Aradence DC - (159)
Raspunsuri - Pagina 14

adablackcat spune:
Carmen, cred ca e primul concurs de orice fel la care particip. Dar sustin in continuare ca nici nu mi-ar trece prin cap sa nu pun poze cu familia mea la orice concurs, indiferent de cine ar fi fost facute.
Ildi, fain David doctoras.
Auziti, voi dati de 1 martie martisoare la doamne si de 8 flori si alte chestii? Sau? Ghiocei de 1?
De iesit nu iesim ca Iulia e in deplasare week-endul asta, iar eu cu Vlad ne giugiulim toata ziua.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC

alinamoro spune:
Haideti la cafea!
M-am trezit dimineata ca a venit cineva sa-i fac o injectie. Un tip operat de apendicita a facut infectie, operatia desfacuta, s-a facut punga cu puroi...merge in fiecare zi la pansat si i-a recomandat (alt medic) Cefort injectabil. Ioi ce doare! I-am facut si aseara si nu mai putea de durere, acuma dimineata i-am pus un pic de Xilina si a fost mult mai bine.
Si noi pe-acasa, Ade e cam mucoasa si Dragos zice ca-l doare gatul.
Mai fetelor, atatia pacienti cu viroza avem, si tot ce-i care au fost bolnavi fac recaderi.
Carmen, nici eu nu particip la concurs, doar "sustin lupta cu raceala", nu am trimis poze.
Si eu mi-am descoperit saptamana trecuta primul fir alb si l-am lasat acolo.
Ada, eu de 1 martie martisoare si de 8 martie cioco si cafea. Flori, nu, mi se pare bani aruncati in vant.
Niko, felicitari lui Cipri pentru concurs!
Alina

monica70 spune:
FLAVIA la 16,30 e onomastica la care merge Diana.
La caini am fost azi pe la 12 ,sa vedeti fericire pe Tudor,abia tineam de el ca fugea la greu dupa toti dulaii
Imediat o trimit pe Diana la inot cu taica-su,ca eu luna asta iau pauza si de-acolo direct la chef.
CARMEN da se mai toboganizeaza amandoi,dar parca nu asa mult de cand l-am evacuat in dormitor.
ILDI cam putine poze ...
Mai la concursul ala de desen eu am inscris-o pe Diana,ca e genul ei.A mai fost inscrisa la unul.Nu e cine stie ce, ca se trag doar la sorti castigatorii ,nici nu cred ca se castiga ceva,parca niste caciuli de data asta? Nici nu stiu sigur Importanta e participarea,ca studiaza de zor si desenele celorlalti copii si ea spera sa castige ea evident
Au trebuit sa deseneze "monstrii" ,adica virusii,bacteriile ... Diana asa i-a desenat: http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-02-21/21:51:53
Cel mare si rosu din dreapta cica e virusul de la ROSU IN GAT
In schimb eu n-am dat click sa am minge d-aia ca mi-a ajuns steaua de la rasarit de mai demult de ma intreba toata lumea ce-i cu ea,asa ca eu la iconite fac alergie deci no thanks
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

alinamoro spune:
Moni, bila mov-roz (iconita de la profil) dispare cand se termina si concursul.
Ce fain a desenat Diana virusii, super!
Alina

flavia ramona spune:
Moni, la 5 o sa ajungem si noi la locul de joaca. Ii iau pe Niko si Alesio si pe Bogdi si Lisa. Stam 2 ore, asa m-am programat.
Io am lenevit in acest weekend. Dimineata am dormit pana pe la 11, m-am trezit la 9 ca a sunat telefonul, dar apoi am adormit la loc. Ma simt mai bine, s-a mai dus din oboseala.
Sanatate puiutilor cu dureri de gat si raceli. de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)

monica70 spune:
FLAVIA super ca veniti,macar am companie Nu mai vine nimeni?
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

flavia ramona spune:
Moni, mai vine Cristiana70. Am vorbit cu ea. de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)

monica70 spune:
FLAVIA,CRISTIANA distractie placuta ca eu nu mai apar in zona Am vorbit cu mami acum la telefon si imi zice abia acum ca nu la Kaufland, ci la locul de joaca de la Real e onomastica.Nu stiu ce-a inteles ea zilele trecute de la mama sarbatoritei ...

Somleac spune:
Moni le-ai aranjat pe fete de o ieseala, dar fara tine
. Ce faini sunt virusii Dianei.
Carmen chiar m-am intrebat de ce nu mai vine Mela la baschet.
Flavia si eu am la Matia tot scaun cum ai comandat tu, doar ca nu-l mai folosesc. Prin oras eu nu-i mai pun in scaun ca ma termina cu nervii pusul in centura si datul jos, plus ca intr-una baunau ca vreau cu Alex si Daria in spate. Asa ca din toamna am renuntat la scaunele, le mai folosim la drum lung.
Cat despre concursul " hai sa ne racim cu totii" mie din principiu nu-mi place sa particip la nici un concurs de genul asta, asa ca atunci cand o sa ma vedeti pe mine inscrisa la unul sa stiti ca am mi-am pierdut mintile.
Eu cu 1/ 8 martie rezolv asa. De 1 martie ducem martisoare facute de noi. Anul asta era sa dau foc la casa cu martisoare din ceva lut care trebuia bagat la cuptor. De 8 martie orice altceva decat flori.
Alinam noi nu o sa avem serbare de 8 martie. Sunt suparate educatoarele si directoarea din cauza discutiilor pe care le-au lansat unii parinti, cum ca ele fac serbare pentru cadouri. Plus ca multi parinti nu inteleg sa vina numai un reprezentant de copil si vin cu catel, purcel, bunici, matusi si iese un talmes balmes de nedescris. Si eu sunt dezamagita ca asta era cel mai frumos moment de 8 martie.
Ada ne-am intalnit ieri cu Iulia la Atrium. Ne-a zis ca e in deplasare.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

alinamoro spune:
Citat: |
Alinam noi nu o sa avem serbare de 8 martie. Sunt suparate educatoarele si directoarea din cauza discutiilor pe care le-au lansat unii parinti, cum ca ele fac serbare pentru cadouri. Plus ca multi parinti nu inteleg sa vina numai un reprezentant de copil si vin cu catel, purcel, bunici, matusi si iese un talmes balmes de nedescris. Si eu sunt dezamagita ca asta era cel mai frumos moment de 8 martie. |
Nu ma mir (de parinti zic).

Intr-o zi m-a lasat "paf" discutia unei mamici cu fetita, in timp ce o imbraca. Copiii au fost la teatru de papusi in ziua respectiva si mamica o intreaba pe fetita ce a vazut si despre ce a fost vorba, fetita ii spune ca nu mai stie, nu mai tine minte

O sa-ti zic numele fetitei.
Moni, faina faza!

Cum v-ati distrat la petrecere?
Alina