Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)
Raspunsuri - Pagina 17
SabinaY. spune:
Zilele ce vin voi face o donatie paypal,am sa anunt.
Si,o veste mare,ieri in restaurantul prietenei mele,a strans intr-o singura seara,40 dolari pt Raisa.Imi venea sa sar in sus de bucurie.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
cristina_ana spune:
Buna dimineata!!
Monica, mesajul de la Umanitare este super!!!! Felicitari!
Sabina, ce ma bucur ca au inceput sa se stranga banuti la restaurant!
Fetelor, haideti sa intram toate sa scriem cate ceva la subiectul de la Umanitare. Sa zicem si acolo ce am facut pentru Raisa pana acum si ce avem de gand sa mai facem. Adica sa zicem si de afise, si de traducere, si de eforturile de obtinere a unui numar de telefon pentru donatii, de mailuri trimise la prieteni, etc. Chiar daca ne repetam. Si sa zica Katerina si ce suma s-a strans pana acum. Daca scriem cat mai multe, o sa vedeti ca si ceilalti care citesc se vor mobiliza si vor face cate ceva. Ar fi bine ca in fiecare zi sa spunem cateva cuvinte acolo, sa mentinem subiectul "fierbinte".
selen80 spune:
neatza
f frumos mesajul d la umanitare, Monica, multumim pt eforturi! de acum oare se pot pune si produse la bazar, sau mai trebuie sa asteptam ceva?
Vik, si eu sunt sigura ca nu e nimic cu piciorusul Isabelei, dar sa ne tii la curent cu ce a spus ortopedul
Sabyna, ce vesti bune!
o zi frumoasa!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
katteryna spune:
Buna dimineata! Dragele mele, aseara forumul a fost in revizie si am tot incercat sa va trimit un mesaj, la ora 12 noaptea am reusit sa il trimit iar acum nu mai apare Ma incapatanez sa il rescriu: "Fetelor eu nu am facut nimic care sa merite cuvintele voastre frumoase. Din contra, voi sunteti cele care faceti atatea pentru Raisa si implici pentru mine. Vreau sa va spun un singur lucru: De nimic sa nu va fie teama in viata! Pentru ca nimic nu este fara rost si nicio suferinta nu e fara alinare. Caci Domnul nu ingaduie sa suferim fara sa ne trimita milostivire. Si nici un om nu e fara El. Iar eu simt prezenta Lui in toate lucrurile bune care ni se intampla si in toti oamenii care ne ajuta!
Pupicei"
Sabina si eu am sarit in sus de bucurie! Foarte frumos gestul oamenilor si al prietenei tale. As vrea sa ii transmit multumirile noastre!
Monica ce ma bucur ca s-a aprobat subiectul la umanitare! Intru acum si eu. Nu ma deranjeaza nimic
RAISA MARIA
monica_dicut spune:
Cris, este o idee minunata. EU am scris deja ca s-a strans o suma frumoasa in doar cateva zile. Am incercat insa sa minimizez cumva eforturile noastre, adica sa nu le scot pe ele in prim plan ci cazul in sine.
Oricum, trebuie sa dam constant update-uri referitoare la caz, cat s-a strans, ce recuperari a facut cu banutii etc. Si chiar mi se pare foarte corect asa fata de cei cae doneaza. Prin asta multumim si aratam respect, zic eu.
EU as mai avea o propunere, daca sunteti de acord. Ma gandeam, ca dupa primul mesaj, acela cu povestea Raisei sa facem o lista cu donaatorii si cu persoanele care au o actiune proprie. CEva de genul: SAbyna a reusit prin actiunea "restaurantul" sa stranga x dolari, sau UKa a strans 100 de formulare 2%. Cumva sa punem la vedere si celelalte actiuni care se mai fac si ce am reusit sa strangem de acolo. Adica, noah, ma gandesc sa se vada ca luptam pe toate caile. Si asa este la vedere totul, adica sa nu ascundem cati bani strangem si pe alte cai.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Eu trebuie sa plec pe la 10. Mai revin pe la pranz apoi plec iar pana diseara. Sper sa se termine bambureala in care am fost zilele astea. Asa ca oricine doreste sa spuna/faca/updateze ceva la umanitare go ahead. NU e subiectul meu.
UIte ca acum mi-a trecut prin cap ca mai bine faceam subiectul cu userul comun pentru ca este actiunea tuturor. Doar ca trebuia o persoana care sa dea acea declaratie. Ah, de ce nu m-am gandit inainte??? Shoot me!
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
katteryna spune:
Monica, foarte frumos! Prin paypal s-au strans 94,68 EUR
O sa il trimit pe sotz sa verifice si cardul.
RAISA MARIA
cristina_ana spune:
Si eu sunt pe picior de plecare. Doar o rugaminte mai am la Uka si Selene. Va rog mult sa intrati la Umanitare sa spuneti despre eforturile voastre de obtinere a unui numar de telefon. Si sa redati si acolo raspunsul de la Orange si promisiunile de la Vodafone. Poate sunt fete care au relatii pe acolo si ar putea-o ajuta pe Kateryna. O sa intru si eu sa scriu putin mai tarziu, cand ma intorc acasa.
diamar78 spune:
Buna dimi!
Katteryna, eu am vazut aseara mesajul frumos pe care l-ai scris. Cum mai e Raisa cu raceala?
Monica, multumim de ajutor. Referitor la ideea cu lista donatorilor, eu zic ca o sa fie foarte multi si poate sunt persoane care doresc sa fie anonime. Vezi ca lipseste un "r" la titlu.
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Cris, este o idee minunata. EU am scris deja ca s-a strans o suma frumoasa in doar cateva zile. Am incercat insa sa minimizez cumva eforturile noastre, adica sa nu le scot pe ele in prim plan ci cazul in sine. Oricum, trebuie sa dam constant update-uri referitoare la caz, cat s-a strans, ce recuperari a facut cu banutii etc. Si chiar mi se pare foarte corect asa fata de cei cae doneaza. Prin asta multumim si aratam respect, zic eu. EU as mai avea o propunere, daca sunteti de acord. Ma gandeam, ca dupa primul mesaj, acela cu povestea Raisei sa facem o lista cu donaatorii si cu persoanele care au o actiune proprie. CEva de genul: SAbyna a reusit prin actiunea "restaurantul" sa stranga x dolari, sau UKa a strans 100 de formulare 2%. Cumva sa punem la vedere si celelalte actiuni care se mai fac si ce am reusit sa strangem de acolo. Adica, noah, ma gandesc sa se vada ca luptam pe toate caile. Si asa este la vedere totul, adica sa nu ascundem cati bani strangem si pe alte cai. Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Da,este o idee f buna.Trebuie scris undeva cine a donat,ce suma,suma totala din contul bancar,din contul pay-pal si alte actiuni si uploadat periodic.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla