Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_ana spune:
Uka, pe unde stau prietenele? Eu vreau sa ma intalnesc cu ele, dar am o problema, ca nu stiu sa ajung prin orice parte de Bucuresti. Zi-mi asa, cu aproximatie, si iti zic daca ma descurc sa ajung sau nu,
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Uka, pe unde stau prietenele? Eu vreau sa ma intalnesc cu ele, dar am o problema, ca nu stiu sa ajung prin orice parte de Bucuresti. Zi-mi asa, cu aproximatie, si iti zic daca ma descurc sa ajung sau nu, Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) Sa o ajutam pe RAISA!!! POZE POZE NOI |
Una din ele sta la piata Kogalniceanu, cealalta in Otopeni, dar le pot pune in legatura cu tine sa va intalniti intr-un mall sau parc.
Oricum, va mai dura cred pana se strang toate. Amandoua lucreaza la companii mari.
Merci, tinem legatura
cristina_ana spune:
Ok, anunta-ma cand ma pot intalni cu ele si vad cum fac, eventual il pun pe sot sa o faca.
selen80 spune:
am gasit si pt persoane juridice cum se procedeaza, dar trebuia facuta sponsorizare anul trecut si dedusa anul acesta din impozitul de plata...ca ma intrebase si mama pt firma lor, dar se pare ca e prea tarziu pt impozitul de pe anul trecut..
Uka, correct me if i'm wrong, pls..
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
selen80 spune:
formularele pot fi trimise si prin posta la adimn financiars, cu confirmare de primire...pt cei interesati
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
alex25 spune:
Uka formularele trebuie sa ajunga la Administratia Financiara de unde apartine fiecare, ce sa fac cu ele daca ma ofer sa le adun?
vik-cj spune:
fete dragi!
Blogul arata super...bravo fetelor Uka, Raluk, Alex sunteti de milioane..
Deci..daca avem cont de donatii si paypal...pot da drumul la mesaj pe all univ? Ca sta omul de la tehnic si ma intreaba ce sa faca? Banuiesc ca da...
Si la Cluj se pot trimite formularele prin posta, eu am facut lucrul acesta anul trecut si acum 2 ani pentru o alta organizatie.
Despre medici...numai de bine.. ca am unul in casa. Dar acum serios vorbind...e mare lucru sa gasesti un medic competent si mai ales deschis la minte...nu unul care iti da impresia ca le stie pe toate dar de fapt e un ignorant blazat.
Kateryna ...e bine ca iti folosesti instinctul decat sfaturile binevoitoare...mai trebuie sa ascultam din cind in cand si de al 6 lea simt. Vad ca sunteti pe drumul cel bun...sper sa dea Domnul sa strangeti suma anul asta si sa fie ok procedura.
Eu sunt cam suparata azi...Isabela are o vanataie urata si o taietura pe fata din parculet...trece...dar arata ciudat si mi-e ciuda pe mine cind se intimpla lucruri din astea.
Selen pentru Ebru.
Isabela Maria
raluk16 spune:
Fetelor, blogul arata minunat si mesajul e pus fain acolo.
Uka eu tin minte ca parca a zis Katteryna ca ei nu au acces direct la acei bani, ar fi banii asociatiei.
Am vorbit azi cu mama unei foste colege de servici, care voia sa stie cum sa procedeze cu formularul, ca ii punea pe toti de la firma ei sa il semneze! Asa ca informatia se duce mai departe!
raluk16 spune:
Fetelor, eu am lacrimat la postarea de pe blogul Danei, m-am emotionat la cea a Nelei, iar acum mi-a placut mult mult cea a Lilianei. Ce ziceti sa le punem undeva laolalta acolo pe blogul Raisei? Sub forma de linkuri, sa se vada undeva cum e raspandit mesajul. Si daca gasiti si pe alte bloguri, sa le punem pe toate. Ce ziceti? Stiu ca a scris si Cecilia frumos, si Maria. Si o tipa care a preluat de pe blogul meu.