Fluturasi de martie-aprilie 2011(145)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 15
stefyapost spune:
ana si alea de le-ai folosit tu pt pt vindecare te-au ajutat???
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 36+

3+ weeks to go

anaxena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
eu eram ...stiu despre ce spui tu...au si din astea la medela si arata cam la fel,din ce am vazut eu pe site-ul medela....astea care le vreau eu sunt nipple former...am citit si intr-o carte despre si am intrebat si la farmacie...imi aduc maine si va anunt![]() ![]() ![]() ![]() cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 36+![]() ![]() 3+ weeks to go![]() ![]() ![]() |
eu tzin minte ca am vazut parca la chicco un fel de minipompita pe care o foloseai inainte sa-l pui pe bb la san si tragea de sfarc pana il forma...ma rog ceva de genul imi imaginez eu
Ana-Maria mami de
34+
cum creste Alex
AMR 37 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra scrish, ma bucur ca ai aparut. Te cam dadusem lipsa. Si eu am valori in afara limitelor la analize, dar am inteles ca e normal in sarcina. ralukab, poti cumpara o pompa dupa ce nasti. Mie mi-a fost folositoare mai ales daca tb sa plec de acasa si tb sa las laptic pt bebe. La desfundat sau golit sanii nu am folosit-o. lalely, nici eu nu am mai vazut-o pe laura, nici aici si nici la cealalta odisee ... yasmi, nu e doar teorie ce ai scris despre kg din sarcina, pt ca dupa nastere nu dispar imediat: nutrimentele, lichidele, sangele, sanii si uterul. Doar bebe si lichidul scade brusc, restul se retrag treptat la fiecare organism diferit. anaxena, nu eregula ca la a doua sarcina sa fie deschis colul. Al meu este "foarte" inchis si sunt deja in 39 de sapt... pisuc, felicitari pt eco. Wow ce col lung ai ![]() catank, e normal sa fi mai greoaie in miscari. Eu de ex de cateva zile, daca ma intind in pat si din greseala ajung sa stau pe spate, nu mai pot ridica fundul din pat , pur si simplu nu ma mai asculta picioarele sa ridice burtoiul...care tot mic mi se pare ![]() Totusi secretie pana la genunchi nu-mi suna tocmai ok... Simo, si eu merg la control joi va pupic fetele ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cu Catalina Ioana AMR: 7 zile !!!![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
maduta tu ai facut cezariana...dr mea zicea ca pe acolo a ieshit un bebe,cazul meu,si e normal sa fie mai moale..asha s-a exprimat ea
Ana-Maria mami de
34+
cum creste Alex
AMR 37 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
salo_sama spune:
fetele raceala asta pare ca se amplifica in loc sa scada dupa cate remedii i-am tras..ufff mi-e groaza de noaptea asta si mai mult mi-e groaza sa nu o afecteze pe bebelina mea...Doamne sper sa nu ajunga la ea nici un virus..mi-e mila de ea cand tusesc parca ma scutur toata...cum naiba am luat-o chiar acum spre final
mi-e o ciuda de mor
ma bag in pat, iau un paractemol si.... nu stiu ce va fi la noapte
somn usor ne auzim maine
pup
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 36
madutza_bra spune:
da, anaxena, si asta e adevarat 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 7 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
salo, somn usor! Sper sa-ti treaca repede raceala. Bebita sigur nu e afectata

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 7 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
| citat din mesajul lui stefyapost ana si alea de le-ai folosit tu pt pt vindecare te-au ajutat??? cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 36+![]() ![]() 3+ weeks to go![]() ![]() ![]() |
daaa,,foarte mult,gandeshte-te ca aveam sfarcurile rupte,le puteam da peste cap,dc le tzineam in sutien cu tampon erau mereu in mediu umed si nu se cicatrizau,asha in scoicile astea erau la aer ca sa zic asha ca nu luau contact cu laptele
tzin minte ca mergeam prin casa,imi facusem gauri intr-un tricou la sfarcuri ,si mergeam si tashneam ca o stropitoare,la un moment dat mergeam cu mopul dupa mine,sotzul zice ca e ushor sa ma gaseasca ca lad dara ca melcul...uff ce-am mai tras cu sfarcurile,acum sper sa nu se repete,oricum mi=am luat protectii de la Avent si am sa le folosesc de la inceput ca sa evit vreo rana..ash recomanda tuturor sa le cumpere sa le foloseasca preventiv
Ana-Maria mami de
34+
cum creste Alex
AMR 37 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui anaxena nu iau fier ca ma constip groaznic...am incercat dar am avut probleme si a zis dr sa nu mai iau,dar pap o rodie pe zi,nu mereu dar bag si la Maria am avut la fel Ana-Maria mami de 34+ cum creste Alex AMR 37 zile!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
si la mine avea acelasi efect..ingrozitor
dar acum le iau cu vit C efervescenta si nu mai am probleme..asa mi-a recomandat dr si a avut dreptate..si cu mg daca le iei cica tot asa, scapi de constipatie..
mami de Vlad 09.04.2009 si
s37 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui stefyapost ana si alea de le-ai folosit tu pt pt vindecare te-au ajutat??? cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 36+![]() ![]() 3+ weeks to go![]() ![]() ![]() |
eu am folosit de la avent si da, au folsit..enorm..vlad nu mai vroia sa suga fara ele la un moment dat, asa de mult se obisnuise cu ele

s37 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui anaxena eu tzin minte ca am vazut parca la chicco un fel de minipompita pe care o foloseai inainte sa-l pui pe bb la san si tragea de sfarc pana il forma...ma rog ceva de genul imi imaginez eu Ana-Maria mami de 34+ cum creste Alex AMR 37 zile!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
pompa de la medela avea si functia de format sfarcuri..tragea ca bebe de ele
s37 cu

, pur si simplu nu ma mai asculta picioarele sa ridice burtoiul...care tot mic mi se pare