Disneyland Paris -4-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Iris multumim pentru parere, foarte buna descrierea, chiar avem nevoie de pareri de la cineva care a fost acolo. Este buna si pentru mine. Eu astept sa facem 4 ani sa mergem. Mai avem de asteptat 2 ani. Offf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Jasmine, micul dejun incepe la 7, nu cred ca ai putea obtine ceva de la ei la ora 6. Poti intreba la receptie cu o zi inainte. Daca nu gasiti magazine cu sandwich-uri in gara RER.

Antoanela, nu stiu sa te sfatuiesc pt ca nu ma pot pune in locul tau, important e ce inseamna pentru tine diferenta de confort la cazare 3 nopti versus 250 EUR. Santa Fe e super OK dar nu e lux, 2 stele.
Mancarea la micul dejun e putin diversificat dar buna calitativ. Untul e chiar unt President 80-85 %, nu e margarina sau combinatie unt-margarina, sucul de portocale din aparate e suc Minute Maid portocale 100% (am vazut cand il turnau), nu e "chimicala din prafuri". Mezelurile si branzeturile nu sunt "fine" dar sunt comestibile.

Dar daca 250 EUR sunt "mai nimic" pentru voi, mergi la un hotel mai luxos, probabil Santa Fe nu-ti va placea. Pentru noi nu sunt "mai nimic".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dragelor, daca vreti sa fie putin mai luxos, incercati Dream Castle. Eu ap prins oferta la acelasi pret cu Santa Fe. Diferenta intre 4* si 2* e semnificativa (pana si gelul de dus era L'Occitane)- asta fiind partea pozitiva a afacerii. Partea negativa e ca nu poti intra in parc mai devreme cu o oara decat ceilalti. Noi n-am fi reusit oricum si nu a contat. Noi n-am cautat lux, dar daca era la aceeasi bani...de ce nu? Hotelul are si piscina, ba chiar si acces la un lac, dar piscina e relativ mica si copiii s-au balacit o singura data, in prima zi (zi in care nu am fost in parc). Daca mergi in parc, nu mai ai nici timp, nici energie pt piscina. Iar daca cei 250 e trebuie cheltuiti mai bine va luati tot felul de chestii din parc de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noi am profitat din plin de cele 2 ore in plus de parc, atunci reuseam sa ne dam in Peter Pan, Buzz si celelalte de cateva ori bune fara coada.

Parca totusi hotelul Elisee Val d'Europe are si el cele 2 ore in plus si are si naveta gratuita catre parc. De vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Sunt de acord cu Lavi, si noi am profitat de fiecare data din plin de cele doua ore in care te plimbi foarte lejer prin parc, intri la fiecare atractie fara sa astepti la coada. A contat faptul ca suntem matinali (la 7.00 la micul dejun si la 8.00 in parc). Nu as reveni la DL intr-un hotel care nu iti da posibilitatea aceasta, mi se pare un avantaj foarte serios... si chiar daca nu ma deranjeaza luxul la hotel mi se pare mai important sa ai mai mult timp in parcuri. La urma urmei, hotelul e pentru dormit si mic dejun, in rest nu prea esti pe acolo...

Asta nu inseamna ca nu vreau, cand e o oferta superbuna, sa stau si hotelurile la care nu am fost inca, Disney Hotel si New York.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Irris, noi mergem pe 5 septembrie 3 nopti, 4 zile la Santa Fe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapopescu

Irris, noi mergem pe 5 septembrie 3 nopti, 4 zile la Santa Fe

Ina si Andreiutzu

Super!!! Va doresc sa va simtiti minunat... noi vom merge probabil o saptamina sau doua mai tarziu, pentru ca atunci e mai ieftin si e ultimul an cand nu trebuie sa tinem cont de vacantele scolare. (adica fiica mea cea mare e la scoala, dar nu e inca obligatorie prezenta). Si vad ca o saptamina mai tarziu inseamna o diferenta serioasa la pret. Nu stiu nici exact cand rezervam, parca am mai astepta pentru oferte mai bune, pana acum am cam avut noroc de preturi fantastice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

M-a ajutat f mult acest topic, asa ca am zis sa impartasesc si eu experienta noastra. Saptamana trecuta am fost la Disneyland pentru prima oara; am stat la Elysee si da, au cele 2 ore si ei. Am fost f multumita de hotel, raportul calitate pret e f bun, pozitionarea excelenta, mai ales ca am vizitat si Parisul pentru 1 zi (este cam la 200m de gara RER, peste drum este complexul comercial Val D'Europe, unde sunt si multe restaurante, printre altele). Am stat doar 2 zile in parcuri si zau de nu mai mergeau cel putin inca 2.
Singura alegere proasta care am facut-o in aceasta iesire a fost avionul low cost, cu aterizare pe Beauvais. Nu cred ca voi mai lua vreodata varianta asta, daca merg la Disneyland. Am avut conexiuni cam proaste, mai ales la intors. Cand de fapt nu aveam decat varianta cu taxiul care te usuca la bani sau cea aleasa de noi, cu RER + metrou + autocar. Este al naibii de obositor cand faci traseul asta la 5 dim, cu copilul si bagajele dupa tine. Dar m-am invatat minte data viitoare.
Nu stiu ce sa mai zic... Daca imi mai vine ceva in minte revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Si eu cred ca daca poti sa cheltuiesti 250 de euro pe altceva decat cazare e f bine.
E clar ca e f avantajos sa poti intra in parc cu 2 ore mai devreme, dar noi nu suntem deloc matinali, deci nu stiu daca vom folosi acest bonus. Eu as vrea dar nu cred ca-i urnesc pe ai mei sa fie la 7 la masa. Sper ca voi reusi cand or sa vada ca e mai bine asa, in iulie fiind foarte cald si aglomerat.

A luat cineva demi-pensiune, se merita sau e mai bine sa te descurci local?

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Anya, voi ati fost anul trecut in vara, nu-i asa? Era aglomeratie mare, a fost cald rau? Sa stiu sa ma pregatesc sufleteste .

Continui seria intrebarilor.
Pe ce site-uri ati rezervat hotelurile?

Azi m-am uitat si nu-s diferente mari intre Dream Castle si Newport; ca sa rezum, pe site-ul Disney am facut simulari si pt 3 nopti, 4 zile de parc, 2 adulti+ 2 copii cu mic dejun preturile-s cam asa: Newport aprox 1072 euro, Santa Fe - 750, Dream Castle 950 euro, Sequoia Lodge 972, Elysee aprox 680, Cheyenne- aprox 800.
Voila dilema.
Va pup,

O zi buna,

Mergi la inceput