Disneyland Paris -4-
Raspunsuri - Pagina 19
nety40 spune:
Noa,
Iti multumesc mult pentru sfat !
Am dechis subiect nou .. sper sa primesc cat mai multe raspunsuri. Peste o saptamana vom fi la Disney si vreau sa fiu "inarmata" cu informatii despre atractii, mancare si imprejurimi. Vom merge o zi si in Paris.
** Este Mc'Donalds in Disney ?? Daca da, ce preturi sunt ?!
dianap1 spune:
Poti sa filmezi, sa faci poze cate vrei , unde vrei
McDonald's exista, preturile in general la mancarea de tip fast-food(cartofi prajiti+hot dog/hamburger/sandwich+o bautura) erau in general 12 euro de persoana.Cam asa am gasit noi.
lavi02 spune:
Minus spectacolele, la care nu ai voie sa fotografiezi sau sa filmezi. Daca tin eu bine minte.
Jasmine, ma bucur ca v-ati simtit bine!
dianap1 spune:
Noi fiind doar doi adulti nu am intrat la nici un spectacol, deci nu prea stiu despre ce spectacole este vorba
nety40 spune:
As vrea .... dar din pacate mi s-a sters Am sa incerc sa deschid altul si am sa pun si link-ul Va multumesc pentru raspusuri - PUPICEI !
Marox spune:
Noa, chiar ca n-ai avut noroc sa nimeresti la Paris pe asa caldura! Au cazut recorduri de t° cam in toata Franta in ziua aia, la noi, la 100 km sud de Paris s-au inregistrat 36°C la umbra si e o temperatura care a durat o zi. In ziua urmatoare au fost 30, iar dupa 2 zile a scazut la 23! Anul asta a fost secetos in Franta, am avut vreme foarte frumoasa si calduroasa in martie, aprilie si mai. In general insa, ploua! Si ploua mai mult in iulie si august decit in iunie si septembrie. Pina la urma, fiecare cu norocul lui de vreme! Insa e bine de evitat perioadele de vacanta si in special cele din regiunea pariziana si week-end-urile.
Noi am fost acum 2 ani, o simbata in februarie. A fost insorit si relativ cald, dar am stat la cozi pina ni s-a acrit.
Nety40, Disneyland e impartit in 4 parcuri. Noi, intr-o zi am facut unul singur in intregime si putin din altul, adica ne-am urcat in copacul cu cabana Robinsonilor si am trecut pe linga corabia piratilor. Daca ar fi sa dau o recomandare, as zice sa nu ratezi "It's a small world".
nety40 spune:
1. M-am uitat la vremea din Paris pe 9-13 iulie si sunt total derutata. Pe un site romanesc imi spune ca va ploua continuu, iar pe un site in engleza, imi arata soare si nori in cel mai rau caz. Am inteles ca lunile iulie, august sunt mai ploioase ... Nu as vrea sa fie nici zile secetoase, dar nici ploioase ... SPER CA VREMEA VA TINE CU NOI !!
2. In cinici zile, nimerim si Sambata & Duminica .. Cat timp se sta la cozi pentru cele mai populare atractii ??
** Am primit mai multe recomandari pentru "It's a small world", asa ca nu voi ezita sa-l vizitez
Kissss
nety40 spune:
CU CE SE POATE AJUNGE DIN DISNEYLAND IN PARIS ?
Daca puteti sa-mi spuneti si pretul ar fi perfect !
Multumesc anticipat !