Aradence DC - (159)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pai s-a distrat doar Diana ,ca am lasat-o singura acolo,s-a intors impreuna cu sarbatorita si parintii+bunicii ei - ca-s vecini cu mami.N-am avut chef sa raman ca doar pe ei ii cunosteam si e si stramt acolo la Real sala unde stau insotitorii.In rest, arata fain locul de joaca,au si tobogan gonflabil.Nici nu stiam de el,e deschis recent se pare.
In legatura cu serbarea de 8 martie a Dianei se tine normal, in 3 martie va fi.De 1 martie cate un martisor,iar de 8 martie am dat bani de luat cadouri ca la fiecare serbare,25 lei de copil.Nu stiu daca sa mai le iau si altceva separat,desi majoritatea merg si separat cu plasoacele pline si cu flori.Daca nu duc flori se ataca Diana,ca de ce nu ducem si noi flori ,asa ca sau un fir fiecaruia,sau un buchetel de ghiocei ...
CRISTINA am uitat de tine,bafta cu asigurarile! Si eu am lucrat o luna la vechiul ADAS dupa ce am terminat liceul,era in dec 1988 si doar unei singure persoane i-am facut contract,in rest doar umblam sa incasez de la cientii celui pe care l-am inlocuit.Dar persoana asta,o babutza colega de birou cu prietena mea,luna urmatoarea a castigat ceva premiu mare la tombola asigurarii respective,deci se pare ca-s cu noroc la asigurari ... pentru altii

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

haideti la cafea.

Ai mei copii mici sunt tusitori si mucosi. Matia a tusit toata noaptea in accese, a trebuit sa-l tin in brate sa nu vomite. Asa ca am mai mult de dimineata. Abia acum am ajuns la lucru.

Azi noapte am visat ca am nascut si ma plimbam cu caruciorul si cand ma aplec in carut cine credeti ca statea? Bogdi de Flavia cu tot cu ochelari.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIHA fain vis

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, nici eu nu m-am inscris la concurs, mie mi-a placut bulina roz.
Miha cred ca esti prea odihnita
Ildi fain doctorasul tau. Ioana are lectie deschisa la gradi de 8 martie.
Cred ca incep sa iau proportii... Nu stiu ce am in ultima vreme ca sunt tare rea de foame si disperata dupa dulciuri...
Cum a fost la locul de joaca ieri??
Noi am fost la o petrecere la Gemi, dar se vede ca sunt mai mari copiii, ca a fost disco cu DJ. S-a tinut in club. Anul asta deja s-a modificat de doua ori pe acolo.
Am auzit ca si la Ziridava este loc de joaca. Ati fost careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, esti mortala cu visul tau!
Sanatate piticilor!

Gabi, nu stiam ca este loc de joaca la Ziridava. Unde, la ultimul etaj?
Si eu am o pofta de mancare nebuna, in special de dulciuri. Se si vede pe mine.
Noi de 8 martie avem la scoala activitati cu mamicile.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Stiu ca nu am mai dat demult prin zona....si stiu ca ma iertati voi, ca niste prietene adevarate si intelegatoare ce sunteti...
Acum am intrat fiindca e o zi speciala, si am vrut sa va urez din suflet tuturor sa aveti o zi minunata si o primavara frumoasa , plina de soare, de zambet si de iubire....si sa fiti mereu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

1 Martie minunat!
Sa fiti mereu tinere si frumoase

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

O primavara minunata va doresc!
Ioana ma bucur ca dai un semn si aici.
Sa va spun ce martisor frumos mi-am oferit eu azi. Am tras o tranta pe gheata, de toata frumusetea, in timp ce vorbeam la telefon. Telefonul a zburat cat colo, s-a crapat displayul, de sunat suma, adica pot raspunde la el , dar nu vad cine ma suna, nici nu pot cauta in agenda... Asa ca daca ma sunati careva si nu raspund, mai insistati, ca nu vad cine m-a sunat.... Si nu e numa Nokia E72... Era prea fain pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Primavara urgenta va doresc!
Ioi Gabi, nasol! Da' tu esti nevatamata macar? Si eu am tras o tranta in curtea gradinitei zilele trecute. Ma fugarea Vlad cu un bulgar si m-am prostit cu el pana am picat prin alunecare pe palme si genunchi... S-a distrat Vlad!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si eu am cazut pe burta si de atunci sunt tot cu brau, ca ma doare de numai pot...ori mi-am fisurat o coasta, ori am facut vreo ruptura de muschi, cert e ca doar cu brau pot sta si nici cu ala nu imi e prea bine...Clau a tot zis sa merg sa-mi fac un film, dar ce sens are ca indiferent ce e, nu-mi fac nimic, tot la brau ajung...asa ca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput