Disneyland Paris -4-
Raspunsuri - Pagina 5
LYADA spune:
Xelanoimis,
pana la urma am rezervat in aceeasi zona, Gare de Lyon, la H Helvetia. Voi mai urmari siteul de booking, poate apare ceva mai avantajos.
Noi avem bilete duminica, 12 iunie zborul de la orele 19.00
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Micky2007 Alina acum am vazut....tu mergi exact in week-end. O sa prinzi foarte mare aglomeratie. Dar asta este....cu serviciile astea. Au bagat la wizzair oferte pe iunie. In 8 iunie de exemplu este 90 ron dus. Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian - 4 mai 2009 POZE Disneyland 2010 |
Daaa, ce sa faci...asta este!
Stiu ce inseamna we, ca celelalte 2 dati am fost exact sambata, prima data era ok, nu era tare aglomerat, dar anul trecut era nasol, plin de oameni. Oricum deja vom fi intr-un oarecare avantaj, ca vom sta alaturi, si vom putea intra mai devreme in parc.
Ai reusit sa pui poze din camera?
xelanoimis spune:
LYADA, suntem in acelasi avion :).
Am si eu H.Helvetia in vizor, e foarte aproape de gara. Stii cumva care e politica legata de copii, daca folosesc pat existent?
axxa spune:
Noi ne-am intors acum 3 zile de la Paris/Disneyland. Am sa revin cu povestea sialte amanunte. Am stat nopti, 3 in Disneyland si 5 in Paris.
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Micky2007 Alina am pus cateva, Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian - 4 mai 2009 POZE Disneyland 2010 |
Super!
Multumesc frumos!
mari78 spune:
Buna,
Am si eu nevoie de un sfat. Dupa cele 3 zile de Disneyland din iulie, vom ramane 5 nopti in Paris. Am rezervat pe booking un hotel langa Luvru, in ideea ca o sa-l vizitam, dar am hotarat ca totusi nu vom face asta deoarece Teo e pre mica sa inteleaga ceva, s-ar plictisi si vom folosi ziua asta pentru Cite de la Science. Hotelul de langa Luvru e 525 euro pentru 5 nopti, fara mic dejun, nu l-am platit, e doar rezervat.
Acum, daca nu mai stam acolo, as cauta ceva mai ieftin si cu mic dejun inclus. Intrebare : in ce zona din Paris ar fi bine sa rezervam sa avem acces usor catre cele mai importante atractii (Arc, turn Eiffel,Notre Dame, Moulin Rouge, etc)
Multumesc mult !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Micky2007 spune:
Mari eu am stat la un hotel langa arcul de triumf si as alege tot acolo daca ar fi sa mai merg. Motivul este ca aceasta zona este foarte aproape de Port maillot de unde se iau autocarele pentru aeroport. Asta in cazul in care se merge cu low cost.
http://www.booking.com/searchresults.ro.html?aid=319855;label=cecilia-jiBfB*1m9n2xmewd1zTCVQS5288742917;sid=e05a926ab902b45215449d8ce10b4419;checkin_monthday=10;checkin_year_month=2011-6;checkout_monthday=13;checkout_year_month=2011-6;class=3;class_interval=1;country=fr;district=17;radius=0;score_min=0;ss_all=0;offset=40;rows=20
Aici poti gasi multe hoteluri, dar cauti tu ce iti convine mai mult.
Asta este parerea mea.
mari78 spune:
Multumesc Micky. Tot de pe booking am rezervat si eu. Dar vroiam sa stiu ce zona este mai potrivita pentru legaturi bune catre majoritatea atractiilor, in sensul ca nu as vrea sa petrec foarte mult timp prin mijloacele de transport in Paris. Noi am rezervat langa Luvru, in ideea ca o sa-l vizitam, dar ne-am razgandit si acum as cauta ceva mai ieftin, ca vacana asta o sa ne duca foarte mult, stam in total 11 zile in Franta (3 in Normandia, 3 la Disneyland si 5 in Paris).
Noi vom merge cu Tarom si din Paris plecam inapoi spre Bucuresti. Cum sunt legaturile (metrou, RER) din zona arcului de triumf catre cele mai importante atractii ?
Multumesc mult !
Mari
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca