Disneyland Paris -4-
Raspunsuri - Pagina 17
Noa spune:
Am reusit sa citesc primele doua capitole ,dar n-am gasit prea multe despre atractiile din parc.Noi plecam sambata la Paris si pentru Disneyland avem rezervata o singura zi, de aceea am vrea sa fim cat mai eficienti si sa nu pierdem timpul stand la cozi inutil.
Puteti sa-mi spuneti un top al atractiilor pentru copii de 7-8 ani?Adica daca tot stam la cozi sa stam la ce merita intr-adevar.
Si inca o intrebare.De la aeroport cu ce am putea ajunge mai rapid in cartierul Monmartre(in afara de taxi)?
Letitia1 spune:
Eu am fost la Disney world Orlando, dar cred ca e similar cu ce e in Paris. Din punctul meu de vedere, toate atractiile mi s-au parut la fel, te invirteai pina ti se facea rau.
Ce insa faceam noi, mergeam mai dimineata si cumparam ticket fast-pass care iti dadea dreptul sa intri in fata celorlalti. Deci imbarcarea la toate raidurile se facea intii pentru cei cu fast-pass si apoi ceilalti. Practic de asta cozile merg asa greu, ca tot timpul e cineva care se baga in fata. Ar fi util pentru voi avind in vedere ca nu stati prea mult. In felul asta va puteti da in mai multe raiduri.
Letitia1 spune:
Noa, se pare ca biletele FastPass sint gratis, deci cu atit mai mult merita sa le folosesti. Uite aici:
. Use the ‘FastPass’ system. Some people are under the false impression that you have to pay extra to use the FastPass system and so don’t bother with it. This isn’t the case and it is definitely well worth using. The system is in fact simple to use and operate. You need the entrance tickets for everyone who wishes a FastPass ticket. At the entrance to the FastPass rides are special machines that issue the tickets. Simply put your entrance ticket in the machine and out comes a timed FastPass ticket along with your original entrance ticket. These FastPass tickets have a ‘window’ within which time you must return for your ride. On a display board above the ride entrance are the times that FastPass tickets are being issued for. When it is time for your slot you must return to the ride and proceed through the special FastPass entrance. It’s as simple as that. A certain amount of planning is needed so that you don’t overlap your rides and you also need to ensure that you leave yourself enough time to get from one ride to another. A change to the FastPass system means you can only hold ONE FastPass at a time.
Fomalhauti spune:
Noa, exista un top pe site-ul disneylandparis.com dar....fiecare are topul lui. Adica depinde de copil, fetita/baiat, mai curajos sau nu....
Cred ca Piratii din Caraibe sunt in topul tuturor. Si Peter Pan. In topul familiei mele, dar nu si in al meu este Big Thunder Mountain - care este un roller coaster nici foarte "tare" nici prea bland (dar mult prea tare pentru mine; si pentru fiul verisoarei mele, de exemplu). Haunted Manison daca iubiti stafiile. Buzz Lightyear pentru baietasi si It's a Small World pentru fetite blandute. Star Tour pentru fanii Star Wars.
Pana la urma cel mai bine este sa studiezi tu pe site un pic, fiecare isi cunoaste copiii...Ar putea dori sa se plimbe cu vaporul. Sau sa stranga autografe de la personaje.
Fomalhauti spune:
In legatura cu deplasarea in Paris: cam de oriunde pana oriunde cel mai rapid mijloc de transport este metroul (respectiv RER de la aeroport). E extrem de eficient si gasesti la casele de bilete harti.
LYADA spune:
Am fost si eu cu baiatul de 9.5 ani o zi si jumatate la Disney pe 9 si 10 iunie. Noi am petrecut cateva ore pe siteul Disney inainte de plecare si ne-am facut propria lista de atractii (o recomandare f buna a lui lavi02). Am un fisier word cu rezumatul topicelor de aici, o scurta descriere a atractiilor alese (cate 10/parc) si diverse tips- ti-o pot trimite pe email.
Iata topul nostru pt parcul Disney, intamplator am impartasit aceleasi gusturi cu fi'meu
1. Big Thunder Mountain Exacta descrierea lui Fomalhauti, mie mi-a fost si frica si placere in doze oarecum egale. Ne-am dat in el o data in prima jumate de zi si de 3 ori a doua zi, cand am profitat de cele 2 ore magic dimineata care s-au dovedit fantastice. Ca o paranteza in cele doua ore dimineata ne-am dat in 6 atractii si apoi in tot atatea in Studios (avem si pt asta un top dar si atractii in care eu una nu m-as mai da de frica)
2.Piratii din Caraibe
3. Peter Pan
4. Buzz Lightyear
5. Dumbo
Noi am folosit fast-pass la doua atractii doar, Big Thunder si inca ceva ce nu mai retin. Pentru ca distantele intre atractiile selectate erau mari (cand trecam dintr-un "land" intr-altul)si a durat ceva sa ne acomodam/orientam am preferat sa stam la coada acolo unde nimeream atractia din lista noastra. Cred ca fast-passul devine cu adevarat util de la a doua vizita cand stii mai bine la ce sa te astepti, ai un top si un plan mai clar- poate ma insel insa asta a fost senzatia mea.
oricum a fost f frumos, desi e mult comercial in joc, pluteste in aer o stare de spirit extraordinara.
Tudor a refuzat sa stam la paradele de la 5 desi culmea la 4.50 pm ajungeam in zona lor insa i se parea ca pierdem timpul si ca e pt copii mici.
ca hotel am stat la Elysee chiar la statia Val d'Europe, hotel de 3 stele foarte bun. nu am vizitat acvariul si nici mallul de vizavi pentru ca am ajuns in ambele seri f tarziu la hotel, la 7 se inchidea parcul, apoi am mai stat in magazinele de suveniruri, apoi am asteptat busul pt hotel si ajungeam pe la 9 la hotel.
Multumiri tuturor celor care au raspuns cu rabdare tuturor intrebarilor pe acest topic, noua ne-au fost de un real folos!
Jasmine spune:
contrar opiniei generale mie parada principala,cea de la ora 17,nu mi-a spus mare lucru,in sensul ca ma asteptam la altceva
unele care alegorice erau urate de-a dreptul,dupa parerea mea
a contat si aglomeratia,si indarjirea multimii de oameni sa vina cu mult timp inainte sa ocupe trotuarele;noi n-am vrut sa pierdem timpul acolo,ne-am dus cu aproximativ 15 minute inainte sa inceapa marea parada si nu era chip sa gasesti un loc de unde sa vada si copilul ceva
sincer,pe mine nu m-a dat pe spate parada
in topul meu personal It's a small world e pe primul loc ,copilul a fost incantat de Big Thunder Mountain,Piratii din Caraibe,Star Tour,Autopia (mie nici asta nu mi s-a parut o mare chestie)si show-ul cu motoare din Studiouri
la unele atractii am votat democratic si a reiesit clar ca nu ne bagam : RC Racer,Space Mission
poate data viitoare
Fomalhauti spune:
Mi-am mai amintit doua lucruri.
Eu niciodata nu m-am dat in Autopia. Nu am inteles care e farmecul si coada mi s-a parut mult prea lunga.
Unul dintre baietii mei a facut o pasiune pentru Labirintul lui Alice. E dragut, dar nu am banuit niciodata ca cineva sta prea mult acolo sau intra de mai multe ori. Pana la baiatul meu. Nu se mai dadea dus de acolo, a vrut si in zilele urmatoare.
Clar, fiecare are propriul lui top.
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
Pana maine seara, miercuri 29 iunie, sunt reduceri de 30-40% pe site-ul disneyland.fr, vente flash cum ii spun ei, aviz amatorilor!!!
Daca tot ati discutat de topuri, pentru copii de 4 si 6 ani ce recomandari aveti?
Pana la urma am rezervat si noi, in sfarsit , doua nopti la Newport Bay in iulie. Cu reducerile astea e cam aiurea ca cele mai ieftine hoteluri s-au scumpit (adica nu mai ai nici o reducere) iar la cele mai scumpe, daca-ti adaptezi data si/sau nr de nopti au preturi mai bune. As fi preferat sa stam trei nopti, dar e bine si asa, copiii sunt destul de mici inca.
Lyada, m-ar interesa si pe mine lista aceea si rezumatul, mersi frumos.
O zi buna,
nety40 spune:
Intre timp voi ati ajuns la Dysney, imi poti spune si mie cat a costat biletul si cum ai ajuns de la aeroport la Dysney.SI ce ar mai trebui sa stiu....ca sa ma descurc mai usor acolo?