taxi-ul.
Micky2007 spune:
Minnie eu am stat la hotel cecilia. Nu este lux dar este ok. Este chiar langa arcul de triumf. Am mers pe jos de la Port Maillot pana la hotel.
oana_cristia spune:
Si noi mergem in luna mai la Disneyland Paris.Avand in vedere ca avionul va ajunge pe Aeroportul Beauvais la orele 19:15, am rezervt o camera la Hotel Ibis La Defense Centre in apropiere de Port Maillot (adica la 2 statii de metrou)
A mai fost cineva la acest hotel?
Cine mai merge in perioada 9-12 mai la Disneyland? Noi vom fi cazati la Hotel Santa Fe.
lavi02 spune:
Ieri mi-am petrecut dupa amiaza la Disneyland , virtual, pe site-ul dlrpmagic.
La unele atractii nu se intelege exact ce se intampla inauntru.
De exemplu Crush's Coaster cat e de "tare"? Se poate da si fetita mea de 9 ani pe ea? Bun, am vazut ca ei scriu ca e voie peste 7 ani, dar puteti sa-mi spuneti mai in detaliu ce se intampla acolo?
Am studiat clasificarea de aici:
http://www.dlrpmagic.com/guidebook/attractions/#/category
Eu sunt mai fricoasa :) nu intentionez sa ma dau pe nimic din "Big Thrills", dar poate se da sotul cu fetita cea mare, de 9 ani. Care ar fi cele mai "soft", pe care s-ar putea da fata? (Ea e mai curajoasa asa, dar mai mult din vorbe :) la fata locului s-ar putea sa-i fie frica)
oana_cristia asa ieftin e hotelul de la Porte Maillot/La Defense comparativ cu o noapte in plus la Santa Fe? A doua zi pana ajungeti din La Defense pana la Santa Fe sa va cazati si de acolo in parc, ati pierdut jumatate de zi. Si mai ales ati pierdut cele 2 Magic Hours (8-10). Alta sugestie: am vazut ca se mai pot lasa bagajele la intrarea in parc pt o taxa, daca nu vreti sa mergeti intai la hotel.
Si noi aterizam seara dar mergem direct la Disneyland sa ne cazam iar a doua zi de dimineata, cat de devreme putem, vrem sa fim in parc.
Diana distractie placuta, asteptam impresii!!!
anya spune:
E un fel de montagne rousse in care te da si peste cap, cu viteza mare. Filul meu mai mare -7 ani- ar fi putut sa se dea in toate (avea peste 1.40 asta vara) dar a refuzat sa se dea in genul asta de atractii. A intrat, a vazut cum arata si apreferat sa iasa si sa-si pazeasca fratiorul mai mic ca sa se dea mami cu tati. Nu-ti face probleme, daca n-o sa vrea, iese aafra si va asteapta.
oana_cristia spune:
lavi02 Cazarea la Ibis e 55 euro pentru luni 08 mai (sincer am rezervat un hotel aproape de Port Maillot pentru a nu fi nevoiti sa circulam noaptea 1 ora si ceva cu metroul - sau cu alte mijloace de transport daca linia e in acea zi inchisa pentru reparatii/intretinere intre anumite statii), a doua zi plecam dis de dimineata spre Hotel Santa Fe ; la hotel primim biletele pentru parcuri si cel tarziu la ora 11 suntem in parc(sau cel putin asa sper eu).
Referitor la Magic Hours ,le putem recupera in zilele de marti, miercuri si joi (sper doar sa se trezeasca al nostru copil atat de dimineata, avand in vedere ca vom sta in parcuri pana seara tarziu si va fi terminat de oboseala! Si noi la fel, probabil!)
In ce perioada mergeti? Poate ne intalnim sau poate schimbam impresii, sfaturi, recomandari!
oana_cristia spune:
lavi02Distractie placuta!
Noi mai avem de asteptat pana in luna mai ... timpul parca trece atat de greu!
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 anya multumesc! oana noi mergem saptamana viitoare. Distractie placuta! |
Si noi, si noi!