Disneyland Paris -4-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nety40

Intre timp voi ati ajuns la Dysney, imi poti spune si mie cat a costat biletul si cum ai ajuns de la aeroport la Dysney.SI ce ar mai trebui sa stiu....ca sa ma descurc mai usor acolo?

Pe ce aeroport aterizezi in Paris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nety40 spune:

In aeroportul Charles de Gaulle ... :)

Mergi la inceput

pai ar fi asa:

1.autocar direct de la CDG la Disneyland
avantaje:
-te lasa in fata holelului
-e comod si intri un pic in atmosfera din autocar, vezi emotiile si nerabdarea tututror copiilor de a ajunge
dezavantaje:
-e mai scump decat RER
-face vreo ora, o ora jumate

2.RER
avantaj
-e ieftin
dezavantaje:
-trebuie sa schimbi
-te lasa la intrarea in Disneyland, pana la hotel trebuie sa iei autobuzul hotelului
-nu stiu exact cat dureaza calatoria dar probabli tot vreo ora, o ora jumate

3.TGV
avantaj
-ajungi in 10 min
dezavantaje:
-te lasa la intrarea in Disneyland, pana la hotel trebuie sa iei autobuzul hotelului
-e mai scump decat RER

Eu am preferat autocarul pentru ca avionul decolase la 6 am din Bucuresti si mi s-a parut cel mai comod.

Mergi la inceput

Multumesc mult...cred ca si noi vom lua autocarul .Sper sa descurcam usor in Dysneyland si sa nu stam la cozi interminabile.O vara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Multumesc si eu Sunnyday ! Si eu eram interesata de transport. Acum as mai avea o intrebare : autocarul ce pret are si la ce ore pleaca ?

Multumesc mult !

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Cred ca ii spunea VEA shuttle si biletul a fost 18 euro adult si 15 euro copil.

Pleaca la fiecare 20 sau 30 de minute, dar eu cand am ajuns tocmai pleca un autocar si era ceva coada in fata mea - ma gandeam cat mai avem de asteptat (aproape ca imi parea rau ca platisem biletele).

Dar s-au mobilizat repede si au chemat alt autocar care a venit in 5 minute, fara sa fie in grafic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Ne-am intors ieri de la Paris unde pentru o zi am trait si experienta Disneyland.Din pacate,o zi ce ar fi trebuit sa fie de vis,s-a transformat intr-un cosmar din cauza caldurii insuportabile.
A fost o arsita ingrozitoare care nu ne-a lasat sa ne bucuram de nimic.Am stat de la 10 la 19,dar ne-am dat fix in 5 chestii restul timpului petrecandu-l la cozi la apa(am dat in jur de 50 de euro doar pe sticlele de apa,pentru ca jumatate din ea o foloseam sa ne udam pe fata si sa ne turnam in cap),la cozile interminabile de la diferite atractii sau cautand un petic de umbra unde sa ne tragem sufletul.
Probabil ca daca as fi stat in Disneyland, as fi plecat la hotel si ieseam mai pe seara, dar avand doar o zi la dispozitie vroiam sa profitam de fiecare minut.
Am vazut asa:
1.It's a small world (era pe la 10 si am prins o coada foarte mica)foarte dragut,ne-a placut mult.
2.Cestile de cafea(mi s-a parut ca a tinut putin)
3.Alba ca zapada
4.Piratii din Caraibe (de doua ori)-aici i-a placut fii-mii mult de tot.Am facut si poza cu Jack Sparrow, de altfel singurul personaj ,,viu" pe care l-am intalnit in parc.
Am luat fast-pass la Space Mountain, dar cand am ajuns sus ne-am speriat asa de tare de viteza cu care treceau rachetele pe langa noi ca am renuntat.Oricum, si mie mi-a fost teama mai ales ca la intrare era un avertisment ca nu se pot da cei cu tensiune arteriala si la starea in care eram eu din cauza caniculei, am zis mai bine, cand am vazut ca si copilul renunta.
Un alt ghinion a fost la Peter Pan unde dupa ce am stat aproape o ora la coada, a venit un tip si ne-a anuntat ca au o defectiune tehnica.
5.Ultima chestie a fost Buzz care nu ne-a impresionat cine stie ce si unde chiar si cu fast- pass simteam ca nu se mai termina culoarele alea pana sa te urci in masinuta.
Cam atat am reusit sa facem la Disneyland, dar repet ziua a fost compromisa din cauza caldurii.
Mi s-au parut distantele foarte mari intre atractii(noi nici n-am calcat in Frontierland),cozile interminabile de-ti pierea tot cheful sa te mai dai in ceva,timpul afisat care nu se respecta (daca scria 30 minute stateai sigur 45).
Nu stiu daca experienta mea foloseste cuiva ,dar daca aveti de gand sa mergeti o singura zi la Disneyland Nu alegeti vara, mai bine primavara sau toamna.Noi am fi vazut mult mai multe daca nu ne-ar fi topit la propriu soarele(aveam hainele lipite de corp).Si inca un sfat:incaltati-va cu adidasi sau altceva foarte comod(in niciun caz tocuri sau incaltaminte cu talpa foarte subtire pentru ca e de mers mult).

Mergi la inceput

Multumim mult pentru sfaturi. Noi plecam pe 9 iulie, dar suntem cazati in parc, deci vom iesi spre seara. In legatura cu apa, 50 euro este cam mult ! Am inteles de la cineva care a fost acolo, ca exista tasnitori speciale pentru umplerea sticlelor. Cat despre incaltari, multumim pentru advertisment !!

Oare acele "jucarii" sunt atat de periculoase ?? Fata mea are 12 ani si ar vrea sa se dea, dar o cam sperie ideea de - viteza foarte mare -. Faptul ca trebuie sa stai la cozi interminabile o sa ne faca sa renuntam la cateva giumbuslucuri!

Inteleg ca Disneyland-ul este impartit in mai multe parcuri. Imi puteti spune care sunt si pentru care merita sa stai la cozi ?? ( nu foarte rapidee !!)

Mergi la inceput

quote]citat din mesajul lui nety40

In legatura cu apa, 50 euro este cam mult ! Am inteles de la cineva care a fost acolo, ca exista tasnitori speciale pentru umplerea sticlelor. [/quote]
E enorm, dar tinand cont ca eram 4 persoane iar afara cuptor,nu ma mai mir deloc ca am dat atatia bani pe apa.Eu una am baut peste 10 sticle mici de 0,5 si culmea n-am avut nevoie la baie,se elimina prin piele.
Am gasit si noi la un moment dat tasnitori, dar era si acolo coada si la cat de sete ne era preferam sa cumparam decat sa murim acolo asteptand sa umplem sticlele.Poate voi o sa aveti noroc de o temperatura mai suportabila.

Mergi la inceput

Noi asa cum am spus ne-am dat doar in 5 chestii,iar din cele 5 cel mai mult ne-a placut la Piratii din Caraibe.Mai vroiam si la Big thunder mountain, dar nu functiona, la fel si Indiana Jones.

Mergi la inceput