Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***305***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Wow, Anamaria, deci sotzul e "baby"? Pronuntat in engleza?
Da, pentru ca asa il mai strig eu prin casa, iar ea a retinut Si eu sunt uimita de memoria celor mici. Aseara Eva mi-a scos vreo 5 taste de la laptop, iar eu cand am vazut m-am suparat, si i-am tot repetat treaba asta, apoi am plecat de langa ea. A venit spasita la mine, sa o iau in brate, dar i-am spus ca pana nu spune ca ii pare rau nu ne impacam. si a spus: "Imi pale lau, mami!". Ce ma mira e de unde stie ea ca trebuie folosit "imi" in loc de "iti" pe care l-am pronuntat eu. Eva mai repeta in engleza dupa animalutele de pe Baby TV, dar nu ne da pe spate cu engleza ei, Phiphi e super tare cu al ei "cau"!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Monnvas- Pe tine cu Montessori "te rezolv" in alt post ca am multe de zis. Mie mi se pare o metoda excelenta, daca personalitatea copilului "permite".

Floric
Tine un pupic!
Sa-TI treaca necazurile!(rimeaza)

Iuca-cu Anastasia impiedicata ca Bogdan, ne-a trimis dr de la cresa la oftalmolog ca cica copii miopi se impiedica mai mult decat media. Cl: e doar f grabita.

Anananan- Nu pot sa furnizez date stiintifice. Nici nu-mi mai amintesc unde naiba am citit, dar cica pe la 3 ani incepe indreptarea picioruselor de la sine.
Babeasca asta a mea nu trebuie sa excluda vizita si al alti medici.
Hraneste bine mamutul ca abia asteptam sa ne luam la tranta cu el.

Ela- uFFF! Mari emotii ne mai dau picii astia.
Chestile cu baietii vesus fetele va dau eu in scris ca-s doar clisee...Pe toate planurile.

Chato- La cat mai multe pierderi!
Despre casa dau io cu pareri mai incolo.
Diana-Imi placi! Eu zic ca esti pe un drum bun...
Pisik si Anam...sa va iasa planurile si bussssinessurile
Anca- La tine e "grele", dar le descurci tu...Ce ti-e si cu inima asta
Intru mai incolo cu completari, dar pana atunci:

Ilinca- vizualizat scena. Asteptam povestile urmatoarelor iesiri.

Kea- O imbratisare maaaaaaare! Si epntru tine is pentru Keutu

Madmoazeaua a avut 38,5 acush si eu dupa-amiaza am de facut scuturi si masti de cavaleri cu copii aia ai mei...nebuneala mare. De ce or fi asa complicate miercurile asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilincule, si mie mi-a fost doooor de tine!

Iuca, subscriu la ceea ce a zis Gianina: inainte de a merge la ortoped, fa-i niste analize de sange( intreaba medicul de familie/pediatru in leg. cu ele) pentru depistarea rahitismului( daca o fi cazul). Sunt analize banale, nu te astepta la cine stie ce ( fosfataza alcalina, valori ale calciului- de diverse tipuri) si, cand il duci la ortoped, sa ai la tine rezultatele analizelor. O sa vezi ca o sa fie bine!


Al meu fiu s-a culcat azi noapte la 2, fiindca a dormit in masina pe drumul de intoarcere de la Tg. Mures. De trezit, ne-am trezit la 11, deci az cred ca spunem pas somnului de amiaza.

Floric, imi pare rau de impasul financiar. Ia situatia cum e, sunt altele si mai rele. Eu sunt convinsa ca se va produce cumva si o redresare financiara. Bravo pentru slabit, tu esti eroina mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

gagici, io dau search pe google acum pentru metoda ESPERE, ca am citit pe un afis al gradinitei pe care o curtez pentru la toamna despre un seminar cu parintii. Aveti detalii/experiente pe tema asta?




http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetelor, sunt intr-o faza de neagre a situatie mele. Sunt asa de HIGH si parca simt ca la spectacol...ma uit la mine si zic ca maine trece. Gata. Parca nu mi s-a intamplat nimic. Si nici macar nu sunt srogata, n-am "fumat" nimic. O fi de la ne-mancat

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Vai fetelor, dar ce ati mai slabit cat am lipsit! Felicitari!

Eu incep azi de 73 de kg si primul target va fi sa dau jos 5 kg si apoi mai vedem. Am sa incerc disociatul dar cu repetitie la 3 zile, macar 2 runde si apoi in functie de rezultat, poate pe zile sau pe mese.

Anaan si eu zic sa mai ceri o parere, nu cred sa fie chiar asa cum spune dr din Cluj, daca il dai la inot sa vezi ce frumos se va dezvolta. Si eu il dau pe Raul de la 4 ani.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

andiaoro poate nu m-o mosteni pe mine cu miopia, ca eu am ajuns la -7.
pisigri, anaan si gianina aveti dreptate, facem si analizele. Va multumesc mult ptr sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

ANCA, , ce dor imi era de tine! Mare aglomeratie in viata ta amoroasa! Cand te gandesti ca unii ar spune ca tu esti o mama/femeie singura! Sa ne tii la curent cu ce si cum, dar serios, nu ne povestesti nimic si noua de BB3? Vorbeste, danseaza, da cu teveul de pamant? Ce mai invarte el?

ANAAN!!!! Ce bine ca te-ai mai linistit si mai iesi si tu prin club pe-aici! O sa fie bine DeiDei! Sanatate lui Tanti!

MIREAL, bafta!

FLORIC, KEA, sa fuga supararile!

CHATO, te visezi la conac, ai? Facem spirala imediat, si pentru tine!
Te speriai cu haribele...eu credeam ca gelatina e babaul cel mare, sa-mi fie frica si de restul de otravuri zici? De care anume (cel mai tare si mai tare)?

ANDIARORO, spor la lucrul manual! Dar ce tot aveti voi mah? Ce va tot imbolnaviti? Pupam Anastasia.

GIANINA, am luat mixer, am facut clatite japoneze, Luca mi le-a scuipat in fata categoric .

ILINCA, destul de aproape de cognac coloarea !

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Carla, daca tot is pe val cu dieta, permite-mi sa iti recomand sa nu slabesti cele 5 kg intr-un timp scurt (gen 5 zile, o sapt) caci daca pleca asa repede apoi vin si cu suratele lor.

Bine ai venit in club.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pupici fetele
am timp liber acum ca mutzu meu baga aspiratorul!!!; l-a gasit sub canapea si a inceput sa ma strige: mamii, coate atatoiu!!!!! (adica scoate aspiratorul); eu nimic, numai de aspirator in creieri nu aveam acum nevoie; si ce face potaia mea mica??????? ia castronul cu fulgi de porumb si-l rastoarna in mijlocul casei , se uita victorios la mine si-mi zice gales: mami, baga atatoiu la mizelie!!!!!!
dimineatza a fost super crizat ca vecinii de deasupra au stat cu bormasina in pereti vreo 2 ore timp in care mutzu a stat atarnat de gatul meu si la fiecare pornire de bormasina se isteriza, se catara pe mine in disperare.... sunt vanata pe picioare, cu peruca smulsa complet la ceafa si ciupita de umeri in ultimul hal. bine macar ca l-am vazut ca se isterizeaza sa plec cu el saptaman asta cand avem de dat vreo 4 gauri in pereti sa fixam niste mobila


Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput