Disneyland Paris -4-
Raspunsuri - Pagina 16
Fomalhauti spune:
Cu hotelul eu o tin pe a mea: Santa Fe. Cheyenne numai pentru pasionati de cowboy (altfel nu vad nicio diferenta, nu vad de ce ai da cativa euro in plus). E drept eu nu am fost "mai sus" de Sequoia Lodge. (Mai bine o noapte in plus)
Noi am avut o singura data demipensiune. Exista mai multe tipuri de demipensiune, depinde de hotelul ales. Diferenta este ca poti manca la mai multe sau mai putine restaurante. Noi am avut-o pe cea mai ieftina. Puteam manca la mai multe restaurante, noi am mancat numai la cele cu bufet ca nu avem rabdare sa fim serviti la masa. In plus nu ar merita timpul pierdut.
Eu zic ca nu are niciun rost sa iti iei demipensiune. Poti intra la aceleasi restaurante platind pe loc - exista fie o mica diferenta de pret, fie o diferenta de un suc (adica la demipensiune ai sucul si daca platesti acolo nu il ai). In schimb trebuie sa iei demipensiunea pentru toate persoanele, toate zilele. Si sunt multe alte locuri unde poti manca. Si sigur veti manca si in alte locuri. Eu nu-mi mai iau demipensiune.
Fomalhauti spune:
La Disneyland vara e aglomeratie dar nu e cald ca in Bucuresti (sigur ca mai depinde si de noroc, dar nu e chiar canicula). La cozi e umbra, nu prea imi amintesc sa fi stat undeva in soare timp indelungat.
Nu stiu in ce masura ai sanse sa ajungi foarte devreme in parc in conditiile in care vara parcul e deschis pana foarte tarziu. Eu as prefera sa stau noaptea pana tarziu, sa vad parada nocturna si focurile de artificii si sa ratez orele de dimineata.
Antoanela23 spune:
Fomalhauti, mersi pentru raspuns .
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Eu as prefera sa stau noaptea pana tarziu, sa vad parada nocturna si focurile de artificii si sa ratez orele de dimineata. |
Cam asa suntem si noi, pasari de noapte .
Jasmine spune:
Helau leidiz!
care va sa zica am fost,am vazut,ne-a placut si mai vrem
mi-au fost de mare folos informatiile de pe acest topic si pt asta vreau sa multumesc tuturor
Lavi,n-am mai apucat sa mergem la restaurante all-you-can-eat pt ca ne-am dat seama ca asta presupune ceva timp alocat pt masa si n-am fi avut rabdare sa stam la restaurant;noi poate am mai fi stat,dar copilul era foarte grabit sa se dea in toate cele :))
am ratat Studio Tram pt ca era inchis,dar am prins Big Thunder Mountain care figura ca inchis dar functiona bine-mersi (asta i-a placut cel mai mult baietelului meu de 6 ani si jumatate)
mancarea din parc proasta spre foarte-proasta si scumpa rau,dar ce mai conta?
mie hotelul Santa Fe mi s-a parut foarte OK,chiar nu aveam nevoie de conditii mai luxoase;oricum plecam dimineata si veneam seara rupti de oboseala,faceam dus si adormeam rapid;n-as da bani mai multi pt cazare la un hotel mai scump,aici era curat,aveam tot ce ne trebuia,micul dejun era si el rezonabil (acelasi in fiecare zi,ce-i drept)
am fost si la acvariul de la Val d'Europe,foarte frumos pt copil
daca aveti intrebari,sunt prin zona
Sense spune:
Buna dragelor. Am fost si noi la Disneyland, in 26 mai , foarte frumos , insa s-a inchis la ora 19 si fara focuri de artficii. Nu stiu daca este doar pentru aceasta perioada , cand nu e vacanta , ar fii bine sa va interesati fiindca daca se inchide la 19 este pacat sa nu ajungi de dimineata . Noua ne-a placut , atat copilului meu cat si copilului din mine.
Daca aveti intrebati si eu va stau cu drag la dispozitie.
Daniela
mari78 spune:
Buna,
Noi ajungem in 18 iulie in DL. Intrebare pentru fetele care au fost : cum ajungem in complexul Val d'Europe ? Acolo e si outletul ? Am inteles ca e si un Auchan ?
Multumesc anticipat !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
pitzinuca spune:
mari 78, din cate am vazut pe net, complexul e la o statie de Disney, tot pe tronsonul RER A. da o cautare. tot acolo e si outlet, si auchan, si un oceanograf fain pt copii, Sealife.
si noi mergem pe 30 iunie, si am si eu o intrebare: carucioarele de bebei se ichiriaza contra cost sau sunt gratuite?
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Jasmine spune:
carucioarele sunt pe bani,asta e si motivul pt care se cam fura,daca nu esti pe faza
pt acvariu,otlet,Auchan luati RER inapoi o statie pana la Val d'Europe;cum iesiti de la statia de RER mergeti in dreapta si ajungeti in 2 minute la un mare centru comercial unde gasiti tot ce vreti
mari78 spune:
Multumesc pentru raspuns fetelor. Am intrat acum pe site-ul http://www.valdeurope.fr si am gasit si programul magazinelor. Sa inteleg ca toate magazinele cu articole vestimentare sunt in regim de outlet?
Sa vedem cum reusim ca intr-una din cele 3 zile sa ajungem si prin Val D'Europe.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca [...] am si eu o intrebare: carucioarele de bebei se ichiriaza contra cost sau sunt gratuite? mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Se inchiriaza cu 9 euro pt un singur parc...pt 2 parcuri e mai mult..parca 12? (mie mi s-a parut mult). Si il lasi in parcarea de carucioare cand mergi sa te dai in toate cele...daca il mai gasesti sau nu...nu stii.
Noua nu l-au luat...bonul nu il mai gaseam...am mers inapoi la cei de unde am inchiriat (adica am luat aproape tot parcul la picior), si am explicat ce s-a intamplat...noroc ca tipa l-a recunoascut pe sotul meu, si stia ca il luasem de acolo...si ne-au dat altul. Cand am ajuns la hotel am gasit si bonul...desi acolo scosesem tooooot din genti si nu a fost de gasit...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)