Disneyland Paris -4-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Pai noi am dat pt 2 adulti si un copil, pt 5 zile, toate zonele 128 euro.
Este cel mai convenabil, si economisesti mult, daca aveti de gand sa umblati...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Super, noi tot 2 adulti si un copil vom fi, 5 zile. Si da, vrem sa hoinarim mult. Cazare am rezervat in centru, langa Luvru. Deci e valabil si inafara Parisului, adica utem folosi Paris Visite si pentru transportul de la DL in Paris ?

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Da, este si pt RER. Noi l-am folosi inclusiv pt Paris-DL si pt Paris-CDG. Deci, in afara.

Uite aici:

http://www.ratp.fr/en/ratp/c_21894/paris-visite/

Mergi la inceput

Multumesc inca o data !
Off topic, scuze : pentru obiectivele din Paris stiu ca exista ceva gen abonament, voi ati folosit ? Poti sa imi dai detalii, eventual pe PM, ca sa nu fie cu suparare ca discutam aici.

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Exista tot felul de abonamente, trebuie sa te uiti pe net, sa vezi ce iti convine tie.

Noi, de exemplu, am ajuns la concluzia ca pe noi nu ne avantajeaza Paris Visite, erau (parca) tot felul de obiective pe care noi nu le aveam in plan (culturale; pe noi ne interesau mai mult obiective strict pentru copii, parcuri de distractie, la Villette). Asa ca noi ne-am luat doar abonament pentru metrou si RER, Navigo se numea.

Si se poate sa nu ai nevoie de abonament sa cumperi doar "pachete" de cate 10 bilete de metrou, au o reducere. Dar sa nu "te puna dracul" sa le folosesti in afara retelei de metrou - ele sunt valabile si pe RER acolo unde RER se suprapune cu metroul - sunt niste semne pe hartile de metrou, pe harta noastra erau ca doi "serpisori" mici.

Mergi la inceput

Nu stiu de abonamente pt obiective... Noi fiind cu copila dupa noi, am vizitat mai putin obiectivele propriu zis, pt ca domnisoara este foaaaarte energica si nu are rabdare...mai mult am umblat hai-hui...

Mergi la inceput

ufff...ce inseamna sa nu stii...habar nu aveam de ce ai zis tu, Fomalhauti...la asta nu m-am gandit. Mai bine imi fac un plan cu ce vrem sa vedem si apoi ne hotaram la pass-uri.

Ralukutza si noi mergem cu zgatia de 5 ani si la fel cred ca nu va avea rabdare sa viziteze. Mai studiez problema

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Noi am folosit doar bilete de metrou si am mers doar cu metroul Pentru copii exista bilete cu reducere la metrou.
In 5 zile pline de Paris cu doi baieti dupa noi (7 si 4.5 ani) am reusit sa vedem multe obiective. Am evitat vizitele lungi in muzee - adica fara Luvru (doar exteriorul) si fara Versaille (pentru ca ne-am relocat apoi pe Valea Loarei si i-am saturat de castele).
In biserici le-a placut pentru ca urcam in turn , la Villette ajungi cu metroul, in centru tot cu metroul si apoi bateam trotuarele pe jos. Evident ca dupa doua biserici bagam un muzeu al magiei, sau o inchisoare. Practic foloseam 2 bilete/pers pe zi: unul dimineata si unul seara. Pe cel mic l-am mai dus cateodata in brate. Zicea: mami, cred ca se termina benzina si n-or sa-mi mai mearga motorasele....

Mergi la inceput

Anya, ce dulce a fost cel mic
Da, Luvrul il sarim si noi, chiar daca hotelul e chiar langa el, iar la La Villete am vrea sa mergem cu vaporasul pe canale (a pus cineva niste linkuri mai demult si le-am salvat, cred ca Fomalhauti).
Teodora probabil va fi epuizata dupa 3 zile la Disneyland si cred ca si ei ii vor ceda "motorasele"

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casiiza spune:

Pt Danatim si noi suntem tot din tm si pe 23 mai plecam la Disneyland. Cu siguranta ne intalnim la aeroport.

Mergi la inceput