Aradence DC - (159)
Raspunsuri - Pagina 12

flavia ramona spune:
Moni, asteptam si noi cu tine rezultatele.
Uita-ti ochelaristul. de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)

alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flavia ramona Uita-ti ochelaristul. ![]() ![]() Alaturi de Cristina (maria_rubi) |
Flavia, ii sta foarte bine, arata mai mare!

Alina

adablackcat spune:
Moni, ma bucur ca vii cu vesti bune, poate chiar face treaba buna vaccinul ala!
Flavia, ce dulce-i Bogdi cu ochelari!
Cristina, bafta multa cu noul tau job. Nu atiu prea multe despre ce si cum se castiga din asigurari, adica stiu ca dau ceva procent, nu?
Ce ziceti de vremea asta?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC

flavia ramona spune:
Neata,
Io-s in pat, dupa ce m-am chinuit sa scot masina din nameti si l-am dus pe B la gradi am venit acasa si m-am pus sub plapuma. Ma dor toate, maini, picioare, spate.
Alina, Ada, e sod cu ochelari, pare un copil cu cel putin 2 ani mai mare. Ii plac, mai vedem noi cand ii si poarta zilnic. +0,5 i-a iesit la amandoi ochii, deci ii poarta doaar la tv, calculator, desenat, etc.
Ada, ce sa zic de vremea asta, mie imi place cand e tot alb, mi-e groaza de cand se topeste si as vrea totusi soare si caldura, m-am cam saturat de frig. de

flavia ramona spune:
Fetelor, voi ati schimbat scaunele auto ale copiilor? Io m-am tot uitat pe net il ultima vreme si azi am comandat un scaun nou, pentru ca, desi incape inca in asta, e prea inalt pentru el. Am comandat www.nichiduta.ro/detalii-produs-43/scaun-masina-junior-maxi/386" target="_blank">acest scaun. de

maria_rubi spune:
Flavia, eu am schimbat scaunul Marei acum un an si e exact cum ti-ai comandat tu acum. Are si suporturi pt pahare, e tare practic. Tare scump e Bogdi, parca e alt copil :)
Moni, al naibii melanom, si-a gasit cu cine sa se puna....las ca-i arati tu!!!!!!! Te pup, stiu ca o sa fie bun rezultatul!
Multumesc pentru incurajari, din pacate eu nu mai pot fi asigurabila niciunde pana nu sunt cu analizele bune. Macar sa-i pot lumina si calauzi pe altii in sensul asta.
Mama Marei si a Dorei

adablackcat spune:
Eu vreau sa vina varaaaa...
Rugaminte: are cineva costum de veverita pentru Vlad? Au serbare de 8 martie, cred ca-i musai sa dau o fuga cu el pana Aradul Nou..
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC

gabitzica spune:
Moni, sper sa iasa bine rezultatul biopsiei.
Ada nu am costum de veverita.
Crisina succes cu asigurarile.

alinamoro spune:
Ada, nici eu n-am costum de veverita.
Tot vroiam sa te-ntreb...Vlad nu zice ca i dor de gradinita PP 14? Adelina s-a uitat la CD-ul de la serbare (in urma cu vreo 2 saptamani) si de-atunci tot imi spune ca ii este dor de "pietenele" ei si de gradinita ei.
Flavia, Ade are scaunul lui Dragos si lui i-am cumparat inaltator anul trecut.
Alina

ILDI25 spune:
Buna seara fetili
Diana r ma bucur ca ai dat un semn . Cand ai timp si dispozitia necesara ,poate ne detaliezi mai amanuntit care-i traiul prin tari straine. Cu siguranta ,cred eu ,ca nu-i usor sa te adaptezi unui nou stil de viata ,dar cu timpul te obisnuiesti. Bafta sa gasesti cat mai repede loc la gradi pt Vlad.
Flavia chipes "ochelaristul "tau .
Moni ma bucur ca-s ok rezultatele la toate bubele tale ,eu citesc dar oricum nu pricep mai nimic din diagnostice si toate cele ,dar important e sa fie bune .
Cristina bafta si tie cu asigurarile,si Pityu a cochetat o vreme cu de-astea dar el n-a avut prea mare succes . Sunt si eu in asentimentul tau ,in ceea ce priveste statul degeaba ,uneori pe bune ca te oboseste mai tare k si munca ,dar voi intra si eu odata in randul oamenilor harnici . Cand mi-o fii foame ,o sa merg la lucru ca s-a saturat si barbatu-mio sa ma tot hraneasca el .
Ada nici eu n-am costum de veverita.
o seara faina