Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 17
AllyLaur spune:
Sting tot si ma bag langa soata
...poate, poate ma ia somnul
!!!
Somn usor in continuare burtici mari si mici
!!!
Ally ,
Eduard 32 sapt bebe
AMR 8 saptamani!!! 
irinuca05 spune:
ce face un om "normal la cap" de la ora 4.30 dimineata?! 
citeste pe forumul DC 
intr-adevar de la ora 11 sunt in pat, dar sa ma trezesc la 4.30 cu gandul sa intru pe forum, nu am mai patit-o pana acum! 
am visat ca am nascut o fetita bruneta cu ochi negri (ca tati), care, dupa ce am alaptat-o, s-a transformat in blonda cu ochi albastri (ca mine) ![]()
de aceea am venit repede pe forum: sa vad daca nu s-a mai nascut vreun bebe 
incerc sa mai dorm un pic. ma intorc peste cateva ore la cafeluta!
30+
AMR 10 saptamani
Monas spune:
irinuca, si eu am aproape in fiecare noapte insomnii si ma trezesc pe la 4 (de fapt ma framant de mai devreme in pat). mai intru si mai citesc si eu pe aici, mai un TV..apoi mai atipesc pe la ora 6. asa ca te inteleg 
Buna dimineata!
30+
rhynna spune:
Buna dimineata fetelor.Va servesc cu micul dejun.Omleta cu praz rosii si cascaval emmenteler si gogosari in sos rosu(foarte buni).Cafeaua nu v-o dau eu las'pe altcineva sa o faca.
Deci la masa!!!Poftiti :
Roxy ma intrebai ieri ce va face dr maine cand ma duc la control...Pai ma controleaza si o sa decida maine ce facem in continuare...In functie de colul meu probabil...Daca e dilatat macar putin ma tine in spital si baga oxitocina...ca sa dam drumu mai departe la treaba...Daca nu..nu stiu...inapoi acasa cred.Si mai asteptam.Pana cand..nu stiu nici eu
.
Alina.n Ai o familie frumoasa.Si bebe e tare scumpa.Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti.
In 39+ ne apropiem de 40 cu
Sophie Elena (cel mai probabil)
rhynna spune:
Daca mai povesteste mult domnu'manager de la Grigore Alexandrescu(Spitalul de Arsi) despre copii eu ma apuc de plasn.Doamne ...ce parinti..Auzi au lasat bebelus de 3 luni intr-o casa parasita si l-au gasit medicii cu nasul si fata mancata de soareci.Off Doamne!!!Altii care ii doresc atat de mult nu pot sa-i faca si altii isi bat joc de darul lui Dumnezeu!

.Domnu'manager ..pediatru'din cate imi dau eu seama....pare a fi un super om!
In 39+ ne apropiem de 40 cu
Sophie Elena (cel mai probabil)
dorinut@ spune:
Neata fetele 
Raportez si eu o noapte ca de obicei..cam fara somn. Bebe nu m-a lasat sa dorm pe nicio parte. In dreapta sta numai in fecat cu picioarele, in stanga parca sta cu mainile la rinichi si-mi ia aerul, iar pe spate ma omoara coloana..asa ca m-am dus si am stat la tv pana la 3 si de la 3 am gasit o pozitie semi pe-o parte cu fata in sus..
Ei oricum sunt odihnita ca azi la 2am eco!!Abia astept sa vad ce mai face misculici 

Rhynna saru'mana pentru masa, eu ma pun sa-mi incalzesc lapticul de toate zilele 
Irinuca se pare ca bebe va fi o mixtura intre voi doi: o fetita bruneta cu ochi albastri sau o blonda cu ochii negri 
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
bulina_mica spune:
Neatza burtici!
Am intrat sa va anunt data cezarienei: a ramas pe 17, sa ma treaca si pe mine cineva pe listutza...
Ieri am fost la eco, era cam micutz, doar 3100, a crescut doar 200 de 2 saptamani...
In rest, n-am prea putut sa dorm azi noapte, ca simt deja ca a aparut stresul... si acum sunt zombie.
Gravidutza fericita 37+ cu 
AMR 7 ZILE!!!!!!!
koko_1 spune:
Buna dimineatza!!!
Poftiti la cafea, ceai, capucino!
Ah ce ma bucur ca reusesc si eu sa va servesc o cafelutza
Alina, sa-ti traiasca familia marita, sa fiti sanatosi si fericiti!!!
----------------------------------------------------------------------
mami de
Cezar - 22 aprilie 2009 si
34+ cu
dorinut@ spune:
azaz nu e nimic de admirat la noi, unele avem mai mult timp la dispozitie. Stai linistita in pat sa vina Stefanut la timp 
Solo_sama sper ca te simti mai bine azi cu raceala si stai linistita ca bebica nu are nimic. Legat de tuse asa e, o cam 'deranjezi' da nu pateste nimic. Eu eram o data la eco si m-a luat tusea si vedeam cum tot il misc acolo pe ecran.
BB_yasmy sper ca nu ne faci vreo surpriza sa vina bebe, vorbeste cu el sa ma istea o saptamana acolo, macar pana de ziua indragostitilor, ca tot vroiai tu atunci 
bulina deci dupa Mada tu esti urmatoarea care beneficiaza de motate. Legat de greutate cred ca au si ei perioade in care cresc mai tare si perioade in care iau mai putin. Oricum pana pe 17 o sa aiba cel putin 3.500gr. Te trec acum in listuta 
------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 3 saptamani!
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
buna dimi
am avut o noapte 
cu contractii dureroase si regulate la 7-8 minute...
am intrat de-a dreptul in panica
si eu si sotul! am zis ca nu mergem inca la spital pana nu e mai "rau". pe la ora 2 am zis sa mai iau inca un no spa si sa incerc sa ma culc repede poate nu mai simt....mi-a reusit!! azi sunt din nou ca noua...
pt cat timp nu stiu....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 11 zile !!!!