Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)
Raspunsuri - Pagina 16
katteryna spune:
Credeti ca persoanelor care doneaza prin paypal le displace sa apara pe blog, undeva? Nu stiu cum e mai bine...
RAISA MARIA
diamar78 spune:
Salutare!
Sanatate Nataliei si Raisei care am inteles ca sunt racite si Isabelei. Chiar asa de evidenta e schiopatura?
Uka, ma bucur ca ai facut afisul. Parca ar mai trebui scris ceva, o poveste scurta cu varsta Raisei si trecut diagnosticul in poveste. In rest arata tare bine.
Toata admiratia pt cele care s-au ocupat de blog.
crocodana spune:
uka , e super afisul tau!poate merge la titlu aceeasi culoare de la cont, e in ton cu ochii dulci ai raisei!?? in putinul meu timp liber ma stradui sa ma perfectionez in scrapbooking, sunt asa cool tutorialele si am atatea planuri legate de asta dar extrem de putin timp...
katteryna sa scapati repede de raceala ca trebuie sa fiti in mare forma pentru interventie!
vik sper sa fie bine isa ta, poate s-a lovit relativ usor si nu ati remarcat! nu te gandi la rele pls!
ama mea doarme de 3 ore ceea ce e rar la noi insa a si inceput sa mearga foarte mult cu mine de mana afara, am stat si mai mult azi!daca descoper un pattern am de gand sa-l aplic pentru ca-s cam franta!
salutari lutonienilor, rezidenti sau musafiri!ii pupam cu drag!
katteryna spune:
Vik alunga gandurile negre! Sigur nu e nimic grav!Pupam piciorusele Isabelei!
Croco! buna mami de Amilici somnoros!
RAISA MARIA
vik-cj spune:
Fetelor va multumesc...sper sa fie bine Isabela.
Kateryna..chapeau ...la cate ai pe cap mai ai timp sa ne si incurajezi. O sa scriu si aici ce am postat azi pe blog:
"Cititi mesajele Ecaterinei, mama Raisei si minunati-va ce suflet mare are si cata credinta poseda aceasta femeie. Cred ca poate muta muntii din loc cu credinta ei..."
Esti un exemplu pentru mine. Multumesc !
Isabela Maria
diana_n spune:
Le-am trimis un mesaj si mamicilor de la subiectul "America", poate vine si de acolo un mic ajutor.
diana_n spune:
Am scris si la Piticodromul de Sept - Oct 2005 al lui Peter. Ma gandesc ca nu toata lumea da o raita pe la Umanitare, dar citeste mai des forumul copilului.
monica_dicut spune:
Neatza, poftiti la
AM pus ieri cazul la "umanitare" in urma mailului primit de la Admin in care primisem acceptul, insa apoi am intrat sa fac ceva modificari si cand i-am dat trimitere mi- a dat eroare spunandu-mi ca "acest subiect nu se afla in baza de date a forumului". Cand m-am uitat pe pagina principala disparuse. NU stiu ce s-a intamplat, ma gandesc ca poate l-a vazut un moderator care nu stia despre ce este vorba si l-a sters. Am scris un mail din nou catre Admin si am pus din nou cazul acum de dimineata. Momentan eu il vad ca ne-moderat, sper sa fie ok.
katteryna, am pus datele tale de contact pe prima pagina, am vazut ca asa au facut la toate cazurile, sper ca nu te deanjeaza. Daca este ceva ce nu iti place, scoatem, nu e problema.
SAnatate multa trandafiasului, sa treaca usor raceala
Doamne ajuta!
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Hai ca intre timp ne-au moderat si e ok
Raisa la umanitare
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Hai ca intre timp ne-au moderat si e ok Raisa la umanitare Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Foarte frumos!
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla