Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)
Raspunsuri - Pagina 10
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Uka formularele trebuie sa ajunga la Administratia Financiara de unde apartine fiecare, ce sa fac cu ele daca ma ofer sa le adun? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Da Doamne sa fim sanatoase! www.pentru-raisa.blogspot.com/" target="_blank">Sa o ajutam pe RAISA! |
Le sortam pe sectoare si le depunem.Te ajut si eu.
Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui raluk16 Fetelor, eu am lacrimat la postarea de pe blogul Danei, m-am emotionat la cea a Nelei, iar acum mi-a placut mult mult cea a Lilianei. Ce ziceti sa le punem undeva laolalta acolo pe blogul Raisei? Sub forma de linkuri, sa se vada undeva cum e raspandit mesajul. Si daca gasiti si pe alte bloguri, sa le punem pe toate. Ce ziceti? Stiu ca a scris si Cecilia frumos, si Maria. Si o tipa care a preluat de pe blogul meu. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra." Sa o ajutam pe Raisa! |
Cu siguranta trebuiesc puse pe blog.Eu m-am umflat de plans la asta
Sa o ajutam pe RAISA!!!
selen80 spune:
mai, dar eu nu am toate adresele de blog [:q] si parca al Danei si al Nelei sunt restrictionate, trebuie invitatie....as vrea si eu acces la ele, pe PM daca se poate, pls......si celelalte linkuri le iau eu de pe blog, daca le publicati....multam!
si Raluk, nu fi modesta, ca si al tau este extraordinar, cu ce cuvinte frumoase (dar adevarate) o descrii pe Katteryna!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
selen80 spune:
hm, se pare ca pot intra pana la urma la Dana si Nela, ma pun pe citit....
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Le sortam pe sectoare si le depunem.Te ajut si eu. Sa o ajutam pe RAISA!!! Mamica iubitoare de Tudor Mihai |
Aaaaa, ok, am inteles, le strangem noi si le depunem...eu ma bag, in functie de zona, cred ca ne putem mobiliza.
katteryna spune:
Fetelor, ce ati facut pentru noi in astea 2 zile este de nedescris... Ma rog ca Dumnezeu sa va rasplateasca pe voi si pe toti oamenii care fara sa ne cunoasca s-au intors cateva clipe cu gandul catre Divinitate si au rostit o rugaciune pentru Raisa, sau care, in vremurile astea grele, au scos un banut din buzunar si l-au donat pentru Raisa...Am gasit in seara asta pe card o suma imensa pentru noi si care nu credeam ca o vom strange, practic in ...2 zile! Este vorba de 103 milioane! Am crezut ca nu citesc bine, ca sunt 10...mi s-au taiat genunchii!
RAISA MARIA
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui alex25 Doamne ajuta! ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Da Doamne sa fim sanatoase! www.pentru-raisa.blogspot.com/" target="_blank">Sa o ajutam pe RAISA! |
Sa o ajutam pe RAISA!!!