Aradence DC - (159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

ca tot veni vorba de serbare ,sa vi-l arat si eu pe doctorul meu ,de la serbarea de Craciunhttp://www.dropshots.com/ildi25#date/2010-12-13/17:47:05

Momentan la noi nu s-a pomenit inca nimic de serbare ,ma gandesc ca o sa fie ,sau sper ,ca eu vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ildi, oh, eu ma pregateam sa ma uit la poze si cand colo doar doua. Faina doctorasul!
Nici noua nu ne-a zis nimic de serbare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neata fetelor,

Haideti la o .

Ildy, adevarul e ca ma simt obosita dupa munca, insa cand am o zi in care lenevesc toata ziua parca mai obosita ma simt dupa aia .
Ce fain ii David si ce serios e el .

Am comandat scaunul insa m-au anuntat ca nu mai au culoarea aia, am incercat in alte magazine on-line, dar nimeni nu mai avea culoare aia, asa ca am luat acelasi model dar pe culori inchise. Mi-a placut modelul de scaun, parca la tine Gabi il vazusem in masina daca nu ma insel.

Cristiana, Cristina_rubi, nu mai faceti plimbari de samabata??? Io asa un chef de munca am ...

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti! E expozitie de caini la expo azi si maine,nu merge nimeni? Iar maine dupa-amiaza Diana e la o onomastica la locul de joaca de langa Kaufland.Poate mai vine careva si ne vedem la fatza ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Moni, eu sigurat nu mai merg la locuri de joaca in curand... Luni am fost cu fetele la GrandCenter, sanatoase tun, deja marti tuseam, muceam toate 3 (dupa ce o perioada destul de lunga n-am mai avut probleme). Astept sa mai treaca un pic valul asta de gripe si viroze.

Ildi, chipes doctorasul tau! Baietelul de langa, din poza, nu era in costum de veverita???

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Salut!
Noi am fost la expo la concurs!A participat si Cipri cu un catel de Rottweiler si a luat foarte promitator si best papi, dar a meritat ca e frumos si asa fain alearga! Zici ca e un cal ce merge la trap.Sigur ti-ar placea de EL Anca daca l-ai vedea cum alearga, ca tie iti plac caii!
Ieri am fost la zapada si mai mergem si astazi dupa amiaza la o bulgareala si la o saniuta pe mal sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Cristina baietelul de langa David era leu ,doar ca in poza asta vad ca i-a cazut masca de pe cap .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni noi miine dimineata la 10.30 la Gemi avem o zi de nastere, asa ca alt loc de joaca nu mai servim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni, de la cate? Eu vreau sa merg maine, aveam in plas sa vin cu pufysorii daca ne iese planul. Trebuie si sa vad daca nu e rezervat locul.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Salutare fetelor,

Moni imi place optimismul tau .Tine-o tot asa si sa auzim numai de bine.Ce mai fac copilasii,se mai dau pe tobogan.
Flavia e dulce Bogdi cu ochelari.Cum de i-ai facut?Cum mai sta cu clipitul?Scaunul nostru e Mille miglia de la Inglesina.
Cristina succes in noul job!
Diana se pare ca ai luat examenul ,super.Poate ne auzim in weekend.

Noi suntem ok.Mela a facut o viroza putin mai urata si am tinut-o acasa pt linistea doamnei de la gradi si a parintilor panicati.Vreau sa o duc la baschet sa faca miscare,sa speram ca nu fuge mancand pamantul .Serban e tot mai vorbaret si eu mi-am descoperit primul fir de par alb ,asa cadou de ziua mea.

Vad ca v-ati inscris la concursul cu gripa,eu spun pas.Fac alergie la cuvantul concurs. Noi mergem la Carrefour azi,in weekend e expozitie de martisoare facute manual.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput