Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bulina_mica Neatza burtici! Am intrat sa va anunt data cezarienei: a ramas pe 17, sa ma treaca si pe mine cineva pe listutza... Ieri am fost la eco, era cam micutz, doar 3100, a crescut doar 200 de 2 saptamani... ![]() In rest, n-am prea putut sa dorm azi noapte, ca simt deja ca a aparut stresul... si acum sunt zombie. Gravidutza fericita 37+ cu ![]() AMR 7 ZILE!!!!!!! |
bulina felicitari pt programarea la nastere!!
de ce plangi burtik???cum sa fie micut?? pai cat ai vrea sa aibe 4 kg?? e normala greutatea pe care o are. si bebe meu a pus tot cate 100gr/sapt in ultimele 2 sapt.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!
dorinut@ spune:
bb_Yasmy ce bine ca au disparut contractiile si esti ca nou. Incearca sa te menajezi mai mult si tu, stai mai mult in pat 
koko ce bine arata capucinoooo 

bulina gata esti in lista cu programari 
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
rhynna spune:
Koko_1 tu vrei sa ma omori cu cafeaua aia???
.Doamne cum arata...azi cred ca voi gresi si imi fac o cafea...dar nu asa buna si frumoasa ca asta a ta..

BB_Yasmi nu vrei sa facem schimb de contractii?
.Eu iti dau lipsa totala de contractii si tu mi le dai pe ale tale.
Eu ma rog la o contractie ...ceva cat de cat acolo...Azi noapte parca simteam un junghi in spate dar slab tare..De dorinta contractiilor cred ca mi se si nazare.
In 40 cu
Sophie Elena
AMR NU STIU CATE ZILEEE!!!

bb_yasmi spune:
dorinuta....au incetat ele....dar acum sun cu morcovu'n....(beep) ca imi dau seama ca ma poate lua oricand....
macar sa prind ziua de vineri sa am 38 incheiate!!
AMR:
maxim 10 zile !!!!
bulina_mica spune:
Dorinutz mersi 
BB-yasmi eu stiam ca trebe sa creasca 200 grame/saptamana, de aia ma disperam. Sotzu o zis sa bag vitamine si mancare sa-l ingrasam acum la sfarsit, sa fie macar 3500 ![]()
Gravidutza fericita 37+ cu 
AMR 7 ZILE!!!!!!!
lalely07 spune:
Neata si de la noi..
Si noi raportam insomnii...m-am trezit la 6 dimineata...Nu stiu ce este cu mine;cand dorm de numai pot cand nu pot dormi...Cine mai stie..
Fetele din Pitesti:nu am nici o problema cu ora..cand stabiliti da-ti un mesaj pe forum si vin si eu...
Astazi vreau sa ies la o plimbarica..sa vad daca imi iese caci acum daca m--am tot trezit toata noaptea sunt zombi...
29+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui rhynna BB_Yasmi nu vrei sa facem schimb de contractii? ![]() In 40 cu Sophie Elena AMR NU STIU CATE ZILEEE!!! ![]() ![]() ![]() |
nu multumesc!!

si eu vreau sa nasc..dar de vineri in colo cand o fi.
offf ca asa nasoale si grele au fost cele de aseara....ca am mir ca s au oprit si nu am nascut...

azi tre sa merg sa imi iau biletul de trimitere, sa fiu pe deplin linistita si sa imi fac manichiura

AMR:
maxim 10 zile !!!!
lalely07 spune:
Lavi stai cumintica acolo si poate nu mai ai contractii...
De ce vrei sa ai 38 de saptamani implinite??Este ok si la 37 de saptamani nu???Ca eu intelesesem ca doar pana in 37s este prematur...te rog sa ma corectezi daca gresesc!
29+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bulina_mica spune:
BB-yasmi imi pare rau ca te supara contractiile, pupici sa treaca 
Si asteapta-ti randul la nastere ca suntem aliniate acolo pe listuta![]()
Gravidutza fericita 37+ cu 
AMR 7 ZILE!!!!!!!
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui bulina_mica BB-yasmi eu stiam ca trebe sa creasca 200 grame/saptamana, de aia ma disperam. Sotzu o zis sa bag vitamine si mancare sa-l ingrasam acum la sfarsit, sa fie macar 3500 Gravidutza fericita 37+ cu ![]() AMR 7 ZILE!!!!!!! |
bulina daca ar fi asa simplu....cu mancatul si bagatul vitaminei s ar naste numai copii obezi
nu este o regula cu cat trebuie sa creasca bebei in burtica, fiecare are ritmul lui. si eu am astept maine sa imi spuna ca are 3 kg +/-...daca mai spune dr...daca nu nici nu mai vreau sa stiu...
AMR:
maxim 10 zile !!!!