Disneyland Paris -4-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

In parc este popcorn suvenir cica, in niste cutii cu varf albastru la 9 EUR, dar este si la galetusa cu capac galben sau rosu la 2.5 EUR. Analizati un pic oferta inainte de a cumpara :)
Mie una mi se pare mult 9 EUR o cutie de popcorn, poate altora nu (depinde de bugetul si criteriile fiecaruia).

Sa aveti la voi servetele umede pt sters copiii la maini si la gura in caz de nevoie. Mai bine sa aveti servetele umede si uscate de acasa decat sa pierdeti vremea cautand pe acolo (si banii, ca sigur sunt mai scumpe).

Dezamagiri alimentare: nu am reusit sa beau un espresso ca lumea nicaieri, peste tot sub numele de espresso primeai cafea de la dozator nesscafe , practic ness.
Nu exista o pizzerie ca lumea la DLP, in toate pizzeriile au acelasi meniu, 2 feluri de pizza, noi am incercat la una si ne-a ajuns. Ma asteptam sa gasesc pizza buna in stil italian. Si eu visatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ca sa mananci cat de cat corect, trebuie iesit din parc si mers in Village. Preturile sunt si acolo maricele insa cel putin ai ceva mai variat. si eu am gasit ca in parc mancarea e oribila, scumpa si nu ai ce alege!
Iar preturile la suveniruri ...nerusinat de mari, dar na! Trebuie sa mearga uzina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Ma bucur ca v-ati simtit bine si ati avut vreme frumoasa...noi am venit ieri seara,am avut doar zile insorite si un cer albastru ca ochisorii mezinei mele, flori si verdeata peste tot si in jur de 17-18 grade... o primavara superba... despre distractii s-a tot vorbit, noi le-am facut pe toate, parca vaporasul si trenuletul nu au fost mentionate, eu le recomand, mai ales vaporul pe vreme frumoasa si trenuletul ca moment de odihna pentru picioare... si mamei mele i-au placut diferitele distractii, chiar si Buzz Lightyear (care il facea cu noi de cateva ori pe zi) si am reusit de doua ori sa il inving pe sotul meu la puncte, doar ca o data a reusit sa faca 163.000 puncte, si-a doborit recordul propriu...si fetita noastra cea mare, de patru ani, e din ce in ce mai buna la tintit... in rest cam toate distractiile care s-au mentionat, noua ne plac si show-urile din Studios, le faceam dupa-masa, zilnic... ne-am bucurat ca am avut mereu noroc sa ne intalnim cu personaje, din intamplare, si nu am stat la cozi....(cel mai mult am stat cate 15 minute de 3 ori, la Alba ca Zapada, Pinocchio si la trenulet, in rest nu stateam mai mult de cinci minute la o atractie)...Cea mare a fost foarte fericita sa ii intalneasca pe Buzz, Woody, Jesse, nu stiu daca vor mai fi prezenti la meet and greet, cu noul festival din aprilie... Nu stiu daca ai vostrii copilasi sunt amatori de vopsitul fetei, fetita noastra cea mare e si a fost o mare distractie pentru ea(si noi).

Distractiile mai fioroase le-a facut sotul meu, cea mare era un pic racita si nu a avut chef de data aceasta de Big Thunder Mountain...
Mi-a placut si Slinky Dog, e ok pentru toate varstele, celelalte distractii din Toyland nu sunt pentru mine... insa Peter Pan, It`s a small world, Buzz, cescutele de ceai si elefantul zburator si caruselul erau repetate la nersfarsit...si show-urile din Studios (Cinemagique e pentru adulti, foarte frumos) si evident Animagique, Stitch pe care il adora intreaga familie(fetita mea de doi ani doarme cu el) si Playhouse Disney pe care l-am vazut chiar si in spaniola...

Am stat la Newport Bay Club si am avut si vedere la lac (ne-au dat un upgrade pe loc, dragutii de ei), seara stateam cu nasurile lipite de geam, privelistea lacului si a luminilor din Disney era de vis... nivelul hotelului a fost deosebit de bun, peste cel de la Sequoia Lodge si mancare foarte buna, chiar si roomservice-ul a fost super... in ceea ce priveste mancarea din parc, noi am mancat cu personajele la The Lucky Nugget Salloon (unde fetele au dansat cu Mickey Mouse) si a fost buna mancarea, si cu printesele la Auberge de Cedrillon, experienta deosebita pentru fetita cea mare, unde printesele au stat mult la masa, au semnat in caietul de semnaturi, au cantat si dansat si povestit cu ea... in Village mancam la Annette`s Diner pentru ca sotul meu are nostalgie pentru America anilor 50...(si pentru vacantele in America, de dinainte de a avea copii :-) )...
Lavi, mancare foarte buna e la doar 10 minute de mers (gratis) cu autobuzul, in La Vallee Village... la centrul de outlet(cred ca am mentionat la un moment dat)...tot acolo e si un Auchan imens, de unde se poate cumpara ceva ca gustare, mai sanatos si mai ieftin decit in parc... Eu cred ca in Parc merita doar prinz sau cina cu personage si dulciurile de pe Main Street (fudge-ul de acolo o sa ma coste o gramada de ore de zumba). Pentru mine pe primul loc sunt restaurantele din Marne La Vallee, apoi vin steak house-urile de prin hoteluri - New York merita incercat-, apoi e room service-ul (e tot bucataria de la restaurantele hotelului, desigur) si apoi doar din Village si Parcuri...(asta pentru ca ma gandesc si la relatia calitate/pret de exemplu daca la MC Donalds probabil pentru familie platesti cam 20-25 euro??? cred eu, pentru suma asta ai patru sandwichuri sanatoase + salata si cartofi prajiti buni la gust sau patru bruschetta cu ciuperci sau doua portii mari de pasta bolognese cu salata in camera ta )... Micul dejun la hotel a fost foarte ok, 4-5 feluri de suc, 5 feluri de cereale, nelipsitele croissante si pain au chocolat, foarte multe feluri de iaurt, branzeturi, sunca, salam, cateva feluri de paine, evident, gemuri, miere, salata de fructe.Pentru 10 euro se aducea dimineata micul dejun la camera, pentru 6,50 euro in plus primeam mic dejun american cu oua prajite, sunca prajita, etc....

Pentru prima data de cand mergem cu copiii la DL am avut un incident, cea micuta a cazut de pe scaun cu capul pe beton(am scapat cu o sperietura mare), insa in 30 secunde am fost dusi la doctor(luati din mijlocul restaurantului) si a fost imediat controlata, am primit instructiuni si o lista cu ce trebuie sa urmarim in urmatoarele 24 ore...reactia chelnerilor a fost deosebit de prompta pentru o mami foarte stresata in acel moment, chapeau!

Cam asta e povestea noastra, am incercat sa nu repet ce s-a spus (foarte frumos) mai devreme... pentru noi ramane un taram magic si deja ne gandim la data viitoare cand vom merge la Disneyland...
Fiica mea cea mare m-a anuntat azi ca ea s-a gandit si crede ca e printesa (aducand ca argument rochita, coronita si carnetul de printesa a caror mandra proprietara e) si nu raspunde decit daca ii adresam apelativul printesa... cat timp Disneyland aduce un pic de magie in copilaria ei, merita toti banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Fetelor, eu vreau sa va multumesc pt toate info pretioase pe care le scrieti aici! Ajuta mult!
Plecam si noi pe 1 aprilie spre Paris, si vom vizita si Disneyland.
Voi reveni si eu cu impresii, sper numai de bine, dupa 5 aprilie.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Desi am fost la DLP de 2 ori cate o zi, am citit pe nerasuflate tot ce ati scris!
Nu mai am rabdare pana in august, cand ne vom duce special la DL, cand vom sta 3 zile.

Multumesc foarte mult inca o data!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Fetelor, ne pregatim si noi de plecare, numai ca noi mergem cu niste prieteni care ne ofera o cazare mai ieftina in Paris,deci nu vom sta la Disneyland.
Problema mea e pretul de intrare in parc care mi se pare exagerat de mare.57 de euro /adult si 51 euro copil pt 1 zi si 113 euro/adult si 101 euro/copil pt 2 zile.Pai mi se pare enorm sa dau 300 de euro doar ca sa intru 2 zile la Disneyland si daca e asa si nu-mi scapa mie acum ceva, inseamna ca va trebui sa ne limitam la o singura zi de vizitare.Nu inteleg de ce biletul de 2 zile nu are nicio reducere,e pretul unui bilet de 1 zi inmultit cu 2.
Poate ma lamuriti si pe mine cele care ati fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noa, studiaza putin treaba, stiu ca sunt mai multe oferte de bilete: bilet cu data variabila (care e cel mai scump), bilet cu data fixa (mai ieftin), oferte speciale, etc.

Noi ne-am luat cazare cu intrari incluse, asa ca nu pot sa te lamuresc mai mult.

Apropo de masa - noi am fost multumiti de mesele la all you can eat-urile din parc: carne si legume gatite corect si gustoase (noi evitam prajelile, snitelele, cartofii prajiti, etc), deserturi bune, nu "margarinoase", fructe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitulica spune:

Buna fetelor,
Am si eu o mare rugaminte la cunoscatori si nu numai:) am gasit o oferta draguta pt hotelul Davy Crockett insa nu stiu cat de departe este de parc si cum se poate ajunge la parc, oferta in sensul ca pt 2 nopti si 3 zile platim 370 E, oferta de pe site-ul disneyland fr.
Multumim foarte frumos.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Eu din cate stiu, ca sa stai la Davy Crockett ar trebui sa fii cu masina personala acolo.Este cam la 20 de min distanta de parcuri, nu dispune de autobuz gratuit pana in parcuri si este cel mai indepartat hotel al Disneyland-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si s-ar putea sa nu poti face comanda de bilete (iti cere o adresa de Franta si nu treci mai departe).

Mergi la inceput