Disneyland Paris -4-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

mari noi de la arcul de triumf am fost pe jos la toate obiectivele, cele mai importante. Acum tu daca esti cu copii...cred ca o sa mergeti cu metroul. In paris toate sunt foarte bine puse la punct. Pe prima pagina am atasat o harta, acolo vei vedea statiile unde trebuie sa cobori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

aaa, atunci e super ! Caut in zona arc de triumf si ma uit cu atentie pe harta. Vom merge doar cu cea mare (5 ani), Anca e prea mica sa inteleaga ceva, nu va avea nici macar un anisor in iulie.

Multumesc inca o data!

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

http://www.money.ro/cele-mai-vizitate-10-locuri-din-lume_871756.html

Adica printre primele 10 locuri cele mai vizitate din lume sunt 4 Disneyland-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Fomalhauti, ce simpatica informatie! (si sa adaug ca tu imi esti in mod deosebit simpatica, imi place sa te citesc).

Pentru cine merge saptamina viitoare la Disneyland Paris, se anunta vreme insorita!!!! Sper sa fie la fel si peste doua saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Cred ca diana este prima care pleaca. La inceputul lunii martie. Vreme frumoasa iti doresc si asteptam povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Da!Noi Am vazut si eu vremea pentru saptamana viitoare pentru Disney Doamne ajuta sa ramana asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Fetelor dar masina unde o lasam la aeroportul Baneasa?Am inteles ca au parcare privata si ar costa cam 200 Ron pentru o saptamana.Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Diana, chiar atit o fi costand parcarea? Noi platim in Germania 75 euro pentru trei saptamini... o idee, nu stiu cum e in Bucuresti, dar nu e posibil sa parchezi intr-o zona mai departe un pic si sa economisesti bani? Adica are parcarea zone cu tarife diferite? Just a thought.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Diana, dar nu te costa mai putin sa iei un taxi pana la aeroport si cand va intoarceti tot la fel ? Doar nu o costa 100 lei dus si 100 intors...zic si eu.

Distractie placuta si te asteptam cu impresii !

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianap1

Fetelor dar masina unde o lasam la aeroportul Baneasa?Am inteles ca au parcare privata si ar costa cam 200 Ron pentru o saptamana.Voi ce ziceti?

As merge si cu autobusul decat sa le dau atatia bani...

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput