Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Buna dimineata! Dragele mele, aseara forumul a fost in revizie si am tot incercat sa va trimit un mesaj, la ora 12 noaptea am reusit sa il trimit iar acum nu mai apare Ma incapatanez sa il rescriu: "Fetelor eu nu am facut nimic care sa merite cuvintele voastre frumoase. Din contra, voi sunteti cele care faceti atatea pentru Raisa si implici pentru mine. Vreau sa va spun un singur lucru: De nimic sa nu va fie teama in viata! Pentru ca nimic nu este fara rost si nicio suferinta nu e fara alinare. Caci Domnul nu ingaduie sa suferim fara sa ne trimita milostivire. Si nici un om nu e fara El. Iar eu simt prezenta Lui in toate lucrurile bune care ni se intampla si in toti oamenii care ne ajuta!
Pupicei"

iar m=-ai facut sa plang. Katteryna, mami...de unde ai atata putere?

fetelor eu am facut traducerea. am trimis la Uka acum sa o puna repede pe site. sa nu mai pierdem timpul. va rog eu uitati-va peste ea si daca considerati ca ceva merge rescris altfel...please make changes. sunt de 10 ani aici, dar stau acasa de un an jumate...m-am cam ruginit cu engleza.

monica mi-a placut mult mesajul de la umanitare. mult de tot. va pup. revin sper mai pe seara. ma duc sa-i spun si eu buna dimineata lui AIdan ca m-am trezit mai repede decat el si am intrat la "birou".

Manga & Aidan love

www.bebestepz.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Pe card sunt 11,448 lei!!!!!!!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:

Monica, foarte frumos! Prin paypal s-au strans 94,68 EUR
O sa il trimit pe sotz sa verifice si cardul.

RAISA MARIA

Buna dimineata!

Multumim pt frumoasa poveste postata la umanitare,Monica!
Eu cred ca ar trebui sa ne cam mutam acolo ca sa mentinum subiectul fierbinte.
Katy merge sa afli soldul contului si telefonic.
Sabyna felicitari pt succesul "actiunii restaurantul"!
Duminica ma intalnesc cu colegii din liceu si m-au rugat sa vin cu formulare.De parca as fi ratat ocazia.

Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai

Mergi la inceput

Maria, Uka, noi avem o parte din documentele medicale traduse in engleza. Daca sunt necesare, vi le trimit

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Maria, Uka, noi avem o parte din documentele medicale traduse in engleza. Daca sunt necesare, vi le trimit

RAISA MARIA

Neata!

Pune-le in mail, te rog
Raluk se ocupa de varianta in engleza si poate ataseaza si documentele astea.

Eu sunt mai absenta, am musafiri multi si dragi si scumpi , dar incerc, printre picaturi, sa fac una-alta.
Am tinut cont de ce ati spus legat de afis, merci de sugestii, l-am refacut partial.
O sa-l atasam cumva si pe blog, poate il afiseaza cineva pe undeva.
Pup iuliei, ce mai faceti voi?
vik, cum mai e isa?

Mai aveam ceva de zis..nu-mi amintesc acum, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monis geniala ideea ta cu o pagina cu situatia financiara! . Am tot facut-o.

In legatura cu trecerea numelor oamenilor ce doneaza, nu stiu cum sa facem. La carucior vedeti ca am zis sa nu facem asta pentru ca s-ar rusina cei care trimit doar o suma mica si poate nu ar mai trimite-o asa. Eventual sa intrebam fetele cu vechime la umanitare? Cum au vazut ele ca e mai bine?

Si sunt de acord ca trebuie sa scriem acolo la subiect cat de mult, sa fie activ.

Moni minunat textul de la inceputul subiectului

Mergi la inceput

Am trimis mail cu documentele in engleza atasate si o scrisoare medicala de la Clinica de oxigenare hiperbara!
Pups!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Aaaa! Si soatza mea ma roaga sa va transmit ca vrea sa va scoata pe toate la cofetarie!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Aaaa! Si soatza mea ma roaga sa va transmit ca vrea sa va scoata pe toate la cofetarie!

RAISA MARIA

eu nu am donat inca, o voi face la salariu' lu' sotu' dar nu refuz o amandina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, mi-a venit o idee. Stiu ca sotia lui Razvan de la Neatza cu Razvan si Dani era membra a forumului DC. Dar nu imi amintesc numele exact de utilizator. Era ceva cu Diana. Stiti voi mai multe? Ca ma gandeam sa o rugam pe ea sa ne faca "intrarea" cu un anunt in emisiunea sotului. Probabil ca sansele sunt mici, dar merita incercat. Stiu ce ei sunt foarte sensibili cand vine vorba de copilasi bolnavi. Daca nu stiti voi cine este, as intreba-o pe Mamagiuliei, care e moderator.

Mergi la inceput