Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Buna!

Sabyna, ai facut ceva cu afisul respectiv? M-ar intersa si pe mine sa mai arat in stanga si in dreapta ca nu toti au email. Te-as fi ajutat la concepere dar nu am talent la scris.

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13)

Il fac in lb japoneza.Deja am compus jumatate.Si il distribui in cateva locuri.
Ma gandeam sa fac si un banner cu blogul Raisei si in felul acesta sa se poata pune pe bloguri cu usurinta,accesa mai usor.
Cred ca am citit pe FB,spunea cineva ca a trimis la diferite ziare un articol.M-ar interesa acest articol,il dau la tradus si vreau sa il trimit si eu pe adresa unor ziare,nu se stie de unde sare o mana in ajutor.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Doamne ce emotionant! Cat ma bucur! Deci mai exista atatia oameni cu suflet bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Inca ceva,inca n-am facut o donatie via paypal pentru Raisa,dar pana acum nu am mai facut intr-un astfel de cont.Merge prin cont de e-mail?Uka stii ceva?

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Si eu o intrebam asta, si mi-a raspuns:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna
Uka am creat cont pe paypal.com si am folosit adresa mea de mail. Am intrebat la banca si au spus ca asa trebuie sa procedez. Daca stii tu mai multe, te rog sa imi spui

concluzia mea ar fi ca de fapt adresa de mail trebuie trecuta ca si cont de paypal, nu?
sunt cam varza, recunosc!

Mergi la inceput

Sabina poate ar fi fain daca am avea timp sa traducem in engleza povestea Raisei si sa o punem intr-un tab separat pe blog, sa poata fi citita si de nevorbitorii de limba romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ladies,

,

am citit tot si imi dau seama ca m-am inselat in privinta voastra, mult foarte mult...cu ceva timp in urma ii spuneam katterynei ca sunt absolut convinsa ca daca are nevoie de ceva mamicile de dovlecei o vor ajuta cu suflet si cu mult drag...insa nu imi imaginam asa ceva, ati fost fantastice, cu blogul, cu fb, cu tot si toate astea cu viteza luminii!

uka, puteam sa jur ca poza de pe blog care e superba iti apartine!

liliacule da, raisa e fata noastra, a tuturor si va invinge!m-au emotionat tare cuvintele tale!

nela, asa m-am gandit tot timpul...it could have been me...eu aveam programata nasterea indusa luni iar katterynei ii faceam galerie de joi si imi aduc aminte perfect mesajele ei pentru ca eram in aceleasi emotii....primul impuls cand am intalnit-o a fost sa o intreb de ce nu-i cere socoteala medicului....dar e cea mai puternica si mai increzatoare mamica din lume si am inteles de ce nu priveste decat inainte! pentru ca va reusi!

ioanna mesajul sotului tau este atat de frumos si de puternic!

tuturor o ! sunteti minunate si ma bucur sa va cunosc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

Inca ceva,inca n-am facut o donatie via paypal pentru Raisa,dar pana acum nu am mai facut intr-un astfel de cont.Merge prin cont de e-mail?Uka stii ceva?

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Si eu o intrebam asta, si mi-a raspuns:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna
Uka am creat cont pe paypal.com si am folosit adresa mea de mail. Am intrebat la banca si au spus ca asa trebuie sa procedez. Daca stii tu mai multe, te rog sa imi spui

concluzia mea ar fi ca de fapt adresa de mail trebuie trecuta ca si cont de paypal, nu?
sunt cam varza, recunosc!

Doamne, ajuta-ne sa o ajutam pe Raisa

Aha,si eu tot asa cred.Adresa de mail trebuie scrisa.Trebuie insa sa stiu sigur,sunt cateva persoane care asteapta sa le dau contul paypal.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Sabina poate ar fi fain daca am avea timp sa traducem in engleza povestea Raisei si sa o punem intr-un tab separat pe blog, sa poata fi citita si de nevorbitorii de limba romana.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Sa o ajutam pe Raisa!

Da,asta este o idee excelenta.Eu nu sunt in stare sa traduc la nivelul asta,doar asa ...de balta.Dar ar fi super daca cineva ar traduce.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Selen, multumesc.

Fetelor, e tarziu acum, merg la culcare. Maine eventual sa ne uitam ce intreaba Adina pe FB, sa facem un buton de paypal pe blog.

Si sa ne gandim daca traducem toata povestea in engleza. Uite, o fosta colega de facultate care e acum in SUA mi-a spus ca va incerca sa trimita banuti prin paypal, poate daca am avea povestea in engleza ar putea sa o trimita la mai multa lume. Acuma sper doar sa mearga paypal-ul acela, ca vad din randurile voastre ca nu e asa sigur.

Si ma mai gandeam sa-mi pun si la mine pe blog cum a facut Sabina, poza permanenta cu buton de mers la Raisa pe blog, in coloana din dreapta a blogului. Sa fie vizibila si accesibila rapid.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Sa o ajutam pe Raisa!

Da,asta este o idee excelenta.Eu nu sunt in stare sa traduc la nivelul asta,doar asa ...de balta.Dar ar fi super daca cineva ar traduce.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Ideea asta a avut-o azi dimineata Epi, mi s-a parut foarte buna si am dat deja mail unei cliente traducator, si sper sa ne ajute cat mai repede.
Imi bat capul cu Add Paypal Donate Button to Blogger ... greu domne

hmm, ar trebui sa intre katteryna aici, sunt descrisi pasii pentru a adauga butonul de Donate .. e cam complicat, adevarat.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Va pup fetelor,eu am plasat fetele la gradi.Ma duc si eu spre munca.
De maine am trei zile libere si sper sa pot face mai multe din ce mi-am propus.

O noapte linistita.
Pup trandafirasul!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput