Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

dorinuta....au incetat ele....dar acum sun cu morcovu'n....(beep) ca imi dau seama ca ma poate lua oricand....
macar sa prind ziua de vineri sa am 38 incheiate!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 10 zile !!!!

Te cred ca esti, azi vb cu mami tau sa duca buburuza la gradi si sa aiba grija de ea, sa stai tu mai mult odihnita. Eu mereu ii spuneam sotului ca daca ajung la 36 de s ma linistesc ca nu mai e prematur si pot naste oricand. Dar cand m-au luat intr-o seara contractii eram asa panicata ca e devreme, la care el: 'pai n-ai zis ca daca ai 36 nu mai e niciun pericol?'..ei baiete nu e chiar asa, orice zi in plus pe care o petrec ei in burtica echivaleaza cu o saptamana afara...asa ca sa stea pana aproape de termen cel mai bine.

Oricum tu azi parca mergi la eoc si iti zice cum e colul. Poate e inchis si mai sta bebitu la caldurica.

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely asa am eu un fix, sa aibe 38 implinite. e mai bine. tu cum esti cu constipatia??

bulina...eu SIGUR NU ajung pana pe data de 19....la 39+1-2 zile.....sa vedem ce mai spune maine dr la controlul manual....

dorinut, pai mami meu asta face zilnic...:)) ea se ocupa mai mult de buburuza...dupa gradi. nici nu pot sta atat locului ca ma plicti....dar oricum daca e sa vina atunci sa vina!! maine am programarea la dr.

vaiiiii cu ce chef de trancanit m-am trezt.....(ai vazut miki :))

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 10 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Cum ati dormit ? Eu in sfarsit am dormit f bine dupa multa vreme ! NUmai ca am fost nevoita sa ma trezesc sa-l pregatesc pe Tudor pt gradi, ca altfel as mai fi dormit!
Ma inscriu si eu la o cafea !

sorina
mami de Tudor 4 ani , un ingeras ian 2010 (16 sapt), si acum 32+

Mergi la inceput

In sfarsit a iesit soarel si la Cluj! Dupa multe zile cu ceata1 Azi sper sa reusesc o plimbareala !

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

pisuc ma bucur ca bebe grasunel este bine

catank este normal sa te simti asa, mai ales ca stai mai mult acasa acum. corpul se relaxeaza si cum faci ceva mai mult cum simti. eu zic sa te odihnesti si sa nu te mai chinui sa faci una alta. sau faci cu pauze.

anaxena ma bucur ca bebe este bine, chiar daca nu ti-a dat prea multe detalii, important este ca ti-a zis ca este totul bine. o sa-ti dea supliment de fier si tie.

picky, azaz ce faceti? nu prea ati mai scris.

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Fetelor, o cafelutza mica , eventual cu putin lapte, nu strica nimanui. Eu beau o ceasca in fiecare zi ca de nu sunt zombi rau toata ziua; si in timpul primei sarcini am baut.

Bb_yasmi, bine ca au trecut contractiile, stai cumintica in pat.
Bulina, greutatea e buna...oricum fiecare ecograf are o marja de eroare; eu la prima sarcina am fost monitorizata de un medic f bun de aici si cu 2 saptamani inainte de nastere mi-a spus ca e mic copilul...adik vreo 2700 gr...cand colo a avut 3700, doar n-a pus in acest interval 1 kg!

Hai sa va arat cu ce ma indeletnicesc eu in ultima vreme, sa mai zboare timpul... aici

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neata si de la mine....raportez o noapte cu 3 ore dormite si nici alea legat....poate recuperez astazi, momentan sunt la ”capitolul” lapte cu Nesquik.

Strumpitz, eu astept nerabdatoare pozele ...Cum a fost ieri la shooping???

Andreea, cum te mai simti??? Eu iti recomand sa faci cateva miscari de rotatie, fata spate, apasare, presare pt incheietura mainii.....asta zilnic (daca este posibil de 2 ori pe zi cate 7-10 min maxim)

Yasmi, Dorinutza, Bulina, Irinuca,Ryynna, Lalely....

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy, koko!!! Neata!!!

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

koko_1 superideea de martisoare crosetate (fluturasii).Sunt greu de realizat?

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally si irinuca voi n-aveti somn la orele alea?

madutza imediat o tii pe bebelina in brate.

bb_yasmi eu zic ca mai sta bebe o saptamana. sa stii ca si eu am cam inceput sa am contractii si mai sunt uneori si dureroase putin.

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput