Disneyland Paris -4-
Raspunsuri - Pagina 21
mihailescu teodora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Pretul total afisat pe site-ul Disney include toate ofertele, o noapte gratis inseamna ca platesti pe cat ai ales un pret mai mic, nu ca ai inca o noapte rezervata. Gandeste-te daca nu e mai bine sa alegi alt zbor de intors, cu alta companie cu un orar mai prietenos. Noi ne-am dus cu o companie si ne-am intors cu alta, am plecat pe la 18 din Beauvais. Ca sa fii la Ar insemna sa pleci la 5:30 de la Porte zMaillot presupunand ca circula autobuzul la ora aia, deci sa pleci din Disneyland pe la 4:30 tot presupunand ca ai cu ce pleca. Alta idee ar fi ca in ultima noapte sa te cazezi in orasul Beauvais. Oricum ai ziua intrare in parc la Disneyland daca te-ai cazat acolo in noaptea de dinainte. |
Iti multumesc din suflet!
S-a ,,facut lumina'' acum!!!!!
laliq spune:
salutare,
in septembrie mergem si noi la Disneyland 4 zile si vom sta si 3 zile in Paris. Cam in ce zona din centru ar trebui sa caut hotel astfel incat sa fiu aproape de o statie ROR prin care trece trenul care merge la Disney? Il vom lua cu noi si pe fratior (1 an si 5 luni) si tare n-as vrea sa ma trambalez pe strazile Parisului cu bagaje si 2 copii sau sa schimb n trenuri ca sa ajung la DL.
In perioada in care suntem cazati in DL este si ziua lui Matei. Stiti cumva daca pot sa-i comand un tort acolo sau chiar sa-i organizam o mica petrecere la vreunul din restaurante? I-am rezervat mic dejun cu personaj, dar as vrea si o mica petrecere cu prietenii lui care vor fi acolo.
Merci,
Larisa
Micky2007 spune:
Am deschis un nou capitol aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165663