Disneyland Paris -4-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Noa, exista un top pe site-ul disneylandparis.com dar....fiecare are topul lui. Adica depinde de copil, fetita/baiat, mai curajos sau nu....

Cred ca Piratii din Caraibe sunt in topul tuturor. Si Peter Pan. In topul familiei mele, dar nu si in al meu este Big Thunder Mountain - care este un roller coaster nici foarte "tare" nici prea bland (dar mult prea tare pentru mine; si pentru fiul verisoarei mele, de exemplu). Haunted Manison daca iubiti stafiile. Buzz Lightyear pentru baietasi si It's a Small World pentru fetite blandute. Star Tour pentru fanii Star Wars.

Pana la urma cel mai bine este sa studiezi tu pe site un pic, fiecare isi cunoaste copiii...Ar putea dori sa se plimbe cu vaporul. Sau sa stranga autografe de la personaje.

Fomalhauti, ce simpatica esti, de ce este Buzz pentru baieti? E preferatul nostru, si eu am doua fete...si zau ca nu sunt baietoase...(adica cea mare nu paraseste casa dimineata pana cand nu are doua margelute, patru bratari si un inel si o dau cu balsam de buze si cea mica vrea doar in rochita)
Si it`s a small world ne place, dar Buzz e la ele pe primul loc. Si la mine. Si zau ca nu-s baietoasa(pe Big Thunder si in Haunted Manison nu indraznesc, fetita mea de patru ani insa da.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antoanela23

Buna dimineata,

Pana maine seara, miercuri 29 iunie, sunt reduceri de 30-40% pe site-ul disneyland.fr, vente flash cum ii spun ei, aviz amatorilor!!!

Daca tot ati discutat de topuri, pentru copii de 4 si 6 ani ce recomandari aveti?

Pana la urma am rezervat si noi, in sfarsit , doua nopti la Newport Bay in iulie. Cu reducerile astea e cam aiurea ca cele mai ieftine hoteluri s-au scumpit (adica nu mai ai nici o reducere) iar la cele mai scumpe, daca-ti adaptezi data si/sau nr de nopti au preturi mai bune. As fi preferat sa stam trei nopti, dar e bine si asa, copiii sunt destul de mici inca.

Lyada, m-ar interesa si pe mine lista aceea si rezumatul, mersi frumos.

O zi buna,

Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005)

Si noi am profitat de reduceri si ne implinim un vis, mergem la hotelul Disney, in sfarsit... la noi reducerile erau de 50 procente,noi eram in vacanta dar sotul meu a intrat intamplator pe e-mailul de acasa si a vazut oferta... cum noi mergem in septembrie, pretul era chiar foarte bun, anul acesta am avut de doua ori noroc, si in martie am fost cu o reducere substantiala la Newport Bay.
Fomalhauti ti-a spus, si o sustin, ca topurile depind de de familie si preferintele ei. Fetele meu aveau 4 si 2 ani cand am fost in martie si Buzz Lightyear, It`s a small world, Big Thunder Mountain,Pirates of the Caribbean, (in cazul meu poze cu frumosii actori care il intruchipau pe Captain Sparrow) erau in top, de asemenea le plac foarte mult toate spectacolele din Walt Disney Studios (Animagique, Stitch Live, Playhouse Disney le faceam de 2-3 ori in patru zile de parc). Pe langa asta desenatul fetei(poate in septembrie incercam si la cea mica), pranzul cu printese, atractiile legate de Toy Story...
Si...sa iti traiasca copilasii, mie mi se par mari, sa stii!!! Noi mergem de fiecare data cate 3 nopti patru zile, nu e prea mult (e prea putin de fapt, hahaha) desi de fiecare data cele patru zile le avem pline, dormim cu o noapte dinainte in Torcy si dimineata la ora 8 a primei zile suntem la poarta parcurilor... cea mare avea un an si noua luni cand a mers prima data si cea mica 11 luni...(nu se pune cand era la mine in burta, nu-i asa?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Incep si eu sa visez la niste zile la Disneyland , prin septembrie, daca nu ni se strica planurile. Fii-mea o sa aiba 3 ani jumate, si eu o burtica de vreo 28 de saptamani, dar nu-i bai.
O sa studiez constiincioasa toate capitolele de aici, sa culeg informatii, dar poate ma lamuriti si pe mine cu o chestie, va rog. Am vazut pe prima pagina link cu transport doar de la Beauvais la Disneyland. Noi o sa aterizam pe CDG. Exista si de acolo transport, nu? Stiti ceva?
Reducerile se pare ca nu le-am mai prins. Inca nu am facut rezevarile, dar pe site am vazut pret fara reduceri. Sequoia Lodge, 3 nopti, 928 de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aaa, si da, si Sanziana mea este absolut topita dupa Buzz si Woody
In plus, ar renunta fericita la intalnirea cu Alba Ca Zapada de exemplu, ca sa mearga la Cars si la Fulger McQueen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nety40 spune:

AJUTOOR !!

La ora 9:20, pe 9 iulie, vom ateriza in aeroportul Charles de Gaulle. Cum pot sa ajung la Hotel Disney New York si .. cam care sunt preturile?

Intr-una din zilele petrecute acolo, vreau sa vizitam Parisul. Cu ce ajungem acolo si cu ce ne intoarcem ?

** Oare biletele RER sunt aceleasi cu cele de metrou ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Neti, tocmai s-a scris pe una din paginile anterioare cum se ajunge de la CDG la Disneyland.

In plus, vezi primul mesaj de pe prima pagina a acestui subiect, contine mai multe linkuri caree iti raspund la intrebari.

Pentru mers in Paris - RER, costa parca 12 EUR (?) de adult si parca este ceva reducere la copii. Vezi pe site-ul oficial cu exactitate.

Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nety40 spune:

Lavi. multumesc pt. raspuns !

Am inteles ca in Parc gasim urmatoarele :
- Gaumont Multiplex: 15 sali de cinematograf si o sala IMAX (cele mai bune efecte tridimensionale din lume, pe un ecran de 26 x 15 m si sunet digital de 12.000 wati);
- plimbare cu balonul cu aer cald. “Panoramagic”, cel mai mare balon din lume, ce ridica simultan 30 de pasageri la 100 m inaltime;

UNDE SE GASESC SI ... SUNT CU PLATA ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna!
In octombrie avem in plan sa mergem si noi la Disney
Am o mare nelamurire:la intoarcere avionul pleaca f devreme de pe Beauvais-eu cu ce ajung la aeroport din resortul Disney????
Ca VEA nu circula asa de devreme....
La 8:30 e zborul,deci,la 6:30 trebuie sa fim acolo!!!
Please,help-me!!!!!!
Multumesc!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Si mai am o nelamurire:am ,,prins'' oferta de 1noapte/1 zi gratis la sejurul ales de mine.Cum se calculeaza ziua asta?E inclusa deja in pachetul ales,sau se considera separat,dupa ce ,,expira'' zilele cumparate de noi?
Stiu ca suna aiurea ce intreb,dar nu mi-e clar ce si cum,si ma incurca in rezervarea avionului

https://book.disneylandparis.com/HotelResultsState.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pretul total afisat pe site-ul Disney include toate ofertele, o noapte gratis inseamna ca platesti pe cat ai ales un pret mai mic, nu ca ai inca o noapte rezervata.

Gandeste-te daca nu e mai bine sa alegi alt zbor de intors, cu alta companie cu un orar mai prietenos. Noi ne-am dus cu o companie si ne-am intors cu alta, am plecat pe la 18 din Beauvais.

Ca sa fii la Ar insemna sa pleci la 5:30 de la Porte zMaillot presupunand ca circula autobuzul la ora aia, deci sa pleci din Disneyland pe la 4:30 tot presupunand ca ai cu ce pleca.

Alta idee ar fi ca in ultima noapte sa te cazezi in orasul Beauvais. Oricum ai ziua intrare in parc la Disneyland daca te-ai cazat acolo in noaptea de dinainte.

Mergi la inceput