Disneyland Paris -4-
Raspunsuri - Pagina 12
nitulica spune:
Multumesc ....pentru incurajari:). Poate gasim si noi , totusi, ceva convenabil anul acesta.Multumesc fetelor pentru postarile voastre, super utile.
Corina
danatim spune:
Buna fetelor,
Va multumesc si eu pentru tot ceea ce ati scris caci am aflat multe lucruri interesante. Mergem si noi la Disneyland din 23 mai. Mai vine ceva atunci?
Dana
vrabiuta spune:
buna fetelor,
urmeaza sa ajungem si noi la disneyland. primele zile vom sta in paris, cu transferul de la beauvais am rezolvat.
as vrea sa va intreb in privinta transferului disneyland-beauvais. imi puteti spune cat dureaza, cat costa si cu ce companie ati fost voi? eu am gasit preturi intre 120 si 300 eur pentru 4 pasageri, cu timp de transfer de la 1h jumatate pana la 3 ore...
multumesc mult!
alinkav spune:
Ati vazut stirea asta?http://news.travel.aol.com/2011/04/25/disneyland-paris-accident-injures-five/
dianap1 spune:
Am vazut si eu saptamana trecuta cand a aparut stirea.
Doamne fereste, cand ma gandesc ca ne-am dat si noi in acel tren, chiar de doua ori pentru ca ne-a placut foarte mult, nici prin cap nu ne-a trecut ca s-ar putea intampla ceva, totul iti da impresia ca este pus la punct foarte bine dar se pare ca se mai pot intampla si astfel de accidente...
mari78 spune:
Noi plecam in iulie, dar pana atunci pleaca nasii fetelor duminica asta, pentru 5 zile. Rugaminte mare : cum ajung de la aeroport ChDG la Disneyland ? Cu RER ? Cat costa si ce orar are? Aaaa...si zicea cineva ca e o rotiserie in parc, unde este ?
Multumesc mult !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
_Ralu_ spune:
Cu RER ajung de la CDG la Disneyland. Cu 2 RER-uri de fapt, schimba la Chatelet Les Halles. Foarte usor se vor orienta de pe harta. Pretul cred ca e 11 eur de pesroana pe RER...nu stiu sigur, noi am avut Paris Visite, si a inclus toate mijloacele de transport in toate zonele.
RER-urile circula la 4 minute parca..nu va fi o problema.
M-am uitat putin, si cica merge cu TGV, mult mai repede..uite aici:
http://parisbytrain.com/cdg-to-disneyland/
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
Am fost si noi la DL, din pacate doar pt o zi...si inca 3 am petrecut in Paris.
DL ni s-a parut absolut magic...si ne dorim foarte mult sa ajungem din nou anul viitor poate, sa stam mai multe zile doar la DL.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
mari78 spune:
Multumesc mult Ralukutza ! Cat costa Paris Visite (asta ma intereseaza pe mine), ca noi in iulie dupa DL stam inca 5 zile in Paris si ma gandesc cum sa economisesc.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca