Disneyland Paris -4-
Raspunsuri - Pagina 8
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Lavi, nici eu nu sunt cu atractiile acestea "tari", dar fiica mea de 4 ani a fost la Big Thunder Mountain si i-a placut...
Sunny si Lavi, va doresc o vacanta magica in Disneyland!
Oana, si ale mele sunt mici (in decembrie aveau patru si aproape doi ani) dar au rezistat toata ziua (cea mica mai tragea cate un pui de somn in carucior), de la 8 dimineata pana la 8 seara.... si urmatoarea zi o luam de la capat... e pacat sa pierdeti cele 2 ore in care puteti face Buzz Light Year de cateva ori, Peter Pan, Rock `n Roller Coaster, Pinocchio. Noi ne-am si inscris direct la hotel la mic dejun devreme, ca sa fim la 8 la intrarea in parc.
Eu mai am de asteptat doua saptamini... numar zilele si visez cu ochii deschisi...
inapopescu spune:
Vacanta placuta celor care se pregatesc sa plece si asteptam impresii la intoarcere..noi mai avem pana in septembrie
lavi02 spune:
Iris, multumesc!
Zici ca Rock `n Roller Coaster e fezabila? Am vazut ca ei o pun tot la "Big Thrills" aici: http://www.dlrpmagic.com/guidebook/attractions/#/category
Deci din Big Thrills Silvia mea s-ar putea da in asta, in big Thunder Mountain si in Star Tours ? (niste colegi de servici mi-au zis ca Star Tours e destul de pasnica si ca cea care te zgaltaie cel mai tare e Space Mountain Mission 2)
M-am uitat pe programul de martie, se pare ca orele magice 8-10 sunt doar pt Park, nu si pt Studios.
Si eu de abia astept sa mergem, sunt tare curioasa cat de tare imi va placea, daca voi deveni si eu fana inraita ca voi :)
lavi02 spune:
Fetelor, stiti cumva, la magazinul din gara RER sau la cel de la benzinarie se gaseste lapte UHT in cutii de 0.25 cu pai?
mistic spune:
Dragelor,
Mi-ati facut pofta cu DL...asa ca m-am pus pe cautat....Si am gasit>
- plecare pe 4 apr cu wizz, 2 adulti si un copil 4,7 ani - 387 ron
- intoarcere cu blue pe 7 apr - 80 eu
- cazare cu BB la Dream Castle - 415 eu (3 nopti) rezerv direct pe siteul lor
Acu...intrebari:
1.E un pret bun per total?
2. Daca iau cazare la acest hotel, asta inseamna ca nu platim nici adultii nici copilul intrarea in parc in nicio zi?
Multumiri anticipate!
mistic spune:
Si inca una...trebuie sa platim pt a ne da in toate cele pe acolo? Carusel/trenulete etc? Sau, daca as plati intrarea, in costul biletului intra datul in toate cele gratis sau platesti separat pt fiecare?
Fomalhauti spune:
Pretul la avion mi se pare de vis.
Atentie insa la ore, intr-o vreme una din companii avea plecare pe la ora 10 dimineata din Paris. Sau 11, tot e prea devreme, inseamna ca trebuie sa pleci de la Disneyland cu taxiul fiindca trebuie sa pleci inainte de primul RER. Verifica, ceea ce scriu eu e de acum 3, poate 4 ani.
In legatura cu cazarea, trebuie sa verifici exact daca include si biletele de parc. In urma cu ceva vreme cazarea includea automat si biletele de intrare in ambele parcuri pentru un numar de zile cu una in plus fata de noptile de cazare. Dar de curand m-am uitat in catalogul DerTour si acum au tot felul de variante, fara bilete de intrare, cu bilet pentru acelasi numar de zile ca noptile de cazare sau cu o zi mai putin (pentru eventualitatea in care ajungi seara si pleci dimineata).
In biletul de intrare in parc intra toate distractiile (mai putin trasul cu pusca, dar nu cred ca te tenteaza). Si se mai platesc jocurile electronice dar nici alea nu sunt cine-stie-ce...
lavi02 spune:
Stiti cumva, este ATM (bancomat) in zona parcurilor?
Dianap, cum a fost?
Noi plecam maine am vazut ca se inrautateste vremea si la Paris in we, asta e, ne-om descurca.
dianap1 spune:
Buna ziua fetelor!Ne-am intors si noi din Franta sambata dar nu am avut timp sa intru...
Nici nu stiu cu ce sa incepA fost mai mult decat minunat la Disney.Am stat 4 zile si in toate cele 4 zile am prins o vreme frumoasa de nu ne venea sa credem.Noi plecase echipati ca de iarna dar nici nu am avut nevoie de haine prea groase.
In parcuri, aglomeratie , foarte multa lume, desi se spune ca este extrasezon( nu vrea sa-mi imaginez cum este in sezon ), am stat la unele atractii si cate 40-50 de min, chiar o ora, dar culmea e ca nu ne plictiseam si ni se parea ca timpul trece repede.Cred ca toata atmosfera de acolo te face sa simti asta..
Dar cand vine vorba de autobuz, atunci sa te tii, circula foarte des intr-adevar, niciodata nu am stat sa il asteptam, DAR este foarte aglomerat mai ales seara la plecare cand se inchide parcul.Oricum, a fost doar un mic detaliu pe care am tinut sa-l amintesc pentru persoanele care ar putea fi deranjate de acest lucru, noi nu am fost
Altceva fetelor...mai am multe de spus dar nu prea imi vin akm in minte, daca aveti intrebari cu drag va raspund.