Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)
Raspunsuri - Pagina 11
Dana15 spune:
incredibil. pur si simplu incredibil! ma umflu de plans...de fericire, de speranta...chiar asa multi banuti s-au strans?
Katteryna te imbratisez, mamica puternica! sunteti in gandurile si in rugaciunile noastre! imposibil sa nu fie bine!
monique02 spune:
Katteryna ma bucur in suflet ca a inceput sa functioneze. E super.
Moni Iulia cu donatul din impozitul pe profit treaba este ca poti dona 20% din imp pe profit dar nu mai mult de 3 la mie din cifra de afaceri. Mai nasol, esta ca declaratiile respective trebuiau depuse pana pe 31 decembrie, deci ramane pt sfarsitul anului, important e sa nu uitam pt ca Raisa va avea nevoie in continuare de ajutor.
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Katteryna ma bucur in suflet ca a inceput sa functioneze. E super. Moni Iulia cu donatul din impozitul pe profit treaba este ca poti dona 20% din imp pe profit dar nu mai mult de 3 la mie din cifra de afaceri. Mai nasol, esta ca declaratiile respective trebuiau depuse pana pe 31 decembrie, deci ramane pt sfarsitul anului, important e sa nu uitam pt ca Raisa va avea nevoie in continuare de ajutor. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Deci, asta ramane planul B pt ca eu sunt convinsa ca se vor strange toti banutii anul asta.
Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
mary_07 spune:
citat din mesajul lui katteryna Fetelor, ce ati facut pentru noi in astea 2 zile este de nedescris... Ma rog ca Dumnezeu sa va rasplateasca pe voi si pe toti oamenii care fara sa ne cunoasca s-au intors cateva clipe cu gandul catre Divinitate si au rostit o rugaciune pentru Raisa, sau care, in vremurile astea grele, au scos un banut din buzunar si l-au donat pentru Raisa...Am gasit in seara asta pe card o suma imensa pentru noi si care nu credeam ca o vom strange, practic in ...2 zile! Este vorba de 103 milioane! Am crezut ca nu citesc bine, ca sunt 10...mi s-au taiat genunchii! RAISA MARIA |
...ma bucur din suflet,nu am cuvinte..
Doamne ajuta!
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 14+
Trandafirasul are nevoie de noi!
SabinaY. spune:
citat din mesajul lui katteryna Selen sper sa fi trecut necazurile date de maseluta! Pupam si noi! Diamar cu medicii nostri este iarasi o poveste lunga...Un singur medic ne incurajeaza in tot ceea ce facem si anume pediatra noastra. In rest, se uita toti crucis la noi cand le spunem ce avem de gand sa facem. Unii nu au auzit nici de beneficiile terapiei cu oxigen de la Clinica Hiperbara si ne-au ras in nas ca aruncam banii pe fereastra. In luna luna aprilie anul trecut am facut primul test de vedere, potentiale evocat vizuale, iar Raisa nu vedea deloc. In noiembrie am facut al doilea test si a reiesit ca vede bine cu ochiul drept, iar la stangul pe jumatate. Iar medicul neurolog care a ras de noi si-a facut cruce si a zis ca n-a mai vazut asa ceva. De aceea prefer sa nu ma incred in tot ce spun medicii ci sa ii ascult si sa procedez asa cum cred eu ca e mai bine pentru Raisa. Doar medicul de recuperare de la Centrul Robanescu stie ca avem de gand sa facem transplantul si asteapta sa vada ce rezultate sunt ca sa stie daca il recomanda si altor parinti! RAISA MARIA Offf ce ne-oameni!Mor de ciuda! |
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
citat din mesajul lui katteryna Fetelor, ce ati facut pentru noi in astea 2 zile este de nedescris... Ma rog ca Dumnezeu sa va rasplateasca pe voi si pe toti oamenii care fara sa ne cunoasca s-au intors cateva clipe cu gandul catre Divinitate si au rostit o rugaciune pentru Raisa, sau care, in vremurile astea grele, au scos un banut din buzunar si l-au donat pentru Raisa...Am gasit in seara asta pe card o suma imensa pentru noi si care nu credeam ca o vom strange, practic in ...2 zile! Este vorba de 103 milioane! Am crezut ca nu citesc bine, ca sunt 10...mi s-au taiat genunchii! RAISA MARIA |
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Am citit acum ce ati scris ultimele zile si pot sa va spun ca e minunat ce faceti pentr Raisa.
Incerc si eu sa ajut cat pot asa ca am trimis mai departe o scurta descriere si linkul la blog la persoane la care m-am gandit ca ar putea fi de ajutor si o sa trimit si niste banuti in cel mai scurt timp.
Noi suntem bine, in mutari si renovari si sper sa mai revin cat de curand.
Pupici si somn usor
Mami si Maria in asteptarea primaverii
SabinaY. spune:
N-am mai citit topicul cu atata dorinta si cu inima deschisa de foarte multa vreme.
Ma bucur tare mult ca pot ajuta cu putin.
Am trimit ieri mailuri peste mailuri.Am primit cateva raspunsuri pozitive ceea ce ma bucura f mult,oameni care sunt dispusi sa faca o donatie,m-am lovit insa si de multe ignorari,de la cine nu ma asteptam...e trist.
Oricum,am mobilizat fetele din Jp si le-am rugat sa doneze.
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
SabinaY. spune:
Inca ceva,inca n-am facut o donatie via paypal pentru Raisa,dar pana acum nu am mai facut intr-un astfel de cont.Merge prin cont de e-mail?Uka stii ceva?
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla